Keşke böyle olmasaydı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Velvette

💪🏋️‍♀️
Kayıtlı Üye
12 Mart 2013
37.829
51.656
798
Merhaba kızlar

Ailem sevgilimle evlenmeme izin vermiyordu, görüşmemi bile istemiyorlardı. Ancak gizli yürütüyorduk bir süredir. Bitirdik demiştim gerçekten de bitirmiştim ve bir daha sizi üzecek bir şey yapmayacağım deyip söz vermiştim. Hatta anne babam sarılıp ağlaşmıştık.

Ama sonradan sevgilime geri dönmüştüm. Babam da gizli görüştüğümüzü öğrendi. Gözüme baka baka bana yalan söyledi çok gücüme gidiyor demiş.

O günden beri konuşmadık hiç. Bir zora düşsem koşar biliyorum hastaneye götürdü beni mr a götürdü filan tabi hiç konuşmadık ama aynı evde birbirimizin yüzüne bile bakmadık. Utancımdan bakamıyorum, ona ihanet etmişim gibi hissediyorum. Ailemden uzakta yaşıyorum, orda daha kolaydı ama ziyarete geldim. Resmen aynı ev içinde yabancı gibiyiz ve bu beni çok yaralıyor. Nasıl düzeltilir bu durum bilen var mı? Ya da yaşayan? Babasıyla el oğlu yüzünden bozuşan? Ya da destek olabilecek bir şeyler diyebilecek birileri? Yazarken ağlıyorum :43:

Son düzenleme:
Seninle konustuk biliyorsun. Soyledir, boyledir demiycem. Ailen istemiyorsa vardir bir bildigi. Sonradan hep onlar hakli cikiyor, sevgi sandigin sey hep fos cikiyor. Bunu bir dusun.

Ben orayı anlayamadım sanırım babanız sizi sevgilinizle olduğunuzu mu öğrenmiş

Eğer öyle ise büyük ihtimal bir tanıdık gördü ve babanız bu tanıdığı size söylememek için biri dedi diyor ya da hakikaten biri sizi ifşa etmiş olabilir.

Aileniz sevgiliniz niye istemiyor

Ben orayı anlayamadım sanırım babanız sizi sevgilinizle olduğunuzu mu öğrenmiş

Eğer öyle ise büyük ihtimal bir tanıdık gördü ve babanız bu tanıdığı size söylememek için biri dedi diyor ya da hakikaten biri sizi ifşa etmiş olabilir.

Aileniz sevgiliniz niye istemiyor

Evet. Ama mümkün değil kim, nasıl görecek, gizlice gelip gelip gittim. Kaldı ki o zaman öyle olsa bile haftalardır hiçbir renk vermedi, gece aldığında da iyiydi. Sevgilimle görüştüğümü anlasa bile o bahsettiğim "falanca" yeri bilmesi imkansız. Memleketimle bağlantılı ve babamın numarasını bilecek kimse bilmiyordu oraya gittiğimi. O da 5-6 saatliğine seminere gittim, girdim, geldim.

Dul ve benden 10 yaş büyük diye.

Psikopatça gelebilir, artık fikren normal şeyler düşünmüyoruz ama. Sevgilin yapmış olabilir mi?
Sen onun için aileni karşına aldın sonuçta, durup dururken ayrılalım diyemez. Böylelikle kurtulmak istiyor olabilir mi?

Psikopatça gelebilir, artık fikren normal şeyler düşünmüyoruz ama. Sevgilin yapmış olabilir mi?
Sen onun için aileni karşına aldın sonuçta, durup dururken ayrılalım diyemez. Böylelikle kurtulmak istiyor olabilir mi?

Ayrılalım demedi ki canım onu nerden çıkardın? Annem de birisine anlatmıştır seni böyle böyle diye o aramıştır babanı tanıyorsa dedi. Buraya gelip gitmemi biliyor olabilir sevgilim sonuçta onunla görüşüyorum ama o "falanca" yeri bilmesi mümkün değil. Ayrı olduğumuz dönemde gitmiştim o seminere ve hiç söylemedim. Ben o firma kartının dökümü çıkartılabiliyor mu onu düşünüyorum ama hiç bir bilgim yokki :/

Ayrılalım demedi ki canım onu nerden çıkardın? Annem de birisine anlatmıştır seni böyle böyle diye o aramıştır babanı tanıyorsa dedi. Buraya gelip gitmemi biliyor olabilir sevgilim sonuçta onunla görüşüyorum ama o "falanca" yeri bilmesi mümkün değil. Ayrı olduğumuz dönemde gitmiştim o seminere ve hiç söylemedim. Ben o firma kartının dökümü çıkartılabiliyor mu onu düşünüyorum ama hiç bir bilgim yokki :/

Ayrılalım dedi demedim canım, ayrılamıyorsa böyle çirkefe mi yatıyor acaba diye söyledim. Hani babam artık asla görüştürmez falan dersin diye..
Diyorum ya paranoyakça işte..
Bu işlerin altından genelde kıskanç yakın arkadaş çıkıyor genelde, umarım seninki öyle değildir canım..

