Keşke bir derdim olsaydı..

predilettoo

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2019
297
419
23
34
Merhaba kk kadınları
Çok güzel giden bir hayatım vardı;huzurlu ailem,güzel bir işim,gözlerimin içine bakan bir adam.Kurban bayramı tatilinde Antalya’ya gittim annem ve babamla ve o tatilde güldük en son ailecek.tatil öncesi babamdan biyopsi alınmıştı önemli değil ama yinede emin olalım demişti doktorlar..tatil dönüşü büyük bir kaza atlattık hamd olsun başımıza bi şey gelmedi ama o an daha bi anladım annem ve babamın kıymetini.tatil sonrası biyopsi sonucu çıkmıştı ve baban kanser dedi doktor Allah kimseye yaşatmasın o anı,dünyam yıkıldı nE yapacaktım nasıl söylicektim bunu?Söyleyemedim sadece gözlerine baktım..En iyi doktorları araştırdım ve tedaviye başladık bitirdik hamd olsun inşallah atlatacak canım babam.
Bu dönem bana o kadar ağır geldiki ortaklığım olan işi bıraktım ordan bir sürü borç kaldı üstüme,gözlerimin içine bakan adam nE mi oldu?Bir psikopat!ya brnim olacaksın yada sana hayatı zindan ederim dedi,etti de..neyse ki polisimiz savcımız var biz kadınları koruyan..
En zoru da dost bildiklerim,akraba sandıklarım hep akbaba oldu bu süreçte.meğer kimsemiz yokmuş dedim.iyi günde herkes dosttu oysa.
Kendimi eve kapattım sürekli mutluluk oyunu oymuyorum annem ve babama karşı,hal böyle oluncada
Paylaşacak kimsem yok etrafımda size anlatmak istedim hakkınızı helal edin çok uzun oldu

Allah yardimciniz olsun,babaniza sifa versin.
Malesef ki insan hayatinda akbabalar bitmiyor...
Siz kendi duzeninize bakin bosverin onlari..

Sizi cok iyi anliyorum. Benim de babam kanser oldu. Biz yenemedik. O donem tum akrabam dusman oldu bir de onlarla ugrastim. Zor gunler de yalniz kaldik. Rabbim sabir versin. Ama siz en azindan atlatmissiniz. Bu cok onemli babaniz hayatta nunun kiymetini bilin. Cok sukur evlenmeden yuzunu gormussunuz nisanlinizin da. O yuzden mutlu olun. Rabbim sabir guc versin. Yasamayan bilemez...

Mekanı cennet olsun inşallah babanızın.NE yazık ki en zor dönemde yapıyorlar yapacaklarını o akrabalar.oysa ki onlar hasta olduğunda ilk koşan sizken karşılığını böyle almak çok zoruna gidiyor insanın.Allah razı olsun sizede rabbim sabır ve güç versin.İnşallah kimseler yaşamasın da bilmesin gerçekten tarifsiz bi dönem

ALlah şifa versin babanıza inşallah atlatır ve iyi olursunuz. Gözlerinin içine bakıp sonradan psikopatlaşan insanıda iyi bilirim korkma zaten bu sağlık süreçte o vız gelir inşallah iyi günler görürsünüz ailecek

Allah acil sifalar versin, mutluluk oyunu degil gercekten mutlu olmaya bak canim. Hayat kendini mutsuz etmene degmeyecek kadar kisa..

allah babanıza ve tüm hastalara şifa versin..
hayatta her zaman şükredecek birşeylerimiz var aslında.
erkenden yüzünü görmüşsünüz sevgilinizin ve kurtulmuşsunuz.
babanız tedaviye cevap vermiş, anneniz sağlıklı ve yanınızda..
aslında gerisi de boş..
İnşallah çok güzel ve sağlıklı günler sizi bekliyordur...

Dermansız dert vermesin Allah.buna da sükredin.yakınımın da babası kanserdi doktor direk 4 5 aylık ömrü var,tedavisi yok yapacak bişey yok demiş kızına.ne kadar zor bir durum,5 ay sonra vefat etti de.o yüzden bırakın herşeyi.ailenizin yanında olun birbirinizle bol bol zaman geçirin.otekiler düzelecek şeyler

Rabbim bütün hastalara şifa versin insallah İnsan tabi ki destek bekler en kıymet verdiginden ama karsılıgını alamıyosanda hiç canını sıkmamalısın babana destek olmalısın bütün gücünle.. Rabbim sabır versın sizlere..

Canimmmmmmmm çok geçmiş olsun gerçekten .. Babacığın inşallah tez zamanda düzelir. Seni çok çok iyi anlıyorum. Anne baba kavramı o kadar büyük ki, kimseninkini eksik etmesin...
Eşine de gelince o hale gelecek sürece kadar ne yaşandı bilemeyiz fakat bence düzgün bir şekilde uzlaşmaya çalışın. İnşallah eski halinize kavusursunuz bir an önce..

Çok teşekkür ediyorum hepinize.allah razı olsun hepinizden.çok zor dönem evet ama bitecek inşallah bugünlerde.
Adam nasıl o hale geldi diye soran arkadaşlar;babamın rahatsıZlığını öğrenince sadece ailemle ilgilenmek istedim ve bu da suç oldu her gün biraz daha psikopatlaştı,bu arada nişan yada evlilik bile yoktu daha zaten iyiki de olmamış.küçük bi ilçede yaşıyorum herkes birbirini tanır buralarda,önce adımı çıkardı dostum diye,sonra bi duydum hamile diye adımı çıkarmış(ki asla birlikteliğim olmamasına rağmen),yine olmayınca takip etti adım adım yolumu kesti tehditler savurdu,yine olmadı kuzenlerimi teyzemi aradı onlara bile olmayan şeyler anlatmış...insanoğlu işte babamın oğluna bile güvenmiyorum artık atalarında dediği gibi

Allah yardımcınız olsun. Babanız çok şanslı sizin gibi güçlü bir kızı. İnşallah kolaylikla atlatirsiniz.

O kadar büyük bir beladan dönmüşsün ki, yat kalk şükür et.. Bir dert verdi Allah evet ama bu olay sayesinde bir ömrünü kurtardın. O adamın gerçek yüzünü gördün. Verilmiş sadaka varmış. Ben birde evlisin sandım + daha fazla üzülmüştüm. Allahın sevdiği kulu oldugunu bil bence. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…