Kesin sonuç mudur

duduyu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2022
50
14
3
31
Merhaba, 1 hafta önce beta hcg sonucum 74,79 çıktı. İdrar testi ise açık renkte çift çizgi çıktı. Pazartesi günü keseyi görmeye gideceğiz. Gerçekten sonuçlar doğru mudur diye o kadar endişeleniyorum ki. Bu sonuçlar ile kaçıncı haftadadır ? Bir de kese ne zaman görünür yardımcı olur musunuz

Merhaba, 1 hafta önce beta hcg sonucum 74,79 çıktı. İdrar testi ise açık renkte çift çizgi çıktı. Pazartesi günü keseyi görmeye gideceğiz. Gerçekten sonuçlar doğru mudur diye o kadar endişeleniyorum ki. Bu sonuçlar ile kaçıncı haftadadır ? Bir de kese ne zaman görünür yardımcı olur musunuz

Tekrar kan verin yükselmişse kesindir

Son adet tarihinin ilk günü nedir , ona göre hafta belirlenecek

Kan testlerinde hata olmaz dimi kesindir
Hiç bir testin 100% kesinliği yoktur. Size yapılan kan testi çok karmaşık bir test değil. Sadece kanınızda hamilelik süresince yükselen bir hormona bakıldı. O yüzden bir hata olmasi çok ama çok düşük bir olasılık. Zaten bu test dediğim gibi sadece bir değere bakıyor, düzenli olarak yükselmesi gerekiyor oranın. O nedenle tekrar gidip test verebilirsiniz. Benim anlamadığım neden sürekli bir haya olduğunu düşünüyorsunuz? Bu konuda neden endiselisiniz ??

Sanırım ilk olduğu için süreçlerde endişelendim idrarda da kanda da çıktı ama bakalım daha keseye yarın bakacağız insallah. Doktor haftaya gel demişti

Sanırım ilk olduğu için süreçlerde endişelendim idrarda da kanda da çıktı ama bakalım daha keseye yarın bakacağız insallah. Doktor haftaya gel demişti
Bu kadar endişe ile hamilelik geçmez. Kendinize hamilelik ve bebek gelişimi ili ilgili bir kitap alın. Kitapta hersey ayrıntıları ile yazar, en azından vakti geldiğinde bilginiz olduğu için endişelenip strese girmezsiniz. Daha bunun ikili , üçlü testleri , bir sürü ayrıntısı var.

Teşekkür ederim desteğiniz için

Merhaba boyle bir seyi bende bu hafta yasadim. Sali gunu 242 ydi. Cumartesi doktora gittim son adet tarihim 21 nisan dedim. Degerin cok dusuk son adet tarihe gore. kese gozukmez soyle boyle moralimi bozdu bende ben baktirmak istiyorum dedim pat keseyi gorduk. Icime kuşku dusurdu aksamina gittim test verdim 900 kusure cikmis. Yani cidden gebelik var. Ilk gebeligim benimde insan heyecan yapiyor. Gidin test yaptirin iciniz rahat etsin

Ben bir de beta hcg sonucunda ikili ve üçlü sayıların farklarını anlayamadım. 74,79 mesela benim. Sizinle neredeyse aynı regl günümüz sizdeki sayı Farklı. Başka sayfalarda da gördüm Farklı hesaplama teknikleri. Bilginiz var mı?

Beta artışı çok kişisel bir şey. Kimseyle kıyaslamayın. Aynı günlerde hamile kaldığınız kişilerle yakın olmasını beklemeyin. Önemli olan sizin değerinizin iki günde bir en az yüzde 60 artması, mümkünse iki katına çıkmasıdır. O yüzden size testi iki gün sonra aşağı yukarı aynı saatlerde aynı yerde tekrarlamanız önerilir. Daha sonra gidip keseyi görebilirsiniz. Sakin olun, hamilelik epey uzun ve stresli bir süreç. Sabra ihtiyacınız olacak. Hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin

Çok teşekkür ederim

Yani cok fazla sey arastirdim ama farkli hesaplama teknigi dediginiz ney acaba? Doktor cok acimasiz konustu o gün. Suan hesapliyorum ozur dileyerek soyluyorum reglmden sonra ilk 2 mayista iliskiye girdim orda olduysa oldu. Dusununce o zamanda olduysa suan ki gebelik haftam felan filan normal. Test yaptirdiniz mi

Selam canım hemen hemen aynı günlerde aynı şeyleri yaşamısız. benim adetin 23.04-28.04 arasındaydı. 23.05 günü kan verdim ve 28,75 cıktı iki gün sonra yıne verdim 87 cıktı. Şimdi cuma gününü bekliyorum doktor kontrol için çağırdı. Senin kontrolün nasıl geçti çok merak ediyorum. Bende başlarda betayı okuduklarımla cok kıyasladım ama kişiden kişiye değişeceği çok net belirtilmiş o yüzden kendi içindeki gidişatı baz almakta fayda var. Aynı sabırsızlık bende var keseyı gorene kadar zaman gecmıcek sanırım. Malum 1,5 yılın bekleyişi:)

Selam canım hemen hemen aynı günlerde aynı şeyleri yaşamısız. benim adetin 23.04-28.04 arasındaydı. 23.05 günü kan verdim ve 28,75 cıktı iki gün sonra yıne verdim 87 cıktı. Şimdi cuma gününü bekliyorum doktor kontrol için çağırdı. Senin kontrolün nasıl geçti çok merak ediyorum. Bende başlarda betayı okuduklarımla cok kıyasladım ama kişiden kişiye değişeceği çok net belirtilmiş o yüzden kendi içindeki gidişatı baz almakta fayda var. Aynı sabırsızlık bende var keseyı gorene kadar zaman gecmıcek sanırım. Malum 1,5 yılın bekleyişi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…