Ben ona mesaj atmam zaten de birine yok dediyse yaklaşacak hareket yapacak birisi değilSizden iyisini bulamamıştır, onun reddetmesi egosunu okşuyordur o yüzden tekrar mesaj atın istiyordur, denk gelmiştir vs. vs.
Olumlu niyeti olsa halayda görüp gelene kadar mesaj atardı size.
Denk gelmistir.Bugün şehirlerin günleri ,etkinlikleri oluyor ya ona gittim orada halaya girdim .Halaya koşarak biri girdi aramızda küçük bir kız çocuğu vardi sadece . Bu kişi benim 3 ay önce görücü usulüyle görüştüğüm birisi ama sonuç olumsuzdu .o benden his almadığını aracıya söylemişti. Karşıda bir baktım annesi gülüyor . Yanımda çocuk ben bozuntuya vermedim devam ettim ve çıktım . Umursamadım, izlemedim onu . Amacı ne sizce ...
Öyle yapacağım zaten, ben birine yok demişsem yaklaşmam veya yanlışa mahal vermem bu kişi de öyle birisi ona şaşırdımHiiç değerli vaktinizi harcamayın, kendinizi de uzak tutun.
Hayır gözüne çarpar yani o maksatYani anlayamadım halaya girerken(?) önce insanları mı kontrol etmeliyiz?
Haklısınız , teşekkür ederimOlabilir insanlar bizden hoslanmayabilir Kimse herkesten hoşlanmaz.Bu ne onun mükemmel adam olduğunu nede sizin hoslanilmayacak bir insan olduğunuzu gösterir.Uyum olmamıştır kalbinde ailesine kabul ettirenediği biri vardır Hem yalan söyleyip sonra size başkasını seviyorum demesinden bin kat iyi birşey bu Bence hiç düşünmeyin hayat güzel şeyler çıkarsın karşınıza.
Annesi itekliyor ve Annesi bir hafta önce ben umreden geldiğim gün geldi beni ziyarete ve beni çok düşündüğünü olmadığı için üzüldüğünü,oğluyla küstügünü söyledi laf arasında ben kalkıp gittim çünkü hala biten kişiden bahsediyordu .Sakin ol kimse bir şey dememiş ki:)
Sen zaten yazmazsın tabi ki ama bence bu aday hala boşta annesi itekliyor gibi geldi bana halaydan çıkmakla cevabı da vermişsin
O kadar kişi varken yanına giriyorsa soru isaretiBakışta, gülüşte anlam arayanı çok görmüştük de halayda anlam arayanı ilk kez gördüm
Değil. Anlam çıkartmaya çalışıyorsunuz sadece. Kendinize zarar.O kadar kişi varken yanına giriyorsa soru isareti
Peki dönseler görüşür müsün bence konu oraya gelecekAnnesi itekliyor ve Annesi bir hafta önce ben umreden geldiğim gün geldi beni ziyarete ve beni çok düşündüğünü olmadığı için üzüldüğünü,oğluyla küstügünü söyledi laf arasında ben kalkıp gittim çünkü hala biten kişiden bahsediyordu .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?