Erkek arkadaşın yapıyor olamaz mı ?

Yani babanın numarasını kim nereden bulabilir ki ?

Demekki seninle çok yakın samimiyeti olan bir insan.

Bence kendini geri çekip biraz düşünmelisin..

Evet. Ama mümkün değil kim, nasıl görecek, gizlice gelip gelip gittim. Kaldı ki o zaman öyle olsa bile haftalardır hiçbir renk vermedi, gece aldığında da iyiydi. Sevgilimle görüştüğümü anlasa bile o bahsettiğim "falanca" yeri bilmesi imkansız. Memleketimle bağlantılı ve babamın numarasını bilecek kimse bilmiyordu oraya gittiğimi. O da 5-6 saatliğine seminere gittim, girdim, geldim.

Dul ve benden 10 yaş büyük diye.

Üzerinden zaman geçti diyorsunuz yani başka açıklaması olmaz diyelim gps taktırdı babanızın teknoloji ile arası iyimi

Birde şu var babanız ayrıldı biliyor sizi niye öyle bir şey yapsın.Biriside görmez diyorsunuz.Peki arkadaşlarınızdan bilen birisi varmı

Kızlar evet bilen var. Ama genç bir erkek kim olabilir? Daha doğrusu olabilir mi bilmiyorum. Çünkü sadece birkaç yakın kız arkadaşım biliyor hala görüştüğümüzü. Zaten görülmemek için öyle çok ünlü, ulu orta yerlerde dolaşmıyorduk. Beni bırakırken bile arkadan takip ediyordu başıma iş gelmesin diye akşamları.

Onun olmayacağından şu yüzden diyorum benim o babamın dediği "falanca" yer i sevgilim de bilmiyor. Yani sevgilim burayı söylemiş ya da söyletmiş olsa bile o yeri söyleyemez çünkü bilmiyor... Babam yem atıyor olabilir mi ki itiraf edeyim diye :50:

Nasıl affolucam hiç bilmiyorum...

Genç erkeğin kim olduğuna takılma canım..
Yoldan çevirip birine, ay arkadaşıma şaka yapacağım şunu şunu söyler misin desen bile söyler genç delikanlılar..
Muhtemelen yapan kişi değildir o, sesten tanınma riskini göze alıp başkasına söyletmiştir.

Genç erkeğin kim olduğuna takılma canım..
Yoldan çevirip birine, ay arkadaşıma şaka yapacağım şunu şunu söyler misin desen bile söyler genç delikanlılar..
Muhtemelen yapan kişi değildir o, sesten tanınma riskini göze alıp başkasına söyletmiştir.

Yani böyle birisi olabilir mi diyorsunuz? Kim, neden benim ilişkimi baltalamak ister anlayamıyorum. Evde aile krizi çıktı resmen. Neyse. Ben hala babamın bana yem attığı ve o firmanın kartından öğrendiği kanısındayım ama böyle bir şey mümkün mü bilemiyorum. Siz biliyor musunuz?

Yani böyle birisi olabilir mi diyorsunuz? Kim, neden benim ilişkimi baltalamak ister anlayamıyorum. Evde aile krizi çıktı resmen. Neyse. Ben hala babamın bana yem attığı ve o firmanın kartından öğrendiği kanısındayım ama böyle bir şey mümkün mü bilemiyorum. Siz biliyor musunuz?

Bence önüne gelene bilgi vermezler.. Ama bilemedim şimdi..

Bence önüne gelene bilgi vermezler.. Ama bilemedim şimdi..

Şifrem, tc. kimlik no.m falan var ama en iyisi bir bayiye gidip sormak sanırım. Bir daha bu firmayı kullanmayacağım zaten şifremi de değiştirdim. Gittiğim iş gezisinden bile suçlanmak çok kötü. Ben istiyorum ki rızaları olsun o gün herkes mutlu olsun, yoksa rest çekip arkama da alırdım o kararlılıkla ama tüm aile bir arada olsun istedim. Sevgilimle de aramız açıldı gibi iyice kötü hissediyorum. Affolur muyum dersiniz...

