- 23 Aralık 2012
- 7.861
- 52.395
- 748
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süründürürüm hemen evet demem ve ona sırf ailesi için mi geri döndü sorusunu sorarım , değişen ne oldu derim sırf birileri mutlu olsun diye feda edecek bir hayatım yokPeki dönseler görüşür müsün bence konu oraya gelecek
Ay tam ben mi yoksa
Halay büyük bir halay değildi gormediyse gözünu kontrol ettirsin toplasam 20 kişi
Bu konularda kadınların üstüne zaten fazla geliniyor, kesin konuşacaksınız. Bir daha böyle bir saçmalıkla size gelemeyeceklerini anlasınlar. Hem annesi tarafından iteklenmiş adamla mutlu mu olunur sanki? Boş verinAnnesi itekliyor ve Annesi bir hafta önce ben umreden geldiğim gün geldi beni ziyarete ve beni çok düşündüğünü olmadığı için üzüldüğünü,oğluyla küstügünü söyledi laf arasında ben kalkıp gittim çünkü hala biten kişiden bahsediyordu .
Iyi de siz reddedilen tarafsiniz, reddeden taraf olsaniz bi nebze anlayacağım alinganlik gosterme cabanizi ama adam sizi yok saymis yahu daha en bastan?
Konuyu ben mi yanlis yorumluyorum? Halay bu kadar romantik birsey degil bildigim kadariyla?
aman bosver, yarin obur gun annenin iteklemesiyle bu oglan evet derse, kaynana aman ben istedim de oldu vs diye basina kakarAnnesi itekliyor ve Annesi bir hafta önce ben umreden geldiğim gün geldi beni ziyarete ve beni çok düşündüğünü olmadığı için üzüldüğünü,oğluyla küstügünü söyledi laf arasında ben kalkıp gittim çünkü hala biten kişiden bahsediyordu .
Bu da güzel cevapIyi de siz reddedilen tarafsiniz, reddeden taraf olsaniz bi nebze anlayacağım alinganlik gosterme cabanizi ama adam sizi yok saymis yahu daha en bastan?
Konuyu ben mi yanlis yorumluyorum? Halay bu kadar romantik birsey degil bildigim kadariyla?
Bu ,dünyada zindanda yaşamak gibi bence gönülde yer yoksa sultan olsak ne yazar.aman bosver, yarin obur gun annenin iteklemesiyle bu oglan evet derse, kaynana aman ben istedim de oldu vs diye basina kakar
İşte begendiğin için bu kadar sinir basıyor seni ben reddettiğim kişiyle karşı karşıya geldim gayet normal bir şekilde sıcak bir selam verdim o bana soğuk yaptı yani bu işler böyle oluyor o arkadaş o yüzden halaya rahatça girdi sen de bu yüzden atarlandınSüründürürüm hemen evet demem ve ona sırf ailesi için mi geri döndü sorusunu sorarım , değişen ne oldu derim sırf birileri mutlu olsun diye feda edecek bir hayatım yok
Reddedilme psikolojisi bu işte demekİşte begendiğin için bu kadar sinir basıyor seni ben reddettiğim kişiyle karşı karşıya geldim gayet normal bir şekilde sıcak bir selam verdim o bana soğuk yaptı yani bu işler böyle oluyor o arkadaş o yüzden halaya rahatça girdi sen de bu yüzden atarlandın
Yoklamış işte. Boş ver, zamanında seni reddetmiş. Yoklamaya devam etsin o a.alak.Bugün şehirlerin günleri ,etkinlikleri oluyor ya ona gittim orada halaya girdim .Halaya koşarak biri girdi aramızda küçük bir kız çocuğu vardi sadece . Bu kişi benim 3 ay önce görücü usulüyle görüştüğüm birisi ama sonuç olumsuzdu .o benden his almadığını aracıya söylemişti. Karşıda bir baktım annesi gülüyor . Yanımda çocuk ben bozuntuya vermedim devam ettim ve çıktım . Umursamadım, izlemedim onu . Amacı ne sizce ...
Sen yine sorularını sor da, salak değilse verilecek cevaplar belli zatenSüründürürüm hemen evet demem ve ona sırf ailesi için mi geri döndü sorusunu sorarım , değişen ne oldu derim sırf birileri mutlu olsun diye feda edecek bir hayatım yok
Tamam bu çok iyiAdam o kadar umursamamis yok saymis ki, yakininda halaya bile girmis. Hic anlam yukleme, tamamen yok sayma hali bu, kendimden biliyorum
Cepte olmaya gerek yok aslında .Sen yine sorularını sor da, salak değilse verilecek cevaplar belli zaten![]()
Siz olsun istiyorsunuz sanirim, egonuzdan pisman olup donsun istiyorsunuz ama bu isler oyle olmuyor isteTamam bu çok iyi
Reddedilen tarafım benim pişmanlık durumum yok kiSiz olsun istiyorsunuz sanirim, egonuzdan pisman olup donsun istiyorsunuz ama bu isler oyle olmuyor iste
Şehirli nedir? Şehirli günü nedir ? Halayı biliyorum Allahtan . Kız elektrik aldın mı adamdan sen ona bak birak şimdi halayı malayiBugün şehirlerin günleri ,etkinlikleri oluyor ya ona gittim orada halaya girdim .Halaya koşarak biri girdi aramızda küçük bir kız çocuğu vardi sadece . Bu kişi benim 3 ay önce görücü usulüyle görüştüğüm birisi ama sonuç olumsuzdu .o benden his almadığını aracıya söylemişti. Karşıda bir baktım annesi gülüyor . Yanımda çocuk ben bozuntuya vermedim devam ettim ve çıktım . Umursamadım, izlemedim onu . Amacı ne sizce ...
Tamam sizde pismanlik yok zaten, sizde adamin pisman olup donmesi yonunde ego var demek istedimReddedilen tarafım benim pişmanlık durumum yok ki