keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar gelin bizde burda toplanalım

bende dün akşam eşimle kavga ettim hemde saçma sapan bişi yüzünden her zamanki gibi birden parladı ve olur olmaz şeyler söledii.. ben dayanamıorum artık bu kadar duyarsız olmasına dayanıamorum ... şuan 5.5 aylık hamileyim çalışıorum aynı zamanda evde dışarda herşey bana bakıo... buna rağmen ondan ufacık bi yardım istediimde hemen ortam gerilio napcam bilmiorum ilk defa gerçekten boşanmayı düşünüorum :( çok mutsuzum

yazdıklarınızı okudum off çok bunaldım çok
keşke evlenmeseydim değilde keşke tanışmasaydık çok dedim zira tanıştık sevdim evlendim ama ailesi hakkında hiçbir fikrim yoktu giydiğim kıyafete yediğimiz yemeğe karışacak bir annesi olduğunu hiç anlamadım arkadaşlarının ve ailesinin benden önemli olduğunu hiç anlamadım ama şimdi anlıyorum yine gitti biraz önce haftada bir gün izni var onuda kendine ayıracakmış arkadaşları ile buluşmaya gitti ben yine evde yalnız benim hiç canım yok sanki bende çalışıyorum haftada iki gün iiznim varda ne olmuş dün bütün gün temizlik yaptım bugünde şu saate kadar yine ev işi. canım çok sıkılıyor hadi birşeyler yapalımdedim ama beyim arkadaşı ile buluşacakmış sonra da saz kursu var onu gidecekmiş ee akşam 8-9 gibi gelir ben tabii evde izin günümü ev işi temizlik yemek ütü ile geçireceğim akşama beyime yemek hazırlamaktan mühüm işim mi var çok canım sıkkın çok
ya yanlış mı düşünüyorum allah aşkına insan niye evlenir hayatı paylaşmak için değil mi ben neyim onun hayatında köşede süs mü. evdeki özel hizmetçisimi geçen hafta doğum günümdü ne oldu kutladı mı tabii tabii akşam 10 da eve geldi hediye almış sevindim tam ama ne yapmış beyim maksat bana hediye almak değil sanki bir arkadaşına birde kendine birşeyler almış ee banada hediye alıvermiş oysaki para durumu sıkışık hatta bana hedişye alma bile dedim ve hiç te alınmayacaktım ama beyim 300 lira harcamış iki hafta sonra evlilik yıldönümü ne yapacak peki her zaman ki gibi unutulacak off çok bunaldım yazmak bile istemiyotrum o arkadaşları ile eğlensin ben evde tek başıma kriz geçiriyim

yazılanları okuyunca mazime gittim az biraz...Erzurum lu biriyle yaklaşık 3 sene konuştum ewlenicektik sözde...ama oda arkadaşlarına çok düşkündü hediye alıcak kadar bezi yoktu ama arkadaşda arkadaş mantığı wardı...çok zaman geçirirdi...demekki erzurumluların çoğu genci öle...arkadaşlarıda öleydi...Birbirlerine kardeşim derlerdi ama kızlar hakkında neler dediklerini gözlerimle gördüm..tabi hepsi deil...

Son düzenleme:
bende dün akşam eşimle kavga ettim hemde saçma sapan bişi yüzünden her zamanki gibi birden parladı ve olur olmaz şeyler söledii.. ben dayanamıorum artık bu kadar duyarsız olmasına dayanıamorum ... şuan 5.5 aylık hamileyim çalışıorum aynı zamanda evde dışarda herşey bana bakıo... buna rağmen ondan ufacık bi yardım istediimde hemen ortam gerilio napcam bilmiorum ilk defa gerçekten boşanmayı düşünüorum :( çok mutsuzum

cnımm aynı durumdayız seninlee.. ben de 4,5 aylık hamileyimm.. çokçabuk parlayan ve asla aman bu kadındır, hatta hamiledir demeyen adeta benimle afedersin dışkı yarıştıran br eşim varrr.. daha da 5,5 aylık evliyiz ..3 gündür hiç konuşmuyoruz aynı evde ayrı odalardayızz..ne olacak halimiz hiiç bilmiyorumm..

bende keşke evlenmeseydim diyorum.hemde 2aylık evliyim nekadar acı.elle tutulur hiç bir sorunumuz yok ,çok aşırı kavgalarımız yok kıskançlımız yok ama durduk yerde sürekli ben alışamadım bu evliliğe acaba erkenmi evlendik diyor,kendimi çok kötü hissediorum ki benim aklımda evlilik yoktu bile o çok ısrar etmişti anlayamıorum sebebini.bende ağzını aradım boşanalım ozaman ben gerçekten pişman oldum sen böle düşündüğün için keşke evlenmeseydik dedim ve evet keşke biraz daha bekleseydik dedi.çok mutsuzum napıcamı bilmiorum:(

