Kendince dalgasını geçiyor minikAha ben bunu kaçırmışım hemen konuyu bulmam lazım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendince dalgasını geçiyor minikAha ben bunu kaçırmışım hemen konuyu bulmam lazım![]()
Yav buldum konuyu da diğer konularına da baktım hatta. Bilmiyorum bana biraz zeka geriliği olabilir gibi geldi. Hakaret olarak değil de öyle hissettim. Yaşının insanı değil gibi. Akranlarına göre daha çocuksu gibi.Kendince dalgasını geçiyor minik![]()
Bir dahaki derse gelinlikle git bence.Bugünkü derste benim karşımda oturdu sonra başka yere geçti ben imzan var ama dedim hoşlandığımi anlamış midir ?oda yok yok dun atmışım bugun aticam dedi ismimin altına yazdı ondan önce carpistik kot pantalonuna benimde taytim vardı ondan önce bana yardım etti sonra başka kıza da yardım etti çıkışta Sema da dedi bende arkasında yürüdum çıkışta taksicimizi aradım çocuğun adıyla taksicimizin adı aynıydı alo Murat abi beni birakabilirmisin dedim sonra pardon alabilirmisin dedim?
AnladımYav buldum konuyu da diğer konularına da baktım hatta. Bilmiyorum bana biraz zeka geriliği olabilir gibi geldi. Hakaret olarak değil de öyle hissettim. Yaşının insanı değil gibi. Akranlarına göre daha çocuksu gibi.
O da doğru ay bilemedimAnladımbende duvara baktım aynısını düşündüm hakaret gibi olmasın ama yazılan şeylere cevapta yok millet duvara da yazmış kaale almamış ama bence yaşı küçük yoksa hangi zeka geriliği olan kadınlar kulübünü bilir ben bile 2 senedir yeni fark ettim
![]()
Yalnız konu çok önemli üzerinde tayt varmış oğlanın pantolonuna değmiş . Hiç zeki olmayan birine benzemiyo tam tersi aşırıO da doğru ay bilemedim![]()
Sema,senin konularına şerif ıssı'yi paylaşmaktan hiç vazgeçmeyeceğim
Yine böyle bir video sosyal medya uygulamasında bir kız vardı hatırlıyorum. Saçma sapan videolar çekerdi, işte afedersiniz osururken, balkondan yere bir şeyler atarken, geğirirken falan. Zihinsel engelli olduğu çok belliydi. Ama cinselliği de bilirdi. Çektiği bir videoyu hatırlıyorum da yine afedersiniz parmaklarını şehvetle yalıyordu. Yani biliyorlar bacım biliyorlar.Yalnız konu çok önemli üzerinde tayt varmış oğlanın pantolonuna değmiş . Hiç zeki olmayan birine benzemiyo tam tersi aşırı
Sema,senin konularına şerif ıssı'yi paylaşmaktan hiç vazgeçmeyeceğim