- 18 Ağustos 2013
- 2.574
- 1.745
- 333
- Konu Sahibi Deryagullu
Derdini açıkladı mı hala beklemedeyimçıkar ağzındaki baklayı artık D Deryagullu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Derdini açıkladı mı hala beklemedeyimçıkar ağzındaki baklayı artık D Deryagullu
ne diyosun edermiyim intihar şimdi o kadar mı dertliyim ben tü tü tüüüüü vasiyetimi yazacağım acilen hakkınızı helal edin kızlar edit:güzel çantalarım var isteyene miras bırakabilirim bu aradabak böyle diyorsun ama, sonradan intihara falan kalkışmazsın di mi? Bu kadar çabuk kabullenmen imkansız. Hani aldatılmış falan olsan tamam da.. bu yaşadığın hiç kolay değil. Bence psikolojik destek almalısın. Tek başına savaşma bu yükle
![]()
:) aa iyi madem ben bi bakim çantalara..ne diyosun edermiyim intihar şimdi o kadar mı dertliyim ben tü tü tüüüüü vasiyetimi yazacağım acilen hakkınızı helal edin kızlar edit:güzel çantalarım var isteyene miras bırakabilirim bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gozenek-acikligi.896527/Derdini açıkladı mı hala beklemedeyim![]()
hayırdır yahttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gozenek-acikligi.896527/
Sanıyoruz dert bu. Ama okumadan önce sakinleşin ve rahat bir yere oturun ltf
Derdi ne bi şey anlamadımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/gozenek-acikligi.896527/
Sanıyoruz dert bu. Ama okumadan önce sakinleşin ve rahat bir yere oturun ltf
Ya sen ne sacma konusyossun arkadasim insanlar ne hastaliklarla ne sinanmalarla ugrasiyor gorende anasini babasini benm gibi kaybetmis gençliginin en guzel yillarinda sanar ..kaynana nedir ya...koca nedir. Anan baban basindan eksik olmasin rabbim sana bugun icin saglikla nefes veriyorsa oturda şükret. Dermansiz dert görmemiss canim. Sen.. biz babam kansere yakanldi vefat etti biz o hastalk surecinde neler yasadik bigun bile isyan etmedik bole beddularla hayiflanmadik. Kolunn bakacagin ellerin yerindeyse oturup böyle beddua edeceğine rabbine yönel tek care o baskasi değil. Herkesin kendine göre dertleri büyüktür ama ana baba yokluğu çaresiz hastalik ve hastalık cekenler kadar değil tövbe de... Rabbine el ac.Ben buraya yazamıyorum bile..dilerim benimde bigün derdim görümce,kaynana,kıskançlık olur..söz Allah ım hiç şikayet etmeyeceğim..şu günler kazasız belasız geçsin gitsin artık.derdim görümce,kaynana olsun benimde.kocam aldatıyo ya bile razıyım gerçekten
Zaten onlar zarar görecek diye dertleniyorum bu kadar.ya ben hasta olayım ama şu durum bitsinYa sen ne sacma konusyossun arkadasim insanlar ne hastaliklarla ne sinanmalarla ugrasiyor gorende anasini babasini benm gibi kaybetmis gençliginin en guzel yillarinda sanar ..kaynana nedir ya...koca nedir. Anan baban basindan eksik olmasin rabbim sana bugun icin saglikla nefes veriyorsa oturda şükret. Dermansiz dert görmemiss canim. Sen.. biz babam kansere yakanldi vefat etti biz o hastalk surecinde neler yasadik bigun bile isyan etmedik bole beddularla hayiflanmadik. Kolunn bakacagin ellerin yerindeyse oturup böyle beddua edeceğine rabbine yönel tek care o baskasi değil. Herkesin kendine göre dertleri büyüktür ama ana baba yokluğu çaresiz hastalik ve hastalık cekenler kadar değil tövbe de... Rabbine el ac.
kara turna anlat evladım ben dinlerim istersen çocukluğuna da inebiliriz
Nereden kapanıuor konuBurasi bir forum ortami. Kendini ifade edemeyenin burada baslik acip konu baslatmasinin anlami ne ki? Burada kendini anlatabilmek, hele de yazi yoluyla anlatabilmek onemli, baska turlu iletisim kuramazsin cunku.
Gelmissin burada arkadas tribi yapiyorsun. "Derdim var ama anlatmam, anlatamammm, sormayin soylemicem". Ya arkadasim biz mi sana dadanip konus dedik, kendin actin konunu. Konu acip hakkini veremiyorsan, kapattir konuyu, git odanda agla yani. Burasi forum ya, burada yazmaktan otesi yok. Yazamazsan mesgul etmezsin insanlari konuyla. Hani insan sinif arkadasini aglarken gorur sorar "ne oldu", o kisi de "yok bir sey" der ya... Sen burayi boyle arkadas tribi atabilecegin bir yer sandin herhalde. :)) Ama degil yani.
Konu anlatamayacagin kadar buyyuukse, kapat konunu, kendi ozel hayatinda ne yapacaksan yap, sonra anlatabilecek konuma gelince burada konu ac. Bu actigin konu sacmaliktan ibaret. Insanlar geyige baslamis bile hakli olarak. Oturup burada "yav ustune gitmeyin, bakin anlatamazmis" diyen birini bulamazsin, cunku burasi bir forum, sinif degil, Sana da aglayamayiz burada oturup.
Annenle baban tehdit mi ediliyor? Can guvenligi mi yok? Hic mi dermani olmayan bi dert?Zaten onlar zarar görecek diye dertleniyorum bu kadar.ya ben hasta olayım ama şu durum bitsiniyi drğilim
Hayırdır biri tehditmi ediyoraileni?Nereden kapanıuor konu