Allah yardımcınız olsun kızlar, umarım düzelir eşlrinizle aranız. öneri olarak şunları diyebilirim. azıcık sabır ve bir ricanız - isteğiniz- paylaşmak istedikleriniz oldugunda anlatım uslubunuzu değiştirin derim. kendi psikolojiniz çok önemli kendinizi motive edin mutluyum huzurluyum deyin artıları düşünün gün içerisinde, muhakkak etki tepki meselesi iyi birşeyler yapmanız içinizden gelmiyor sevgi kırıntılarını dahi alıp götürüyor yaşananlar ama durun derim. bir de bebişleriniz olduktan sonra evlilik daha da oturuyor erkek ancak o zaman sahiplenebiliyor biz bir aileyiz diyor. dua okuyun.

Allah yardımcınız olsun kızlar, umarım düzelir eşlrinizle aranız. öneri olarak şunları diyebilirim. azıcık sabır ve bir ricanız - isteğiniz- paylaşmak istedikleriniz oldugunda anlatım uslubunuzu değiştirin derim. kendi psikolojiniz çok önemli kendinizi motive edin mutluyum huzurluyum deyin artıları düşünün gün içerisinde, muhakkak etki tepki meselesi iyi birşeyler yapmanız içinizden gelmiyor sevgi kırıntılarını dahi alıp götürüyor yaşananlar ama durun derim. bir de bebişleriniz olduktan sonra evlilik daha da oturuyor erkek ancak o zaman sahiplenebiliyor biz bir aileyiz diyor. dua okuyun.

evet çok doğru söylemişsin normalde işe yarıyo olması lazım ama yani tüm bu iyi niyetlere anlayışlara alttan almalara rağmen karşı taraf aynı şeyi söylüyorsa ne yapmak lazım bilemiyorum.

evet çok doğru söylemişsin normalde işe yarıyo olması lazım ama yani tüm bu iyi niyetlere anlayışlara alttan almalara rağmen karşı taraf aynı şeyi söylüyorsa ne yapmak lazım bilemiyorum.

haklısın arkadaşım yaşananlar, o anki durumlar nelerdir yoğunluğu nedir bilemeyiz dolayısıyla daha ne yapmak gerekir benimde fikrim yok.

evet arkadaşlar içimizde bazı nedenlerden dolayı keşke evlenmeseydim diyen arkadaşlar mutlaka vardır gelin hep beraber bunların nedenlerini ve nasıl çözüm bulacağımızı birlikte tartışalım nedersiniz hadi yorumlarınızı bekliyorum

bu arada bende keşke evlenmeseydim diyenlerin arasındayım şuanda küçücük bi mesele yüzünden eşimle tartıştık ve canım çok sıkkın bana değer vermediğini anladım ve ne yapacağımı bilmiyorum
ilk yorum benden gelsin dedim hadi hep beraber paylaşıp bir çözüm yolu arayalım

ARkadaslar meraba ben 1.5 yillik evliyim 6 aylik bir kizim var ama esimle aramiz kotu aramizdaki saygi ve sevgi bitmek uzere esim bilgisayar oyunlarina cok duskun ve ben bu durumdan rahatsizlik duyuyorum ve her dile getirdigimde bana sert cikisiyor bosanmayi dahi konustuk yeri geldiginde ama beni kizimi almakla tehdit ediyor napacagimi sasirdim bana yardim edin lutfen..

ARkadaslar meraba ben 1.5 yillik evliyim 6 aylik bir kizim var ama esimle aramiz kotu aramizdaki saygi ve sevgi bitmek uzere esim bilgisayar oyunlarina cok duskun ve ben bu durumdan rahatsizlik duyuyorum ve her dile getirdigimde bana sert cikisiyor bosanmayi dahi konustuk yeri geldiginde ama beni kizimi almakla tehdit ediyor napacagimi sasirdim bana yardim edin lutfen..

içtenlikle söylüyorum ki çok üzüldüm:((
eşiniz resmen gözünüzü korkutmaya çalışmış
arkadaşımla konuştuğumuz bir konuydu bu
arkadaşım kız çocukları babaya veriliyor bu yüzden kızımdan ayrılmamak için eşimin kahrını çekerdim demişti
tabi hukuksal boyutlarını iyi araştırmak lazım
ilgisiz bir babaysa vs vs anneyede verilebilir
benimde oğlum var ve kayınpederimle tartışırken bana oğlumu almakla tehtid etmişti:(
tabi eşimde bakkaldan ekmek mi alıyorsun demiş babasına öyle dedi doğruluğunu bilemiyorum
bende sert çıktım kayınpederime tabi

Back
X