Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belki geç döllenmedirBir kaç saat önce konu açmıştım gebelik testiyle alakalı. Bat günüme daha 5 gün fln var test yaptım negatif çıktı moralim bozuldu ya. Doğruluk payı var mıdır?:/ Lütfen bilgilendirin![]()
Evet canım ovulasyon testi kullandım 14 Nisan'da yakaladım yumurtlamayıYumurtlamadan eminmisin
Bakalım adet gecikmesi olursa yapcam testiBelki geç döllenmedir
Daha çok var cikmaz henuz canm daha 14 nisan diyosun hormonlara geçmemiştir dahaEvet canım ovulasyon testi kullandım 14 Nisan'da yakaladım yumurtlamayı
Öyle mi diyorsun . Ahh niye aceleci davranıp test yaptıysamDaha çok var cikmaz henuz canm daha 14 nisan diyosun hormonlara geçmemiştir daha
Oyle canim daha 5 gun olmus 5 gune zaten anca dollenme oluyor rahime yerleşecek daha vs vs en az 12 gun gecmesi lazimÖyle mi diyorsun . Ahh niye aceleci davranıp test yaptıysam![]()
Insallahhh takibe devam et canm sorun yoksa olur illa kiİnşallah olumlu sonucu alırım yaaaaa
19 yaşındayım eşimde 21 inşallah olur . Bir sorun yoktur inşallah. Bu tür şeyler düşünmekten beynim artık yoruyor beni . Bir sorun varmıdır yokmudur dusunmektenInsallahhh takibe devam et canm sorun yoksa olur illa ki
Ya daha cok gencsinz canim tadini cikarin ne guzel gençliğimizin hic doktora gittin mi ki19 yaşındayım eşimde 21 inşallah olur . Bir sorun yoktur inşallah. Bu tür şeyler düşünmekten beynim artık yoruyor beni . Bir sorun varmıdır yokmudur dusunmekten
Hayır hiç gitmedik ztn dediğim gibi 5. Ayimiza girdik ve 1 aydır bebek düşünüyoruz.Ya daha cok gencsinz canim tadini cikarin ne guzel gençliğimizin hic doktora gittin mi ki
Insallah gerek kalmaz ama bence corona dan sonra bi genel kontrole gitmelisin adetin duzenliyse de korkma olurHayır hiç gitmedik ztn dediğim gibi 5. Ayimiza girdik ve 1 aydır bebek düşünüyoruz.
Adetim düzenlidir 32 35 günde bir olurum. Ama adet düzenli ise başka sorunlar varsa olmaya engel midir.Insallah gerek kalmaz ama bence corona dan sonra bi genel kontrole gitmelisin adetin duzenliyse de korkma olur
Evet canim ne oldugunu doktor bakmadan bilemezsin hiçbişey de çıkmayabilir bence sagliksindir daha 19 sun hemen hamile kalabilirsinAdetim düzenlidir 32 35 günde bir olurum. Ama adet düzenli ise başka sorunlar varsa olmaya engel midir.
Ah inşallah canım . Pozitif sonuç alırsam buraya yazılanEvet canim ne oldugunu doktor bakmadan bilemezsin hiçbişey de çıkmayabilir bence sagliksindir daha 19 sun hemen hamile kalabilirsin
5 gun gecmis daha ne testinden bahsediyosunuzEvet canım ovulasyon testi kullandım 14 Nisan'da yakaladım yumurtlamayı
Inslalah canim beklerizAh inşallah canım . Pozitif sonuç alırsam buraya yazılan![]()
Heyecan5 gun gecmis daha ne testinden bahsediyosunuz