Keşke çok güzel olsaydim o zaman belki...

Huzunhuzunnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2018
497
197
33
40
34 yasindayim hoşlandigim hic bir erkek bana istedigim gibi ne sevgi ne ilgi gosterdi en son birisi vardi 2 gunde bir ariyor ne irtibati tamamen kesiyor nede yeterli ilgiyi gosteriyor sitemde etsem konussamda hic bir sey degismiyor boşverdim artik şimdi birine ufaktan bir beğenim olustu başlarda yakindi zamanla oda uzaklasti çok cirkin bir kadin degilim kendime gerekli bakimi ozeni de gosteriyorum giyim vs olsun davranislarima gelince karsimdaki kisiye guven veren bir halim var bunu hayatima giren herkes soylemistir hepsinin bir anda dert ortagi oluyorum zaten fikirlerime onem verdiklerini hissediyorum ama diyorum ki şoyle çok guzel olsaydim belki daha farkli olurdu ( Yakisikli tiplerde sayilmazlar ama) o zaman belki deli divane olurlardi pesimde çok bunaltan yuzzsuzluk yapanda bir tip degilim ama neden neden neden ya kafayi yiyecem oz guvenim yerlerde

Güzellikle ilgili olduğunu sanmıyorum zaten göreceli bir kavram. Çok yakışıklı erkeklerin yanında nadiren çok güzel kadın gördüm. İstediğiniz ilgi, sevgi ne mesela? Sizin için yeterli ilgi nedir de karşılanmıyor? Acaba hiç karşılık vermeden veya siz de beğendiğinizi belli etmeden karşı taraftan ilgi bekliyor olabilir misiniz?

Fazlaca güzelim, çirkin kocam kök söktürüyor😂

Güzellik Allah vergisidir, herkes öyle ister.
Ama sadece bir vitrindir.
Nasıl ki bir mağazada vitrin bakar ona göre içeri girersiniz ama bir şey alıp almayacağınıza kendi fikrinizce karar verirsiniz, o kadar.
Güzel vitrinli olmak sadece mağazaya daha çok insan girme talebine karşılık verir, ürün satımına değil.

Umarım anlatabildim:)

Bir arkadaşımı anlatayım size. Kendisi öyle güzel falan değildir sıradan bir kızdır. Ki bunu küçümsemek için söylemiyorum gerçekten öyle. Orta boylu orta kilolu kahverengi saçlı kahverengi gözlü bir kız işte. Ama ilginç bir şekilde erkekler etrafında pervanedir. Hem de öyle cinsellik amaçlı falan değil. Gece bir mekana gideriz gece sonunda en az bir erkek ondan hoşlanmış olur. İlişkilerini hep o sonlandırır ve ayrılmak istediği zaman erkekler istemez ısrar ederler gönlünü yapmak için bin takla atarlar. Arada ona arkadaşlarla takılırız bunun sırrı ne bize de söylesene diye. Yani ben bunun sırrını bilmiyorum ama güzellik olmadığı kesin. Hatta bazen ciddi ciddi merak ederim bu kız sihirli mi diye:KK64:

sızın kendı pencerenızden baktıgınız guzellık gorecesı ıle bahsettıgınız kısının kı aynı mı kı
kendısını asırı guzel bulan ama bekledıgı erkek tarafından ılgı gormeyende var
bu ısler guzellıkle degıl kı

cekım meselesı uyum meselesı bırseyler en bastan olmuyorsa ustunde dusunmeye gerek yok sız sıze uygun bırıyle nasıl olsa bırgun karsılasır tanısırsınız

Güzellikle ilgili olduğunu sanmıyorum zaten göreceli bir kavram. Çok yakışıklı erkeklerin yanında nadiren çok güzel kadın gördüm. İstediğiniz ilgi, sevgi ne mesela? Sizin için yeterli ilgi nedir de karşılanmıyor? Acaba hiç karşılık vermeden veya siz de beğendiğinizi belli etmeden karşı taraftan ilgi bekliyor olabilir misiniz?
Ya buluşma talebinde çok nadir bulunuyolar mesela sevgilisin insan gormek istemezmi her firsatta haftada bir kere mesela yetecek bana.Hergun aranmaliyim mutlaka gibi seyler ben belli ediyorum begendigimi ozledigimi

Bence olay " dert ortağı" lafinda gizli.
Sanırım onları ablası gibi dertlerini dinliyorsunuz.
Ve sizi yakın arkadaş gibi kafalarında konumlandırıyorlar.
Bunu yapmayın. Önce flört edin. Abla rolüne hemen girmeyin. Bir de böyle deneyin..

