Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar kesin sonuç mu gerçekten ?

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

bayangezenti

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2014
1.709
1.689
333
merhabalar,

bende saçlarımdan muzdaribim :( ciddi bir saç dökülme durumum var. hint yağı, çam terebenti, badem yağı, mısır yağı vs. hepsini mix edip saçlarıma maske yapmaya calıstm ama beceremedim. düzenli yapmak gerekiyodu benimde belli bi düzenim olmadıgı icin yapamadım ( haftada 2,3 gün farklı yerlerde kalıyorum)

sonra şampuanımın içine bu yağları koyayım dedim. onun icinde bu yağlar tüy cıkarır, şampuan vücuduna gelirse vücudun tüylenir gibi şeyler duydum.

geçenlerde de, şampuanının icine doğum konrol hapı, bepanten, evigen koyan birinin saçlarının güzelliğini gördüm internette. cok hoşuma gitti. acaba gercekten vücudun tüylenmesine sebep olur mu şampuan icine konan şeyler ?

bide acaba yağları mı , yoksa bepanten,evigen,doğum kontrol hapı mı kullansam ?

bilgisi olan,tecrübesi olan hanımlar cevap yazsınlar lütfen. piskolojim bozulmak üzere :(

Merhaba, bende şampuanımı bu şekilde kullanıyorum.8 aydır kullanmama rağmen vücudumda tüylenme olmadı, tabii kişiye göre değişebilir bu. şampuanımda badem yağı, çam terebenti, hint yağı, bepanten, evigen, bemiks ampuller, doğum kontrol hapı var. badem yağını koymadan önce 1 hafta kadar içinde sarımsak beklettim. sonuç aldınmı diye sorarsanız , çok hızlı uzattığı kesin. diplerde küçük küçük tüylenmelerde var fakat kalınlaşırmı bu tüyler bilemiyorum. sabırla devam ediyorum. arada bir de karanfil kürünü uyguluyorum diplerde olan sızlamalarıma iyi geliyor çünkü.psikolojik kısma gelince, 10 senedir uğraşırım saçımla bıkkınlık geliyor bazen ama vazgeçmiyorum. çıkmadık candan ümit kesilmez diyorum ve devam....

Back