kesinlikle onsuz yaşayamam diyenler

hayallperestt

Kimse %100 masum değildir..
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
1.742
34
113
33
3 yıllık bir ilişkim var ve sevgilimi gerçekten çok seviyorum. Allah korusun birgün ayrılsak kesinlikle yaşayamam ciddi ciddi yaşayamam. Belki bazılarınıza saçma gelebilir ama onsuz hayatı düşünemiyorum. Şuan çok mutluyuz ve ayrılma konusu yok.Ve kesinlikle ayrılmak istemiyorum. Sadece benim gibi düşünenler var mı merak ediyorum..

Son düzenleme:
inşallah öyle bir durumda kalmazsın ama insan neler yaşıyor onsuz olmaz gibi geliyor ama oluyor bir şekilde...

hani ölürüm falan denildiğinde inanılmıyor ya ama ben gerçekten ölürüm ya öyle birşey olsa.

yasanıyor ama :31: Allah dermanı olmayan dert vermez derlerya cok dogru zamanla onsuz yapamam dediginiz insan olmadan yasadıgınıza kendiniz sasırıyorsunuz ..bende hep yasayamam derdim ama yasadımda

ohhooo ben ne "ayrilirsak ben onsuz yapamam,olurum, yasayamam" diyenler gordum, simdi sorsam ayrildiklari kisinin ismini bile hatirlamazlaaar.

:6:

Allah sevenleri ayırmasın
Ama onsuz yasayamam tarzı cumlelerı kaldırın derım buyuk konusmayın ben korkarım oyle sey demeye
cunku yasanıyor bi şekilde....

"Allah der ki; Kimi benden çok seversen onu senden alırım . . ve ekler ; onsuz yaşayamam deme,seni onsuz da yaşatırım .":ssz:

Son düzenleme:
Bu sözü duyunca bazen gerçekten çok korkuyorum.

Korkmana gerek yok canım asla büyük konuşmayacaksın.
Bende eski sevgilim için ilk zamanlar onsuz asla yapamam, yaşayamam diyodum noldu :45: Hala yaşıyorum bak. (!)
Onun için böyle cümleler kurmayın derim. Hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun demek daha doğru olur bence :31:

Son düzenleme:
Korkmana gerek yok canım asla büyük konuşmayacaksın.
Bende eski sevgilim için ilk zamanlar onsuz asla yapamam, yaşayamam diyodum noldu :45: Hala yaşıyorum bak. (!)
Onun için böyle cümleler kurmayın derim. Hakkımızda Hayırlısı neyse o olsun demek daha doğru olur bence :31:

Şuan Allah'ım hiç ayırmasın inşallah demekten başka dicek bişey bulamıyorum.

OOOO bende çok derdim "onsuz yaşayamam" o da derdi "sensiz yaşayamam nefes alamam ölürüm" ne oldu gül gibi gayet güzel yaşıyoruz, hiçbir ey olmuyor.

böyle beylik laflar etmeye gerek yok, can dündar'ın da dediği gibi.
kimseyi hayatının merkezi yapmaman gerek.
zaman gelir onsuz da yaşarsın.
bana çok uzak geliyor böyle onsuz yaşayamamlar falan. acizlik gibi. tabi ki bu da benim fikrim.
keyfim yerindeyse her türlü yaşarım. :ssz:

Aslında yaşanır da acısı hayatını fazlasıyla çekilmez yapar.
Ama dediğin gibi keyfim yerindeyse her türlü yaşarım:)))))))))))))

biz şuanda sevgilimle küsüz dün gece ben kızıp tlfonu kapattım diye kendiside kapatmış ve hala açmadı açmasın bende açmayacağım çatlasın dursun meraktan evet böyle diyorum ama sabaha karşı 5 te uyudum aklımdan çıkmadı onsuz bende yaşayamam diyorum ama yaşanıyo canım ya ama Allah ayrılık vermesin onu çok seviyorum

Back
X