Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bugünlerde bu kişinin hayatında (aile/sosyal/okul/iş/arkadaşlık çevresi vs.) neler oluyor hiç bir bilginiz var mı?
Hayir yok herseyini her saniyesini anlatirdi bana saatlerce ama son zamanlarda onuda yapmadi, bir derdi var isede haberim yok ve söylemesi gerektigini istedigim halde hayir sorma dedi
Benimde aklıma başkası mı var acaba dıye geldi..
Ne meraklıymış seni basından savmaya..
Derdi neyse söylesin mırın kırın edecegıne
Birini hamile biraktida evlenmek zorundami acaba? Aman ne bileyim böyle seylerde hep baska kadin olur genelde, cünkü aileyle yada isle alakali bi sorun olsa, detaya girmesede, bu aralar ailemle/isimle sorunlarim var belki ilerde anlatirim simdi üstüme gelme der en azindan... Yada ailesi sizi bilsede baskasiyla evlenmesi icin zorluyor oda isin icinden cikamiyor... Sonucta hersey olabilir o anlatmadan, yada siz gidip bi baskin yapmadan gercegi ögrenemessiniz...![]()
Sizin yerinizde olsam alirim biletimi, iki günlügüne habersiz giderim oldugu yere ve kendi gözlerimle görüp ögrenirim ne oldugunu... Böyle kendinizi deli etmektense...Benimde aklima gelen seylerin basinda bu var bunu sesli söylemeye bile korktum. Bana karsi büyük bir hata yapti ve bunun agirligiyla eziliyor diye düsünmeden edemiyorum. Ailesi daha öncede baskalariyla evlenmesine zorluyordu ama her defasinda gelip bana anlatiyordu en sonundada benimle ciddi oldugunu söylemis o günden sonrada böyle bir durum olmamis. Senin bu sevgini hak etmiyorum bu büyük sevginin altinda eziliyorum demisti dün laf arasinda .
Sizin yerinizde olsam alirim biletimi, iki günlügüne habersiz giderim oldugu yere ve kendi gözlerimle görüp ögrenirim ne oldugunu... Böyle kendinizi deli etmektense...![]()
O kadar masrafa degmez bence..hem orada gorebilecek mi ögrenebilecek mi ki? Meçhul..Sizin yerinizde olsam alirim biletimi, iki günlügüne habersiz giderim oldugu yere ve kendi gözlerimle görüp ögrenirim ne oldugunu... Böyle kendinizi deli etmektense...![]()
Sessizce kendisini yemekten iyidir bence, heleki salak yerine koyuluyorsa... Degmez diye düsünmüyorum, eger aldatiliyorsa, oyalaniyorsa uzun süre aci cekmesine degmez bence...O kadar masrafa degmez bence..hem orada gorebilecek mi ögrenebilecek mi ki? Meçhul..
Ayrica oraya gitmesi hoş karsilanmaz gibi geliyo bana