Ilerleyince derken kaçıncı ayında dedilerCanım olabiliyor benim sevgilimin yengesine ilk zamanlarda kız dediler sonradan hamilelik ilerleyince yok yok kesin erkek dediler
Olabiliyor yani tam görünmeye biliyor yanılma olabiliyor içini ferah tut
Ilerleyince derken kaçıncı ayında dediler
Ne farkederki ,konu açmaya fikir almaya değecek bişey değil,cinsiyet ne olursa olsun,bugün değilse,yarın öbürgün öğreneceksiniz zaten,arkadaşın biride içini ferah tut demiş ,bunuda anlamdım ya ,sanki bi hastalık varmış gibi allah korusun.
Merak ettim çünkü bana doktor kız dedi 6 aylık başladım pembeleri almaya. Fakat kim görse bu erkek olacak tipin karnin öyle diyor.asermelerim de öyle.komsu teyze tutturmus bizim bi arkadasa 8 ay kız dediler erkek oldu seninde olucak diye.korkuyorum pembe giydiricem oğlum olursa ondan merak ettim.ama bi kızım var 8 yaşında buda farketmez tabii cinsiyeti.Canım işte tam ayrıntı bilmiyorum ama mesela ilk gittiler cinsiyet için kız dediler bunun üstünden 1.5-2 ay gibi bir süre geçti ve o zaman erkek dediler..
İşte hesabıma göre zannediyorum ki 5. ayında fln erkek dediler...
Hatta okadar ay kız diye biliniyordu yani doktor erkek diyince babada olur mu ya bidaha bakın benim kızım olcak demiş.
Merak ettim çünkü bana doktor kız dedi 6 aylık başladım pembeleri almaya. Fakat kim görse bu erkek olacak tipin karnin öyle diyor.asermelerim de öyle.komsu teyze tutturmus bizim bi arkadasa 8 ay kız dediler erkek oldu seninde olucak diye.korkuyorum pembe giydiricem oğlum olursa ondan merak ettim.ama bi kızım var 8 yaşında buda farketmez tabii cinsiyeti.
Bence de kızdır. Biz kızlar daha anne karnında utangaç oluyoruz erkekler yiğidin malı hesabı açıp gösteriyormuşMrb arkadaşlar bugun muaynem vardı 4. Ayima girdim bugün hamilelikte cinsiyetini de soylicekti doktor herşeyi normal saglıklı dedi cinsiyetine baktı uZun bir süre inceledi kıza benziyo ama net degil dedi bebisinde bacakları kapalıydı tabi saglık li olsunda inşallh böyle olan var mı ?
Sen harbinden Hastasın ya sen kimsinki beni yargılıyor sun dengesiz Rabbim çocuğu kime verip vermiyecegni sanamı danışacak anneligmi yargılıyosun bütün yazdıklarmı konuşuyorsun...Sizin herşeydem önce psikoşoğa ihtiyacınız var burada konu açmal hadtalığınız oldu bayramda kaynana elini öpmezsin bayramlaşmazsın sonra kaynana suray yaptı dersin eşinle yoktan yere didişirsin filmde açık sahne var diye elti vs kimseyle anlaşamazsın taksit taksit konu açar aynı şeylerden yakınırsın konun kapatılır peki bu konu ne 4.ay daha cinsiyet zaten tam belli olmaz bu herkeste böyle daha 19 yaşında hamilesiniz bunca sorunlu halinizle nasıl anne olup çocuk büyüteceksiz daha siz çocuksunuz olgun değilsiniz yazık o çocuğa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?