Keşke ablam olsaydı:( niye hep bunu söylüyorum.

• Konu Sahibi Konu Sahibi sczn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
o zman kardeşin kızı erkeği farketmiyor önemli olan hayırlısı demekki.

şimdi 19 yaşında kızım var onunla dertleşirim eşimin ve benim gözbebeğim , umarım geç evlenir cadı birde güzel manken gibi,

şimdi 19 yaşında kızım var onunla dertleşirim eşimin ve benim gözbebeğim , umarım geç evlenir cadı birde güzel manken gibi,

daha küçük ne yapacak evlenipte ben 24 yaşında evlendim ama şimdiki aklım olsa 30 evleniridm

iki kız kardeşiz bu durumdan da çok memnunum
umarım seninde kız kardeşin yerini tutabilicek bir arkadaşın olur

daha küçük ne yapacak evlenipte ben 24 yaşında evlendim ama şimdiki aklım olsa 30 evleniridm

kızımın öyle bir niyeti yok bende 25 evlendim neyse kk var buradada dertleşiyoruz yaşasın sanal dünya

herkes kendinde olmayanı istiyor

benim bir ablam.birde erkek kardeşim var..ablam hiç can can değiliz normal bir insan gibi..erkek kardeşim nerdeyse her zaman mesajlaşırım ama onunla gerekmedikçe mesajlaşmıyorum.

herkes kendinde olmayanı istiyor

Benim bir ablam.birde erkek kardeşim var..ablam hiç can can değiliz normal bir insan gibi..erkek kardeşim nerdeyse her zaman mesajlaşırım ama onunla gerekmedikçe mesajlaşmıyorum.

bir derdin bir sıkıntın olsa aramazmısınız

biz 4 kardeşiz 3 kız 1 erkek en büyük benim kız kardeşimin biri benden 3 yaş küçük sosyal arkadaşlarım vardı herzaman ama hayatım boyunca hiçbirzaman bi arkadaşa ihtiyacım olmadı kardeşimin yaşının benden küçük olmasına rağmen hep beraber gezdik eğlendik yedik içtik aramıza hiçbir zaman fitne fesat girmedi sorunları hepberaber çözdük birbirimizden ayrı kalamazdık geçen yıl evlendi haftanın 3-4 günü bizde ama o olmadığı zaman diğer arkadaşlarımla vakit geçiriyorum tabi ama asla kardeş gibi olmuyor ne kadar yakın can dediğin arkadaşın bile olsa asla kardeşin yerini tutmuyor

bir derdin bir sıkıntın olsa aramazmısınız

ararım tabiki ama çok canım cicim değiliz var biraz mesafe..kız arkadaşıma daha yakın olmuşum ondan çok ama haklısın sen.yinede iyiki var.

bunu evlenince anlıyorsun..ilk evlendigimde yemek şöyle yapılır falan taktikler vermişti...her an birşey sorabiliyorsun cevaplayan birnin olması çok güzel tabiki..

kürtaj oldum hastaneye yanıma o geldi.o olmasa ele muhtaç olmuş olurdum belki..iyiki var tabi..kıskançlıklarda oluyorda ben on sevmiyorum tabi bu benim yapım ondan kardeşlikle alakası yok

2 abim bir ablam var benim de,en küçük olmak iyiydi benim için her zaman.hiç benim küçüğüm olsaydı demedim.
ablam kadar olmasa da abilerimi de ararım ama en çok ablamı ararım

ben ablayım iki erkek bir de kız kardeşim var.maalesef kız kardeşim yurt dışında olduğu için sık görüşemiyoruz ama varlığı bile yetergerçekten kız kardeş gibisi yok erkek kardeşlerimi de seviyorum ama bayanlar birbirlerini daha iyi anlıyorlar.keşke yakın olsaydıkbenim 3 kızım var çok şanslılar bence

..............................

Son düzenleme:
yillardir bendede bu burukluk var. bende hep isterdim bi kizkardesim yada ablam olmasini,bende cok imreniyorum kizkardesi olanlara

Son düzenleme:
Yaraya tuz basmak gibi olmasın ama ablan olması gerçekten mükemmel birşey. Özellikle arada yaş farkı varsa. Hem seni korur kollar, maddi, manevi destek olur.İlk dışarı çıkışını, ilk içkini, ilk erkek arkadaşını en önce o öğrenir. Gerektiğinde seni annene karşı korur. Gerektiğinde yalnışını düzeltmeye çalışır ama kardeşler işlerine gelmeyince ciddiye almaz nasihatlarını. İyidir yani abla.

Benim de çocukluk ukdem şu ki hep bir kardeşim olsun istedim.Hem çocukları çok sevdiğimden, hem ablamlara özendiğimden, ama annemler naaptı beni hiç ciddiye almadı bu konuda 3 çocukta takılıp kaldılar. O yüzden fahri ablan olabilirim yani seve seve.

Benimde iki oğlum bir kızım var, acaba kızımdamı büyüyünce bir kızkardeşim olsaydı diye dertlenecek.Yavruma bir kızkardeş isterdim ama hiç gücüm kalmadı gözümde kesmiyor, daha gençsin yaparsın ilerde diyorlar ama yok gözüm korkuyor.

Canım sana gelince anlıyorum seni, ben 28 yaşımdayım bi kızkardeşim var oda 20 yaşında o kadar çok şey paylaşıyoruz ki onunla gezmesi, oturması, sohbet etmesi herşeyi paylaşmak çok güzel...
Bende derim anneme hep anne neden daha doğurmadın belki bi tane daha kız olurdu diye...

Annemler yedi kardeş. Bir teyzem var, gerisi dayı. Teyzemle kavgalı, iki dayımla aynı şehirdeyiz. Biri arayıp sormaz. Diğer ikisiyle de yılda bikraç kere. Yani her kardeş yoldaş olacak, dost olacak diye bir şey yok. Kardeş var kardeş var. Tabii ki herkes kanından birinin yanında olmasını ister ama çok azı bu şansa sahip. Ablası abisi olmayan da forumda dertlerini paylaşıyor, dert ortağı oluyoruz napalım... :)

biz iki kardeşiz bi erkek kardeşim var bende hem bi ablam hemde abim olsun çok isterdim çok kıskanıyorum abisi ve ablası olanları.kardeşimin varlığıyla yokluğu arasında hiç bi fark yok konuşmaz hiç elinde bi telefon akşama kadar mesaj yazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…