• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin cinsiyet tahmini

Amin canim teşekkürler cümlemizin inşallah 😊 3.spiral kazası, buda kondom 🙈 gerçi henüz kalp atışı duyamadık ama hayırlısı 😊
Hayırlısıyla kucağınıza alırsınız inşallah.. Geç döllenme olabilir.

Benim tahminim nerde :KK34:

25 cıktı sonuç oğlum var

Merhaba kizlar biliyorum sıkıldiniz benim bu sorumdan😅 ama kardeslerimde arkadaslarinda elti ve yengelerimde denedigim kadariyla dogru cikti bende bu forumda okumustum gelin beraber teyt edelim hamile kaldiginiz ay son adet tarihi degil hamile kalinan ay + yas = -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz
Hamile kaldığım ay 12 yaşım 26=38-9=29 lakin kese konumuna göre vs kız gibi dendi.Bekleyelim bakalım ne çıkacak.Herşeyden önce sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar olsunlar İnşallah.

Ekim 24 yaşındayım
benm içinde hesaplar misin

Merhaba kizlar biliyorum sıkıldiniz benim bu sorumdan😅 ama kardeslerimde arkadaslarinda elti ve yengelerimde denedigim kadariyla dogru cikti bende bu forumda okumustum gelin beraber teyt edelim hamile kaldiginiz ay son adet tarihi degil hamile kalinan ay + yas = -9 cikan sonuc tekse erkek ciftse kiz
(9. Ay +28 )-9=28 benim bebeğim kız

Benimde tutuyor galiba
Yaş 30+9 -9 çift . Doktor kız dedi değişmezse 🤣
Kese konumuna göre erkek dedi herkes

Oğlumda sonuc 19 cikti tuttu 🤭 bu hamileligimde sonuc 28 kız diyor bakalim görelim dogru mu 🤗

Benim.ablaminkide dogru cikiyor canım oda yeni dogum yapti kızı oldu😊

23+11=34 -9=25 tek gösteriyor bakalım doğru çıkacak mı yazarım buraya 😂

son adet tarihimi hamile kalınan ay

Kızlar bi de burda da konu açılmıştı ama ben bi teyzeden de duydum. Ablası ebeymiş eskilerden. Eğer kese uzunsa erkek yuvarlaksa kızdır dedi bana. 😂 e benim kesem de yuvarlak top gibi. Ama bunu hesaplayınca erkek cıkıyor😂 hayırlısı olsun artık😂

Tek çıktı bakalım 🤔

Back
X