- 5 Nisan 2013
- 2.923
- 2.819
- 373
- Konu Sahibi Huzunhuzunnn
-
Ben de birini sevdiğimde yıllarca keşke güzel olsaydım beni severdi belki diye üzdüm kendimi. Şimdi çok daha yakışıklı ve iyi hayırlı bi insanla evliyim. Bence sana değer vermeyenler sevmeyenler için kendini üzme her zaman hayırlısı olur34 yasindayim hoşlandigim hic bir erkek bana istedigim gibi ne sevgi ne ilgi gosterdi en son birisi vardi 2 gunde bir ariyor ne irtibati tamamen kesiyor nede yeterli ilgiyi gosteriyor sitemde etsem konussamda hic bir sey degismiyor boşverdim artik şimdi birine ufaktan bir beğenim olustu başlarda yakindi zamanla oda uzaklasti çok cirkin bir kadin degilim kendime gerekli bakimi ozeni de gosteriyorum giyim vs olsun davranislarima gelince karsimdaki kisiye guven veren bir halim var bunu hayatima giren herkes soylemistir hepsinin bir anda dert ortagi oluyorum zaten fikirlerime onem verdiklerini hissediyorum ama diyorum ki şoyle çok guzel olsaydim belki daha farkli olurdu ( Yakisikli tiplerde sayilmazlar ama) o zaman belki deli divane olurlardi pesimde çok bunaltan yuzzsuzluk yapanda bir tip degilim ama neden neden neden ya kafayi yiyecem oz guvenim yerlerde
MerhabaMerhaba
Öncelikle bu sorunu ilk ne zaman yaşadığınızı, o an neler hissettiğinizi ve sonrasında ise artık o sorunun başınıza gelmemesi için ilişki boyutunda hangi davranışlarınızı değiştirdiğinizi hatırlamanızı önerebilirim.
Örneğin; 25 yaşınızda x kişisi ile flörtleşirken veya sevgili iken gayet mutluyuzdunuz,feminen hissediyordunuz. X kişisi size bir takım sorunları olduğunu fakat bunu paylaşamayacagını veya anlatıp sizin çözemeyeceğinizi aktardı. Daha farklı nedenlerle hayatınızdan çıktı bu kayıp sizi üzdü.
Yukarıdaki gibi bir örnekten sonra hayatınıza giren bir erkeğe daha anaç yaklaşarak yanlış bir kodlama yapıyor olabilirsiniz.
Yaşadığımız ilişkilerde bir sorun farklı kişiler üzerinden tekrar tekrar bizi buluyorsa burada değiştirmemiz gereken şeyler vardır ama bu saçımız makyajımız değil fikrimce.
Sorununuza odaklanıp ilk nerede neden vuku ettiğini bulmak ve nedenini anlayarak çözebilmeniz dileğim❣
MerhabaMsleğinizi merak ettim. Bilişsel Davranışçı Terapi ile ilgileniyor musunuz?
Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisiyim 2yıldır
ben tam tersini düşünüyorum kıskanılmaztan ziyade insanların fiziğine mi karakterine mi ilgi duyduğu konusu kafa karıştırıyorHep kıskanılıyorsun birkere ne kadar icten olsan okadar pis damgalar yiyorsun sıef cekemediklerinden kısmetlerin dönmüyor gelenler degisik oluyor ahhh ahhhh
Çok guzel bir tespit ve yorum tesekkur ederimHerkes önerilerde bulunmuş, hepsi de güzel öneriler.
Yalnız şöyle bir durum var.
Cilveli olursun, karşındaki adam oturaklı ve durgun kadın istiyordur, işe yaramaz.
Sessiz, sakin, ağırbaşlı ve hanımefendi olursun karşındaki adam işveli, cilveli, kıpır kıpır birini istiyordur.
Bazı erkekler o kadar dengesiz, işve cilve seven adam kadındaki işve cilve dozunu beğenmezse az ya da fazla bulursa yine sonu hüsran oluyor.
Özgüvenli olursun karşıdaki adam güçlü kadından korkuyordur, ufaktan kaçışa geçer.
Adamın her dediğine he dersin, ezme politikasına geçer ve saygı duymaz.
Sanırım karşıdaki adamı önce biraz gözlemleyip, ona göre tavrını belirlemek gerekiyor. Eğer kadın adamı çok istiyorsa. Bana göre insan kendi olmalı.
Nasip oluyorsa her türlü gitmiyor adam zaten.
Kendinizi eksik görmeyin, illa ki yöntem hataları oluyor. Kimde yok ki.
Geçmişime dönüp baktığımda iyi ki o yöntem hatalarını yapmışım da olmamış diyorum. Çünkü şu anki aklımla sürdürebileceğim evlilikler olmazdı onlarla.
Evlenmiş olmak için evlenmek ya da karşıdaki adamı her şeyiyle çok istemek , olmazsa olmaz ise o adam gözlem yapsın kadın, uygun yöntemi seçsin. Adam da kendini iyi gizliyorsa işe yaramayabilir.
Ancak sağlıklı ve doğru bir ilişki için insanın kendisi olması gerek diye düşünüyorum. Kötü huylarını törpüleyip, bir iki noktada akıllı davranarak..
Nasipte olan doğru kişi zaten sizdeki güzellikleri görecektir.
Kendi adıma demedimAllah sizlerden alsin bana versin istemiyosunuz madem.ben kullanirim bela falan olmaz.neler yaparim neler hey yavrum heyy
Herkes önerilerde bulunmuş, hepsi de güzel öneriler.
