• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kesin tüp bebek deyip normal yolla gebe kalanlar lutfen yazın bır umut olun

canım ben 2010 yılında ilk denememi yaptım tüp bebekte bizimki sebepsiz infertiliteydi ilk denemem başarılıydı fakat malesef 9. haftada kalbi durdu ve kaybettim ama Allahım bana bir mucize yaşattı ve tam ilk bebeğim yaşasaydı onu doğurucağım ay tekrar bu sefer KENDİLİĞİMDEN HAMİLE KALDIĞIMI öğrendim şimdi 10 aylık bir kızım var sakın ümidinizi yitirmeyin sizin neler yaşadığınızı çok çok iyi biliyorum anlıyorum ama Allaha sığının ve bol bol dua edin Allah en uygun zamanı bilir Allah hepinizin yardımcısı olsun hepinize hayırlı evlatlar nasib etsin kucaklarınızı boş bırakmasın inşallah

Tup bebek icin randevu aldik muayenemizi olduk haftaya persembe regl olursun cuma gel dedi doktorumuz ama o cuma hic gelmedi cunki regl olmadim hamile oldugumu ogrendim:) Nasilsa tup yapacagiz diye cok rahattik son ay ve ben o rahatlikla hamile kalmisim. Cift tarafli sorun vardi bizim esimde sperm az ileri hizli ve morfoloji sifirdi , bende de yumurta rezervim az fsh yuksek ve endrmtrium cikolata kisti vardi
Allahin mucizesi iste . Suan 5+4 hamileyim Allah hepimizin yardimcisi olsun. Umidinizi kaybetmeyin mucadelenizi birakmayin.
Bu yazınız umut oldu bana bizim de karşılıklı sorunumuz var eşimle hangi doktora gittiysem tüp bebek dedi inşaallah senin gibi olurum. 🤲🏻😢

Back
X