Keşke bi yorum yapsanız benim için..

heeyoo

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2013
17
1
16
35
Ankara
Nasıl başlasam nerden başlasam bilemiyorum.Ama hala kafam karışık ve iyi veya kötü yorum yapacak birilerine ihtiyaç duyuyorum.Umarım yardımcı olursunuz bana..
Benim bi erkek arkadaşım vardı. Tanıştıktan kısa bi süre sonra sevgili olmaya karar vermiştik. Ani gelişmişti her şey tabi ve bitişi de sanırım öyle oldu.
Sanırım diyorum çünkü terkedildiğimin farkına varmam bile geç oldu bi hayli.
Benim yaklaşık bi aylığına yurt dışına gitmem gerekiyodu. Sevgilim de bunu biliyodu ve hep nasıl görüşeceğiz,ben seni özlerim vs. cümleler kuruyodu. Sonra konuştuğumuzda da hep geleceğe dair planlar yapıyodu. Genel olarak kafasında evlilik fikri vardı. Ben de bu durumun onun yaşının benden büyük olması ve artık okulun son yılında olmasından kaynaklandığını düşündüm. İşte şurda yaşarız sana şu arabadan alırım,oğlumuza şunu öğretirim karavanla dünyayı gezeriz gibi tatlı,kulağa hoş gelen hayalleri vardı.Bana kendi hayatını,çocukluğunu,okul yıllarını ben sormadan anlatan biriydi.Düşünceli biri olduğunu düşünmüştüm kısacası ve nasıl olsa daha vaktimiz var birbirimizi tanımak için çok soru sorup bunaltmak istemedim diye çok aman aman üstüne düşmedim hiç bi konuda..
Görüştüğümüz son gün bana döndüğünde seni havaalanından almaya gelirim belki demişti.
Ve bilin bakalım n'oldu ? Döndüğümde ne bi mesaj,ne bi arayıp sorma hiç bişey olmadı. Üstüne üstlük ben ona geldim diye mesaj attım ama internete bağlı olmadığı için görmedi mesajı.neyse olsun canım napalım dedim aklıma kötü şeyler getirmedim hiç. Sonra telefondan mesaj attım yok ona da cevap vermedi,smsi yoktur dedim.. sonra 2 gün sonra yine mesaj attım bi kaç gün sonra bi tane daha attım ve hiç birine cevap vermedi. bu sefer başına bi şey mi geldi acaba diye kendimi yiyip bitirmeye başladım. derken bi gün tesadüfen çevrimiçi olduğunu gördüm. Bi sevindim tabi salak gibi,yaşıyo iyi bari bişey olmamış dedim. Başladım tabi iletileri sıralamaya ardı ardına. Gözümle çevimiçi olduğunu gördüğüm adam kuvvetle muhtemel attığım onca iletiyi okumasına rağmen tek bir ileti bile yazmadı.. kaldı ki okulum için gerekli olan bir takım belgeler ondaydı onları hiç değilse bana ulaştır dememe rağmen tek bi ifade bile göndermedi bana..
Ortada hiç bi sebep yokken neden bunu yaptığına hiç ama hiç anlam veremiyorum. İnsan en azından kendisi için endişelenen birine bi iyiyim olsun bile demez mi..
Bu tavrın arkasında ne olabilir neden böyle yapıyor olabilir lütfen bana bişeyler söyleyin

Çok tuhaf ya mesaj atmak yerine aramayı denesen :26:

Canım ya biraz acı olacak ama hala hayatta ve sağlıklıysa senden kurtulmak istiyor bence ,yaşı da benden büyük dedin iyice tanıyor musun? Evli felan olma ihtimali var mı ayrıca yada üzülerek söylüyorum yeni bir sevgili mi? Bir ihtimal daha var acaba farkında olmadan giderken kırdınız mı bir şekilde benim aklıma gelen ihtimaller şimdilik bunlar ,umarım sizin için en hayırlı olasılık olur,sevgiler.

eklemek istiyorum ayrıca ne olursa olsun bir açıklama yapmalı sizi böyle belirsiz bırakmamalıydı .........sevgiler

Aramak için sanırım artık çok geç çünkü olayın -yani benim onu çevrimiçi gördüğüm günün- üstünden bi ay gibi bi zaman geçti. Önce baya bi onun beni aramasini bekledim fakat hiç bi gelişme olmadı. Sonuç itibariyle artık aramak için çok geç olduğunu düşünüyorum, hata etmişim geç kaldım..

Gerçekler acı belki kabullenmek lazım :'(
Olabilir belki ama birinden kurtulmanin yolu bu olmamalıydı bence, istemiyorum seni dese bu kadar canım yanmazdı. Belirsizlik çok kötü çünkü, hep bi beklenti oluyo ister istemez.. evli olma ihtimalii sanmıyorum hiç diildi bence okuyo sonuçta hic öyle bişey olabilecegine ihtimal vermedim.. farkında olarak kıracak bişey de hiç yapmadım ve hiç kırgınlık gibi bi durum da hissetmedim.. sebepsiz saçma sapan bu durum bana bi hayli sürpriz oldu kısacası. .

aradan 1 ay gibi bir zaman geçmiş ama büyük ihtimal başka birisi vardı. umararım içindeki acı biraz olsun hafiflmiştir canım.

eğer hafiflemedi ise sakın bir daha rayım sorayım deme. kafandan sil atmaya çalış canım.

