kesin ayrılıyoruz 20 yaşında dul kalmak?

Genç yaşta dul kalacağım diye üzülmek yerine, bir senemi daha bu adamla harcamadım diye sevinmen la:KK49:zım. İnsanlar anlaşamayıp ayrılabilir. Bunu felaket senaryosu olarak görmeyin. 3 çocukları oldukları halde, Annem ve babam 15 sene önce ayrıldı. Ve biz, iyiki öyle olmuş diyoruz. Evlilikte saygı ve sevgi yoksa, berabere geçirilen her dakika zaman kaybından başka bişey değil.
En iyisini yaptığımı daha ilk günden farkettim zaten :KK12:

O ev hala senin evin mesela kilidini degistirse esin suc islemis sayilir istedigin gibi gider esyani alirsin yasal olarak hakkin bu.bosanma olana kadar orasi senin evin.

20 yas nedir ki hayatın başi , zaten eşinizi birsey yapmıyormus nefes alsa yeter mantığınız yoksa herşey daha guzel olur once bu şoku atlatin zamanla anlarsınız

Doğru.istesem kalırım bile orda ama kalmıcam tepe tepe dursunlar ana oğul bi de daha büyük eve çıkmıstık kirada kitlendi onlara:KK71:
Gerçekten çocuksun... Kirada kitlendi diye seviniyorsun
Evliyken mı okudun hemsireymissin

kendi başına bi iş yapamamasından rahatsız olduğum eşim yalnız konuşmamızı bile sağlayamadı kavgaya akrabaları karıştırdı ve bana ağır sözler edilirken o susup oturdu sonuç olarak ayrılmaya zorlandım başka yolu kalmadı gecenin o saatinde annemin evine döndüm.tam beklediğim gibi beni akrabaları kovdu.özellikle genç yaşta dul kalan eşi maddi manevi yetersiz olan kişilerden mesaj ve yorum bekliyorum.ağırıma gitti onun yerine akrabalarının ayrılığa karar vermesi ve onun susması
en güzel yaşlarındasın hayırlısı bu deyip geç.şansız bir evliliğn olmuş.önüne bak ve boşver herşei topluma göre yaşama sakın.

hayaller idealist hemşire.
hayatlar işsiz askerliğini yapmamış adamla evlenip kaynana yanına yerleşme.

valla süper mantık. boşanmanız hayırlı bence.
Bence de hayırlı inş. İdealist olduğumdan anlaşamadım zaten o cahil yerinde sayan insanlarla.yanlış anlaşılmasın cehalet okumakla bitmez ama okumadan da cehaletle savaşmak öğrenilmez kolay kolay:sinirli:

Bence de hayırlı inş. İdealist olduğumdan anlaşamadım zaten o cahil yerinde sayan insanlarla.yanlış anlaşılmasın cehalet okumakla bitmez ama okumadan da cehaletle savaşmak öğrenilmez kolay kolay:sinirli:
20 yaşına gelmeden evlenmiş olmak da cehalet bana göre.

30 yaşında bosanacagima 20 yaşında boşansaydım en azından o genç ve zaman bollugunda tekrar evlenirdim buyuk ihtimal hem de hic evlenmemis genc populasyonla..
Şimdi bu goruyle at üstünden hapsedilmisligi.

Eve gitsem alınacak çok şey var da haneye tecavüze girer mi ki.yasal olmayacak şeyler yapmak istemiyorum
Git al herseyini.Yaninda birileri olsun
Çok eşyan varsa araba tut yada azsa birinin arabasını rica et.Niye haneye tecavüz olsun
Yeni ayrıldın o evden eşyaların var

Olayların sıcağıyla insanlar normal olan şeyleri çok büyük dert gibi görebiliyor. Normal nedir mi? Susamak yemek yemek normaldir otomatikman giderirsin ihtiyacını ama İnan ayrılık ölüm de normaldir yaşama aittir ne de olsa
Biraz zaman tanı kendine hayıflan ağla ama sonra topla kendini bi süre sonra bakmışsın zaman normale bindirmiş senin haberin olmadan
Çok küçüksün ve çok acı tecrübe etmişsin ama inan dünyanın sonu değil aksine Yen'i bir başlangıç.
Bırak hatalarını olduğu yerde kalsın. Kendine güzel bir hayat kur yavaş yavaş.
Ben ettim ben buldum de sürekli çünkü başına gelenler için birilerini suçlamak hiçbir fayda vermiyor. Kendini suçla derken depresif hareket et demiyorum. Hatalarını tekrar etme diyorum.
Her sabah gözünü açar açmaz beni çok mutlu bi hayat bekliyor de kalk yataktan
Sen kendi yüreğini sevmişsin bir adamı değil. Herşey senin için güzel olsun

Back
X