canım ya biraz acı olacak ama hala hayatta ve sağlıklıysa senden kurtulmak istiyor bence ,yaşı da benden büyük dedin iyice tanıyor musun? Evli felan olma ihtimali var mı ayrıca yada üzülerek söylüyorum yeni bir sevgili mi? Bir ihtimal daha var acaba farkında olmadan giderken kırdınız mı bir şekilde benim aklıma gelen ihtimaller şimdilik bunlar ,umarım sizin için en hayırlı olasılık olur,sevgiler.
Canım ya biraz acı olacak ama hala hayatta ve sağlıklıysa senden kurtulmak istiyor bence ,yaşı da benden büyük dedin iyice tanıyor musun? Evli felan olma ihtimali var mı ayrıca yada üzülerek söylüyorum yeni bir sevgili mi? Bir ihtimal daha var acaba farkında olmadan giderken kırdınız mı bir şekilde benim aklıma gelen ihtimaller şimdilik bunlar ,umarım sizin için en hayırlı olasılık olur,sevgiler.
Daha az içim acıyo artık galiba alışmaya başladım bu duruma.. zaten tek istediğim bi sebep öğrenebilmekti ama sanırım başka birinin olduğu konusunda hemfikir durumdayız. .Bana da kabullenip yoluma devam etmekten başka bi seçenek kalmadı yani..aradan 1 ay gibi bir zaman geçmiş ama büyük ihtimal başka birisi vardı. umararım içindeki acı biraz olsun hafiflmiştir canım.
eğer hafiflemedi ise sakın bir daha rayım sorayım deme. kafandan sil atmaya çalış canım.
Daha az içim acıyo artık galiba alışmaya başladım bu duruma.. zaten tek istediğim bi sebep öğrenebilmekti ama sanırım başka birinin olduğu konusunda hemfikir durumdayız. .Bana da kabullenip yoluma devam etmekten başka bi seçenek kalmadı yani..
Daha az içim acıyo artık galiba alışmaya başladım bu duruma.. zaten tek istediğim bi sebep öğrenebilmekti ama sanırım başka birinin olduğu konusunda hemfikir durumdayız. .Bana da kabullenip yoluma devam etmekten başka bi seçenek kalmadı yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?