keske bende senin gibi olabilseydim ;((

Bugünlerde bu kişinin hayatında (aile/sosyal/okul/iş/arkadaşlık çevresi vs.) neler oluyor hiç bir bilginiz var mı?

Ayni şehirde olan çiftler bile sağlıklı ilişki kuramiyor,sizin aranizda ülkeler var... ilgi azaldiysa illa ki bir başkasına goseriyordur eksilen ilgiyi...

Arkadaş yurtdışında yaşıyorsun da memleketteki uzak akrabanla işin ne? Bir de evlilik amacıyla başlamışsınız hemen ilişkiye. Orada işin gücün yok mu?

Bugünlerde bu kişinin hayatında (aile/sosyal/okul/iş/arkadaşlık çevresi vs.) neler oluyor hiç bir bilginiz var mı?

Hayir yok herseyini her saniyesini anlatirdi bana saatlerce ama son zamanlarda onuda yapmadi, bir derdi var isede haberim yok ve söylemesi gerektigini istedigim halde hayir sorma dedi

Hayir yok herseyini her saniyesini anlatirdi bana saatlerce ama son zamanlarda onuda yapmadi, bir derdi var isede haberim yok ve söylemesi gerektigini istedigim halde hayir sorma dedi
:110:Sabrı 4 aymış, deyip kendi yolunuzu çizerseniz daha iyi olur bence. Gün gelir de makul bir açıklaması olursa o zaman devam edersiniz veya inanmayıp zamanında bitirmişim neyseki diye düşünürsünüz. Ben ufacık da olsa sebep söylenmeden zaman istenmesini saçmalık olarak görüyorum. Mantık aramayın.

Bence hayatinda biri yok ama seninle de devam etmek istemiyo..kirmadan uzaklasayim ayriliga hazirlayayim gibi bisey olmus bence..kafa karismis ayrilik bahanesi aramis bu arada sana da alismis oldugu icin bir anda bitirememis gibi...
Sonuç: üzülmeyi birak ...
Kitapta yazdigi gibi kaybettigine üzülecegin zamani kazanacaklarina harca

Benimde aklıma başkası mı var acaba dıye geldi..

Ne meraklıymış seni basından savmaya..

Derdi neyse söylesin mırın kırın edecegıne

Biz kadinlarin asklari sevgileri hemen bitmez ya hani, onunkinin nasil bittigini anlayamiyorum. 1 hafta önce sacinin tek teline kurban olurum diyen kisiyle zamana ihtiyacim var diyen kisi ayni bunu yediremiyorum anlayamiyorum 1 haftada ne degissmis olabolabilir bilmiyorum.

Birini hamile biraktida evlenmek zorundami acaba? Aman ne bileyim böyle seylerde hep baska kadin olur genelde, cünkü aileyle yada isle alakali bi sorun olsa, detaya girmesede, bu aralar ailemle/isimle sorunlarim var belki ilerde anlatirim simdi üstüme gelme der en azindan... Yada ailesi sizi bilsede baskasiyla evlenmesi icin zorluyor oda isin icinden cikamiyor... Sonucta hersey olabilir o anlatmadan, yada siz gidip bi baskin yapmadan gercegi ögrenemessiniz...:ssz:

Birini hamile biraktida evlenmek zorundami acaba? Aman ne bileyim böyle seylerde hep baska kadin olur genelde, cünkü aileyle yada isle alakali bi sorun olsa, detaya girmesede, bu aralar ailemle/isimle sorunlarim var belki ilerde anlatirim simdi üstüme gelme der en azindan... Yada ailesi sizi bilsede baskasiyla evlenmesi icin zorluyor oda isin icinden cikamiyor... Sonucta hersey olabilir o anlatmadan, yada siz gidip bi baskin yapmadan gercegi ögrenemessiniz...:KK14:

Benimde aklima gelen seylerin basinda bu var bunu sesli söylemeye bile korktum. Bana karsi büyük bir hata yapti ve bunun agirligiyla eziliyor diye düsünmeden edemiyorum. Ailesi daha öncede baskalariyla evlenmesine zorluyordu ama her defasinda gelip bana anlatiyordu en sonundada benimle ciddi oldugunu söylemis o günden sonrada böyle bir durum olmamis. Senin bu sevgini hak etmiyorum bu büyük sevginin altinda eziliyorum demisti dün laf arasinda .

Benimde aklima gelen seylerin basinda bu var bunu sesli söylemeye bile korktum. Bana karsi büyük bir hata yapti ve bunun agirligiyla eziliyor diye düsünmeden edemiyorum. Ailesi daha öncede baskalariyla evlenmesine zorluyordu ama her defasinda gelip bana anlatiyordu en sonundada benimle ciddi oldugunu söylemis o günden sonrada böyle bir durum olmamis. Senin bu sevgini hak etmiyorum bu büyük sevginin altinda eziliyorum demisti dün laf arasinda .
Sizin yerinizde olsam alirim biletimi, iki günlügüne habersiz giderim oldugu yere ve kendi gözlerimle görüp ögrenirim ne oldugunu... Böyle kendinizi deli etmektense...:ssz:

Sizin yerinizde olsam alirim biletimi, iki günlügüne habersiz giderim oldugu yere ve kendi gözlerimle görüp ögrenirim ne oldugunu... Böyle kendinizi deli etmektense...:KK14:

okul okuyorum gitme imkanim yok su siralar hem ben daha aileme söylemedim bile bu durum beni zora sokar, bir süre bekliycem sessizce yapacak hicbirseyim olmadan bekliycem :(

Sizin yerinizde olsam alirim biletimi, iki günlügüne habersiz giderim oldugu yere ve kendi gözlerimle görüp ögrenirim ne oldugunu... Böyle kendinizi deli etmektense...:KK14:
O kadar masrafa degmez bence..hem orada gorebilecek mi ögrenebilecek mi ki? Meçhul..
Ayrica oraya gitmesi hoş karsilanmaz gibi geliyo bana

O kadar masrafa degmez bence..hem orada gorebilecek mi ögrenebilecek mi ki? Meçhul..
Ayrica oraya gitmesi hoş karsilanmaz gibi geliyo bana
Sessizce kendisini yemekten iyidir bence, heleki salak yerine koyuluyorsa... Degmez diye düsünmüyorum, eger aldatiliyorsa, oyalaniyorsa uzun süre aci cekmesine degmez bence...:ssz:

Zaten adam bitirmis..geri dönduremez..bazi seyleri bilmemek sanki dahs iyi gibi...
Bunu yazsrken kendimle celisen bisey geldi aklima kurk mantolu madonnayi okumustum orda da adam birden aramayi sormayi birakan kadina yillarca kin duyarken sonradan ogrrniyorki kadin hastalanmis ölmüs...

Back
X