Keşke aklını okusam dediğim

seysey26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2023
160
69
28
Bugün şehirlerin günleri ,etkinlikleri oluyor ya ona gittim orada halaya girdim .Halaya koşarak biri girdi aramızda küçük bir kız çocuğu vardi sadece . Bu kişi benim 3 ay önce görücü usulüyle görüştüğüm birisi ama sonuç olumsuzdu .o benden his almadığını aracıya söylemişti. Karşıda bir baktım annesi gülüyor . Yanımda çocuk ben bozuntuya vermedim devam ettim ve çıktım . Umursamadım, izlemedim onu . Amacı ne sizce ...

Sizden iyisini bulamamıştır, onun reddetmesi egosunu okşuyordur o yüzden tekrar mesaj atın istiyordur, denk gelmiştir vs. vs.

Olumlu niyeti olsa halayda görüp gelene kadar mesaj atardı size.
Ben ona mesaj atmam zaten de birine yok dediyse yaklaşacak hareket yapacak birisi değil

Denk gelmistir.

Olabilir insanlar bizden hoslanmayabilir Kimse herkesten hoşlanmaz.Bu ne onun mükemmel adam olduğunu nede sizin hoslanilmayacak bir insan olduğunuzu gösterir.Uyum olmamıştır kalbinde ailesine kabul ettirenediği biri vardır Hem yalan söyleyip sonra size başkasını seviyorum demesinden bin kat iyi birşey bu Bence hiç düşünmeyin hayat güzel şeyler çıkarsın karşınıza.

Sakin ol kimse bir şey dememiş ki:)
Sen zaten yazmazsın tabi ki ama bence bu aday hala boşta annesi itekliyor gibi geldi bana halaydan çıkmakla cevabı da vermişsin

Yani anlayamadım halaya girerken(?) önce insanları mı kontrol etmeliyiz?
Hayır gözüne çarpar yani o maksat
Haklısınız , teşekkür ederim

Sakin ol kimse bir şey dememiş ki:)
Sen zaten yazmazsın tabi ki ama bence bu aday hala boşta annesi itekliyor gibi geldi bana halaydan çıkmakla cevabı da vermişsin
Annesi itekliyor ve Annesi bir hafta önce ben umreden geldiğim gün geldi beni ziyarete ve beni çok düşündüğünü olmadığı için üzüldüğünü,oğluyla küstügünü söyledi laf arasında ben kalkıp gittim çünkü hala biten kişiden bahsediyordu .

Peki dönseler görüşür müsün bence konu oraya gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…