kesin ayrılıyoruz 20 yaşında dul kalmak?

evet kullanırlar eltımın günlüğünü buz kullandık mahkemede

Nickinizde hemsire yaziyor yani dolayisiyla okudunuz cahil biri degilsiniz. Okumus birinin dul kelimesini kullanmasini yakistiramadim acikcasi. Bir insan evlidir veya bekardir. Bosanmissa da bekardir hic evlenmemisse de bekardir.

Yorumlariniz bi garip. Bu yasinizda yanlis bir evlilik ve neticesinde bosanma yasiyorsunuz, hala buyuk evin kirasini onlara kitledim vs diyorsunuz. Karşı tarafa olgun değil diyoruz ama siz de değilsiniz. Biraz kafanizi toplayin, sonra açın davanizi, çocuksuz kurtuldugunuz için de yatip kalkip dua edin. Çocuğunuz olsa bir ömür bağı koparamazdiniz.
Ailenizdeki ilgi ve sevgi eksikliginden evlendiginizi söylüyorsunuz. Simdi bosaninca sizi bağırlarına mı basacaklar?

30 unda dul kalmaktan daha iyi bence
Evlilik yaşın gelene kadar hayatını kırar belki Yen'i bir evlilik yaparsın

İns hamile degilsinizdir,kan testini yaptirabildinizmi,valla boylesi sizin icin iyi olmus,kurtulmussunuz,zararin neresinden donsen kardir,yolunuz acık olsun

Önceki konunuzu hatırlıyorum, adam çalışmıyordu bile.
Yerinde olsam paramedic okur, bi an önce iş hayatına atılırdım.
O adamdan bi cacık olmayacağını biliyorduk zaten.

Özel eşya değil mi günlük ?
Bilmiyordum kullanilirligini...
Eğer özel değilse siz neden kullanmistiniz
başka bir adama kaçtı ikiz bebeklerini bırakarak . Bir ay sonrada geri dondu. Face de soyadını bile o adamın soyadıyla değiştirmişti. Kaynım boşanma davası açtı bir ay sonra dönünce de ben gezmeye gitmistim dedi ... Bizde mecbur günlüğü verdik mahkemeye orda yaziyordu çünkü facesinin de capsini aldık ..Çok yalan söylüyordu çünkü bu yüzden canım. Kullanıyorlar özel eşya olarak değerlendirildiğini sanmıyorum ispat içeriyor dayım avkatligini yapti

Eve gitsem alınacak çok şey var da haneye tecavüze girer mi ki.yasal olmayacak şeyler yapmak istemiyorum

Hayır sayılmaz. Orası sizin eviniz.

Kovuldugunuzu da mutlaka belirtin dilekcenizde.

20 yaşında hayata yeniden başlamak 40 yaşından sonra başlamaktan çok daha kolay.
Sabredin.

Çocuk yaşta evlenirken bi şey olmuyor da ayrılırken neden olsun? Hemsiresiniz sanırım kurarsın kendinize yeni bu hayat daha 20 yaşında ne bu kendinize dul etiketi yapıştırma isteginiz

20 yasında dul kalıcam diye düşünme yapmışsın bi hata çocuk olmadan bu yaşta atlatman çok daha kolay.zararın neresinden dönsen kar demişler

Bende çok genç yaşta dul kaldım, 21 yaşındaydım. Eski eşim işi gücü bırakmış bir teknoloji bağımlısıydı, üstelik sapık bir ş....z di.
Çok zor biliyorum. Ne hayaller, ne emekler boşa gidiyor. Lütfen üzülme hayatın daha iyi planları oluyor emin ol. Şu an nişanlıyım mesela, önümüzdeki yaza da düğünüm var. Hiçbir şey dünyanın sonu değil. Bende çok sorgulamıştım ama sonra sonra farkettim bazen Allah koruyor canım. Durumunuzu, ne kadar evli kaldığınızı, niye ayrıldığınızı, bebişiniz olup olmadığını bilmiyorum ama en değerli şey sensin ve mutsuz olduğun bi evliliği yürütmek zorunda değilsin. Hakkında hayırlısı olsun

Kör kütük aşık oldum diye her hatasına göz yumarak evlenilen adam ileride illa bir arıza çıkarıyor...

Gördüğün gibi pasif herifin teki...

Bu senin için bir deneyim Bundan sonra daha doğru kararlar alırsın.

Back
X