- Konu Sahibi RebeLLe_sd
-
kullanalımda ne kullanalım mesela? ben bitkisel diye eczaneden bir marka aldım,argan yağlıydı,saçlarımı daha da çok döktü.varmı bir tavsiyen?
doğru söylüyosun :)offff her şeyin yararı da var zararı da yaaa
Bende öyle düşünüyorum ama bitkisel şampuana nasıl güveneceğiz?
Nekadar bitkisel şampuan varsa kullandım tresan, otacı, nude, live clean, giovanni, fiyto, organix daha aklıma gelmeyen bikaç tane daha var en basit olanları bunlar. Hepside kuru olan saçımı dahada kuruttu hepsini 1-2 ay kullandım büyük boy aldım hepsinden de.. ama hiç bir faydasını görmedim saç kremi kullanmama rağmen yine olmadı. Etrafımdaki herkes nekadar bakımsız saçlarımın olduğunu söyleyip durdu. Halbuki saçlarım bakımlı olsun diye zibilyon para döktüğüm organik şampuan kullanıyorum neymiş saçlarım bakımlı sağlıklı görünüyo güya.. vallahi aldığım okadar olumsuz yorumdan sonra gittim bi elidor aldım 6 aydır kullanıyorum, saçlarım şekil almaya başladı parıl parıl parlamaya başladı. Hafif dalgalıdır saçlarım yıkayıp çıkıyorum saçlarımı çevremdekiler saçlarına ne sürdün çok güzel görünüyor demeye başladı. Demekki zibilyon para dökmeye gerek yokmuş..
Aynen öylee sen nasıl ki tavsiyede bulundun bende kendime göre tavsiyede bulundum hepsi buherşey herkese iyi gelmez tabiki de böyle birşey kimse söylemiyor. bu kişinin kendi tercihi .. sen elidor kullanıyorum çok güzel diyosun bende zamanında kullandım kepek yaptı saçımda mesela. bitkisel şampuanın içine badem yağı katınca kuruluktan eser kalmıyo benim saçıma iyi gelen şeyi söylüyorum herkes bunu yapsın bunu alsın gibi bi derdim yok.
Aynen öylee sen nasıl ki tavsiyede bulundun bende kendime göre tavsiyede bulundum hepsi bu
Hımm.. hiç bir bilgim yok bu konularda, ama bazen diyorum ki beyaz sabun mu kullansam, o da nasıl kurutuyor saçı, bir zaman sonra alışır mı ki saç sabuna? Bende nefret ediyorum o süslü kokulu şampuanlardan.Paraben içermemesi yeterli benim için. .
vallahi sana bişey söylim çocukken sürekli beyaz sabun kullanıyordu annem çok iyi hatırlıyorum ve saçlarımızda şimdiki sorunların hiçbiri yoktu o kadar gürdü ki ne kuru ne bişeyHımm.. hiç bir bilgim yok bu konularda, ama bazen diyorum ki beyaz sabun mu kullansam, o da nasıl kurutuyor saçı, bir zaman sonra alışır mı ki saç sabuna? Bende nefret ediyorum o süslü kokulu şampuanlardan.
Aynen yaaa, şampuan almazdı annem. Röfleli saçlarım olmsaydı belki bir süre sonra alışırdı sanırım.vallahi sana bişey söylim çocukken sürekli beyaz sabun kullanıyordu annem çok iyi hatırlıyorum ve saçlarımızda şimdiki sorunların hiçbiri yoktu o kadar gürdü ki ne kuru ne bişeynası olur acaba şimdi hiç bilmiyorumm
vallahi ben bir senedir saçıma boya faln kullanmıyorum koyu kumral saçlarım siyaha dönük .. ama sabuna da cesaret edemiyorum kurutur diyeAynen yaaa, şampuan almazdı annem. Röfleli saçlarım olmsaydı belki bir süre sonra alışırdı sanırım.
Boya yoksa saçında deneyebilirsin aslında. Biraz sabredersen alışır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?