benim ablalarım vardı da ne oldu hiç birşeyimi paylaşamam ki onlarla. çok tutucular anne babadan farkı yok
canım keşke bir ablan olsaydı ablanın yerini abiler tutmuyor malesef biz 4 kardeşiz iki kız iki erkek en küçükleri bendim çok şükür rabbime ablamı bana verdiği için canım ablam herşeyimdir dertlerim sevinçlerim herşeyim işte beni abla olarak kabul edersen bütün sevinç ve dertlerinde dinlerim seni...
kaç yaşındasınız merak ettim doğrusu
tam ben soracaktım sen sormuşsun. Bence ikimizde yaşından ötürü böyle olduğunu düşünüyoruz. Kızkardeşler en çok evlendikten sonra daha fazla anlaşıyorlar bence
keşke keşke ablamı kyabetmeseydim keşke beni bırakıp gitmeseydin abla dert ortağımdın .. 3 abim var 12 sene evele kadar birde ablam vardı ama bizi bıraktı 3 evlat bıraktı ve gitti .. 12 senedir derdimi yinede tek sana anlatıyorum kendi kendime konuşarak
yok be bekarken çok iyi anlaşırdık 3 kız herkese gülerdik çok mutluyduk ,çokda güzeldik ama sonra 3 müzün hayatı tamamen farklı şekil aldı hepimiz farklı ilde yada ülkede koptuk birbirimizden ,eski günler güzel günlerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?