34 yasindayim hoşlandigim hic bir erkek bana istedigim gibi ne sevgi ne ilgi gosterdi en son birisi vardi 2 gunde bir ariyor ne irtibati tamamen kesiyor nede yeterli ilgiyi gosteriyor sitemde etsem konussamda hic bir sey degismiyor boşverdim artik şimdi birine ufaktan bir beğenim olustu başlarda yakindi zamanla oda uzaklasti çok cirkin bir kadin degilim kendime gerekli bakimi ozeni de gosteriyorum giyim vs olsun davranislarima gelince karsimdaki kisiye guven veren bir halim var bunu hayatima giren herkes soylemistir hepsinin bir anda dert ortagi oluyorum zaten fikirlerime onem verdiklerini hissediyorum ama diyorum ki şoyle çok guzel olsaydim belki daha farkli olurdu ( Yakisikli tiplerde sayilmazlar ama) o zaman belki deli divane olurlardi pesimde çok bunaltan yuzzsuzluk yapanda bir tip degilim ama neden neden neden ya kafayi yiyecem oz guvenim yerlerde
Bunun güzellikle çirkinlikle hiç alakası yok inanin.Tamamen nasip kısmet kendinizde de problem aramayı bırakın. Bende istediğim gibi birini hayatıma bi türlü çekemedim:) yeri geldi sevildim yeri geldi ben çok sevdim ama olmadi başkaları bunu nasıl yapıyor bende bi türlü anlamıyorum şu birzamanlar çok araştirdiğim halada ara ara merak ettiğim çekim yasasini doğru kullanamıyoruz sanırım:))

Bir arkadaşımı anlatayım size. Kendisi öyle güzel falan değildir sıradan bir kızdır. Ki bunu küçümsemek için söylemiyorum gerçekten öyle. Orta boylu orta kilolu kahverengi saçlı kahverengi gözlü bir kız işte. Ama ilginç bir şekilde erkekler etrafında pervanedir. Hem de öyle cinsellik amaçlı falan değil. Gece bir mekana gideriz gece sonunda en az bir erkek ondan hoşlanmış olur. İlişkilerini hep o sonlandırır ve ayrılmak istediği zaman erkekler istemez ısrar ederler gönlünü yapmak için bin takla atarlar. Arada ona arkadaşlarla takılırız bunun sırrı ne bize de söylesene diye. Yani ben bunun sırrını bilmiyorum ama güzellik olmadığı kesin. Hatta bazen ciddi ciddi merak ederim bu kız sihirli mi diye:KK64:
Aura 😎

Güzellik görecelidir herşey dış güzellik değil maximum 10 yıl ınsan gerçekten çöküyor değişiyor insanın iç güzelliği kalıcı ve hiç değişmez nasipte öte köy yok insanın kaderi karşısına elbet çıkar nasibinde yoksa çıkmaz sokakta bile denk gelmez hakkınızda herşeyin hayırlısı.

Egri oturup dogru konusalim, guzel olmanin getirileri su goturmez bir gercek, tabi aptal degilse. Acamayacagi kapi da yok, tartismaya bile gerek yok.
Ancak kadinlarin, ya da genel olarak kadin erkek bircogunun, ortalama gorunuste oldugu dusunuldugunde, ve buyuk cogunlugun da oyle ya da boyle evli barkli cocuklu oldugu goz onune alindiginda, sevmek sevilmek mutlu olmak icin cok da fazlasina ihtiyac olunmadigi gercegini goruyoruz.

Bir kere dert ortagi oluyorum dediginize takildim once. Siz bunu iyi niyetli yapiyorsunuz biliyorum(ben de ayni hatayi tum iyi niyetimle yaptim), ama siz sevgili oluyorsunuz, dert ortagi, kanka degil. Bunlar erotizmi dogal olarak da iliskiyi olduren noktalar. Psikologlugu, dert aynasi olmayi bir kenara birakip, tanistiginiz erkege sadece kadin gibi yaklasin. He bu yenisine gelince, dogru cevabi zaten satir aralarinda vermissiniz, salin ipini, basin engeli, acin yeni sayfayi.

Back
X