Daha az içim acıyo artık galiba alışmaya başladım bu duruma.. zaten tek istediğim bi sebep öğrenebilmekti ama sanırım başka birinin olduğu konusunda hemfikir durumdayız. .Bana da kabullenip yoluma devam etmekten başka bi seçenek kalmadı yani..

merak etme canım her işte bi hayır vardır

bana internet yoluyla tanışıp görüşüyormuşsunuz gibi geldi...
mesajla bile bitti, üzgünüm, başka biri var deme cesareti bile yokmuş sanırım, sizi yokmuş gibi sayarak bittiğini anlatmak istemiş o da...

Ne kadar dengesiz insanlar var ya, Allahım sen koru..
Hala bir cevap alamadınız mı? merak ettim
Bu arada neden bu kadar pasif davranıyorsunuz anlamadım. bu adam sizi duygusal olarak meşgul etmiş, vaadler vermiş.
En kötü ihtimal bir kere olsun konuşmanız gerekirdi, yüzüne söylese durumdan daha çabuk kurtulurdunuz. çünkü şuan merak içinde bekliyorsunuz ve hep bi acabalar olur insanın aklında.
bence hala bi cevap vermediyse ve kafanızdaki soru işaretleri de bitmiyorsa, bi şekilde ısrarla arayın bence. böyle beklemekten iyidir.

Kim olursa olsun yaptığı çok çirkin bir davranış bende merak ettim hala haber alamadınızmı? Ama bu davranışından sonrada boşverin gitsin bu gün bunu yapan ilerde neler yapmazdı gerçekten çok tuhaf ve acımasız bir tipmiş Allahım sen koru

çok ilginç, bu ilişkide bir tuhaflık var bence. çünkü yurtdşınından geldiğinde insan internetten mi msj atar, bi aramak yok mu sizde. cvp gelmeyince sms attım sonra bir iki gün geçti yine attım sonra çevrim içi gördüm fln. bu zaten sanal bi ilişkiymiş gibi geldi bana.

takma daha gerçekçi birini bulacağına eminim.

Burada hiçbir detay bilmeyen insanlardan yorum istemek çok mantıksız.
Direk arayıp niye sormadınız anlayamadım.
Mesajla maille ilişki mi yürür Allahaşkına..
Yurntdışındayken niye görüşemediniz onu da anlamadım.
İnsan sıradan arkadaşlarıyla haberleşir görüşür.
Mantıksız çok mantıksız bir ilişki bence bu.
Bitmiş gitmiş arkasını aramayın en iyisi..

Gecenin bi yarısı gelince aramaktansa mesaj atmak daha mantıklı göründü o zaman beklediğim bişey diildi cevap gelmemesi. Sonrasında ben mesaj attım o beni arasın gibi bi durum oluştu ve işte görüldüğü üzere işler sarpa sardı iyice..
Her işte bi hayır vardır diye düşünüyorum ben de tabiki bunu yaşamam gerekiyomus demek ki bana güvenmek konusunda sağlam bi ders vermiş oldu.
Keşke bazı şeyleri yüzüme söyleyebilcek cesareti gösterebilmis olsaydı..
Allah karşımıza iyi insanlar çıkarsın ne diyelim..
Yorumda bulunan herkese çok çok teşekkür ederim :)

İnsanın hayatta alışamayacağı hiçbir şey yoktur, Unutamazsın ama alışırsın herşeye ama bugün ama yarın...

Neden böyle bir şey yapmış olabilir? diye düşünmene gerek yok, insan sonuçta her an herşeyi yapabilir.

Senin yapacağın tekbir şey var, o sayfayı kapatıp yeni bir sayfa açmak ama bunu hemen yapma çünkü insanlar üzüntülü anında destek olan insan kötü olsa dahi hemen aşık olabilirler.

Her ne kadar geriye dönüp baksan da bil ki geçmişin sana bir yardımı yada getirisi olmayacaktır bu yüzden önüne bak...

Şu son 1 buçuk aydır öyle şeyler yaşadım ki ve bunu bana yapan ilk okul arkadaşımdı yılllar sonra çıktı karşıma çaldı kalbimi ümitler verdi baban vermezse kapınızdan ayrılmam mahfolurum derdi beni hep çok sev derdi. Neden bitti aldatma yok seni her şeyden çok seviyorum derdi bana. Benim bu yaşıma kadar kimse olmamıştı hayatımda ilk elimi o tuttu, karıcım derdi bana, evlilik hayalleri kurdurdu ben hiç o konulara girmek istememe rağmen, ilkimdi o benim bunu bile bile hançerledi beni en sonunda sevmiyorum sevmedim de dedi peki benim suçum neydi? ONU DÜŞÜNMEK, ONU CANIMDAN ÇOK SEVMEK BUNU DEYİNCE ONA BEN, O CAN İKİMİZİN DEME ÖYLE ŞEYLER DERDİ. Ne değişti peki? Sadece benim ailemin istememesi oda pes etti mücadele edemedi kaçtı küfretti bana bitti öyle işte dedi.. Canım sana diyeceğim kesinlikle önüne bak o kişiyi önemseme mesaj atma adam gibi adam çıkar önüne umarım. Sen daha kıymetlisin, aldatandan hayır gelmez dönse bile izin verme buna. Hakkımızda hayırlısı. (En iyi teselli)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…