Yalnız şöyle bir durum var.
Cilveli olursun, karşındaki adam oturaklı ve durgun kadın istiyordur, işe yaramaz.
Sessiz, sakin, ağırbaşlı ve hanımefendi olursun karşındaki adam işveli, cilveli, kıpır kıpır birini istiyordur.
Bazı erkekler o kadar dengesiz, işve cilve seven adam kadındaki işve cilve dozunu beğenmezse az ya da fazla bulursa yine sonu hüsran oluyor.
Özgüvenli olursun karşıdaki adam güçlü kadından korkuyordur, ufaktan kaçışa geçer.
Adamın her dediğine he dersin, ezme politikasına geçer ve saygı duymaz.
Sanırım karşıdaki adamı önce biraz gözlemleyip, ona göre tavrını belirlemek gerekiyor. Eğer kadın adamı çok istiyorsa. Bana göre insan kendi olmalı.
Nasip oluyorsa her türlü gitmiyor adam zaten.
Kendinizi eksik görmeyin, illa ki yöntem hataları oluyor. Kimde yok ki.
Geçmişime dönüp baktığımda iyi ki o yöntem hatalarını yapmışım da olmamış diyorum. Çünkü şu anki aklımla sürdürebileceğim evlilikler olmazdı onlarla.
Evlenmiş olmak için evlenmek ya da karşıdaki adamı her şeyiyle çok istemek , olmazsa olmaz ise o adam gözlem yapsın kadın, uygun yöntemi seçsin. Adam da kendini iyi gizliyorsa işe yaramayabilir.
Ancak sağlıklı ve doğru bir ilişki için insanın kendisi olması gerek diye düşünüyorum. Kötü huylarını törpüleyip, bir iki noktada akıllı davranarak..
Nasipte olan doğru kişi zaten sizdeki güzellikleri görecektir.
O zaman nacizane fikrimi söyleyeyim. Acilen mesleğinizi bırakıp, psikoterapist olmalısınızÇağrı Merkezi Müşteri Temsilcisiyim 2yıldır
O zaman nacizane fikrimi söyleyeyim. Acilen mesleğinizi bırakıp, psikoterapist olmalısınız
Merak ettim şu kiziBir arkadaşımı anlatayım size. Kendisi öyle güzel falan değildir sıradan bir kızdır. Ki bunu küçümsemek için söylemiyorum gerçekten öyle. Orta boylu orta kilolu kahverengi saçlı kahverengi gözlü bir kız işte. Ama ilginç bir şekilde erkekler etrafında pervanedir. Hem de öyle cinsellik amaçlı falan değil. Gece bir mekana gideriz gece sonunda en az bir erkek ondan hoşlanmış olur. İlişkilerini hep o sonlandırır ve ayrılmak istediği zaman erkekler istemez ısrar ederler gönlünü yapmak için bin takla atarlar. Arada ona arkadaşlarla takılırız bunun sırrı ne bize de söylesene diye. Yani ben bunun sırrını bilmiyorum ama güzellik olmadığı kesin. Hatta bazen ciddi ciddi merak ederim bu kız sihirli mi diye
Aynı seyden bahsediyoruz aslında.ben tam tersini düşünüyorum kıskanılmaztan ziyade insanların fiziğine mi karakterine mi ilgi duyduğu konusu kafa karıştırıyor
Ahahha maas kartini verir misin ne ya ya bisiy diyeyim mi evlenmemek daha iyi valla bu tiplerle evlenenen aci bence.Bu duyguyu yaşayan anlıyor sanırım. Belli yaşta olup bekar kalmak cidden Türkiye de çok zor. Hem kendin üzülüyorsun hem de etraf bunaltınca ben nerde yanlış yapıyorum güzel değil miyim?Kafamda susmayan cümleler. Halinden mutlu Mesut kafaya takmadan yaşarsın amma rahatsın derler, birini bul algını aç cümlesinin hastasıyım nasıl açıyorsun onu da anlamıyorum ve bu işin sadece nasip olduğuna inanıyorum. Nasipse olacak nasip değilse ne kadar çabalasan boş. Ben de aynı durumdayım 36 bitiyor. Geçenlerde hiç konuşmadığım meslektaşım sordu da sordu niye evlenmiyormuşum üstelik erkek benden kaç yaş büyük arkadaş bir git başımdan diyemiyorsun. Burcuma evlenince adama maaş kartımı verirmiymişim ona kadar sordu yuh dedim en son hocam napcan dedim ya ben mutluyum kimseden de bir şey beklemiyorum neyi dert ettin? Bence toplum baskısı da bu düşüncelere yol açıyor. Kendinizi sevin önemseyin. Siz sevmezseniz karşıdan bunu bekleyemezsiniz.
Aynen ya bir de benden 20 yaş büyük sorup duruyor yani kendi için değil tabi de öylesine soruyormuş densiz çok.Ahahha maas kartini verir misin ne ya ya bisiy diyeyim mi evlenmemek daha iyi valla bu tiplerle evlenenen aci bence.
Bi arkadasi falan varsa ona soruyordur.zira esini maas kartini verecek bi kadin icin bosayacak olacagjni dusunmek bile neyseAynen ya bir de benden 20 yaş büyük sorup duruyor yani kendi için değil tabi de öylesine soruyormuş densiz çok.
Valla çok da mesafeli bir insanım ama karşıdaki insan densiz. Yapacak bir şey yok.Bi arkadasi falan varsa ona soruyordur.zira esini maas kartini verecek bi kadin icin bosayacak olacagjni dusunmek bile neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?