Kimseyi vebal altında koymak istemem her şey olabilir mesela kız arkadaşlarınızdan biri sizi çekemiyordur e babanızı kendide arayamaz başka birine aratıp söyletmiştir

Ben babanızın başka yollarla öğrense bunu dolaylamadan söyleyeceğini düşünüyorum mesela biletlerden buldu bunu niye başkası dedi desin.Bir erkeğin aradığı bence doğru.Ama önemli olan bu erkek kim ya da bu erkeğe kim arattı babanızı.

Yem attı diyelim babanız siz babanızla konuştunuz mu

Kimseyi vebal altında koymak istemem her şey olabilir mesela kız arkadaşlarınızdan biri sizi çekemiyordur e babanızı kendide arayamaz başka birine aratıp söyletmiştir

Ben babanızın başka yollarla öğrense bunu dolaylamadan söyleyeceğini düşünüyorum mesela biletlerden buldu bunu niye başkası dedi desin.Bir erkeğin aradığı bence doğru.Ama önemli olan bu erkek kim ya da bu erkeğe kim arattı babanızı.

Yem attı diyelim babanız siz babanızla konuştunuz mu

Yok mesela şimdi ben bunu gördüm ya bir daha o firmayı kullanmam bunu biliyor.
Birinin aradığı fikrini kabullenmek istemiyorum pek çünkü birinin bana düşman olduğunu gösteriyor. Kimi neden ilgilendiriyorsa benim özel hayatım.
Konuşmadım. Bana çık git, konuşacak bir şeyimiz kalmadı dediğinde çıktım, gittim ama annemin hatrına geceyi burda geçireceğim, yani konuşmadık. Annem yoluyla mesajlar yolluyor sağolsun, pek sıcak içerikliler...

Yok mesela şimdi ben bunu gördüm ya bir daha o firmayı kullanmam bunu biliyor.
Birinin aradığı fikrini kabullenmek istemiyorum pek çünkü birinin bana düşman olduğunu gösteriyor. Kimi neden ilgilendiriyorsa benim özel hayatım.
Konuşmadım. Bana çık git, konuşacak bir şeyimiz kalmadı dediğinde çıktım, gittim ama annemin hatrına geceyi burda geçireceğim, yani konuşmadık. Annem yoluyla mesajlar yolluyor sağolsun, pek sıcak içerikliler...

Hım haklı olabilirsiniz eğer bu yolla öğrendiyse haber kaynağını ifşa etmek istemeyebilir

Ama birileri sizi çekemiyor olabilir veya sevgilinizin tarafından birileri kimin ne yapacağı belli olmuyor bu devirde her ihtimalin önü açık

Babanızla konuşsaydınız keşke,belki işin aslını daha iyi anlardınız.Umarım aranız düzelir.Babadır dayanamaz zaten

Hım haklı olabilirsiniz eğer bu yolla öğrendiyse haber kaynağını ifşa etmek istemeyebilir

Ama birileri sizi çekemiyor olabilir veya sevgilinizin tarafından birileri kimin ne yapacağı belli olmuyor bu devirde her ihtimalin önü açık

Babanızla konuşsaydınız keşke,belki işin aslını daha iyi anlardınız.Umarım aranız düzelir.Babadır dayanamaz zaten

Artık eminim canım baktım görünüyor aldığım bütün biletler. Şifremi değiştirdim. Artık bu firmayı da kullanmayacağım. Hem çık git diyor hem vermem kızımı diyor, o da napsın bilmiyor bence çok korkuyor biliyorum ama bu tavır tüketti beni bugün neyse inşallah dayanamaz da affeder :( ilgilendiğiniz için sağolun

Artık eminim canım baktım görünüyor aldığım bütün biletler. Şifremi değiştirdim. Artık bu firmayı da kullanmayacağım. Hem çık git diyor hem vermem kızımı diyor, o da napsın bilmiyor bence çok korkuyor biliyorum ama bu tavır tüketti beni bugün neyse inşallah dayanamaz da affeder :( ilgilendiğiniz için sağolun

Babalar işte hangisi öyle değil ki.Umarım aranızda ki problemler çözülür.

bak canim...senin yazdiklarini okuyunca sanki kendim yazmisim gibi oldum...ben de ailemin istemedigi biriyle gizli yürütdüm ve coook pismanim...cünki o kisi bi zaman sonra senin degerini anlamamaya basliyor...ve ailenin de dedigi bir bir cikyior...asla onu ailene tercih etme...yapma bu hatayi...suan o pislikten ayrildim ve öyle rahatim ki anlatamam. ask bi zaman sonra bitiyor ve saygi sevgi kalyior fkaat ona hicbirisi de kalmamisdi cünki hic iyi biri degildi...ama askin gözü kör ve insan gercekleri epey sonra görüyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X