- 11 Haziran 2017
- 622
- 527
- 18
- Konu Sahibi idealisthemsire
evet kullanırlar eltımın günlüğünü buz kullandık mahkemede
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Özel eşya değil mi günlük ?evet kullanırlar eltımın günlüğünü buz kullandık mahkemede
başka bir adama kaçtı ikiz bebeklerini bırakarak . Bir ay sonrada geri dondu. Face de soyadını bile o adamın soyadıyla değiştirmişti. Kaynım boşanma davası açtı bir ay sonra dönünce de ben gezmeye gitmistim dedi ... Bizde mecbur günlüğü verdik mahkemeye orda yaziyordu çünkü facesinin de capsini aldık ..Çok yalan söylüyordu çünkü bu yüzden canım. Kullanıyorlar özel eşya olarak değerlendirildiğini sanmıyorum ispat içeriyor dayım avkatligini yaptiÖzel eşya değil mi günlük ?
Bilmiyordum kullanilirligini...
Eğer özel değilse siz neden kullanmistiniz
Senin de evin orası ne haneye tecavüzü. O gitsin hatta.Eve gitsem alınacak çok şey var da haneye tecavüze girer mi ki.yasal olmayacak şeyler yapmak istemiyorum
Eve gitsem alınacak çok şey var da haneye tecavüze girer mi ki.yasal olmayacak şeyler yapmak istemiyorum
Aslında bende öyle biliyorum canım ama halk arasında boşanmış kişilere de dul diyebiliyorlar.Dul esi ölmüş kişiye denmez mi ben mi yanlış biliyorum
Aslında bende öyle biliyorum canım ama halk arasında boşanmış kişilere de dul diyebiliyorlar.
Sorma vallahi, aslında çok takılmamak lazım da taktırıyorlar ar araNe oluyorsa zaten o halk arasinda oluyor![]()
![]()