- Konu Sahibi Huzur_huzur
yazdıklarınızı okudum off çok bunaldım çok
keşke evlenmeseydim değilde keşke tanışmasaydık çok dedim zira tanıştık sevdim evlendim ama ailesi hakkında hiçbir fikrim yoktu giydiğim kıyafete yediğimiz yemeğe karışacak bir annesi olduğunu hiç anlamadım arkadaşlarının ve ailesinin benden önemli olduğunu hiç anlamadım ama şimdi anlıyorum yine gitti biraz önce haftada bir gün izni var onuda kendine ayıracakmış arkadaşları ile buluşmaya gitti ben yine evde yalnız benim hiç canım yok sanki bende çalışıyorum haftada iki gün iiznim varda ne olmuş dün bütün gün temizlik yaptım bugünde şu saate kadar yine ev işi. canım çok sıkılıyor hadi birşeyler yapalımdedim ama beyim arkadaşı ile buluşacakmış sonra da saz kursu var onu gidecekmiş ee akşam 8-9 gibi gelir ben tabii evde izin günümü ev işi temizlik yemek ütü ile geçireceğim akşama beyime yemek hazırlamaktan mühüm işim mi var çok canım sıkkın çok
ya yanlış mı düşünüyorum allah aşkına insan niye evlenir hayatı paylaşmak için değil mi ben neyim onun hayatında köşede süs mü. evdeki özel hizmetçisimi geçen hafta doğum günümdü ne oldu kutladı mı tabii tabii akşam 10 da eve geldi hediye almış sevindim tam ama ne yapmış beyim maksat bana hediye almak değil sanki bir arkadaşına birde kendine birşeyler almış ee banada hediye alıvermiş oysaki para durumu sıkışık hatta bana hedişye alma bile dedim ve hiç te alınmayacaktım ama beyim 300 lira harcamış iki hafta sonra evlilik yıldönümü ne yapacak peki her zaman ki gibi unutulacak off çok bunaldım yazmak bile istemiyotrum o arkadaşları ile eğlensin ben evde tek başıma kriz geçiriyim
Offf....senin yazdıklarını okuyunca da benim canım sıkıldı.haklısın arkadaşım,ne diyim...Böyle bu cins demekki ya da çoğu böyle bu zamanda,biz o azınlık şanslı gruptan değiliz.İnsan neyse o,değiştiremiyorsun.Sen orta yerinden çatlasan da adam yine bildiğini okur.Hamurunda olmayınca insanın ne yapsan,ne etsen nafile...Madem o bu şekilde bir hayat tarzını benimsemiş-senin varlığına rağmen-sen de onu takma.Yani eş olarak elbette sorumluluklarını yerine getir,laf getirtme kendine ondan ve ailesinden.ekmeklerine yağ sürme yani.Ama sen de kendine özel alanlar yarat.Çalışan kadın olman avantajın senin.Çevrene daha fazla odaklan,çık,dolaş çok sıkılırsan sende.hobiler edinebilirsin.Hafta sonu kursları oluyor halk eğitimin mesela.En azından dışarıya çıkmak için bahanen olur.Böyle yerlerde de yeni arkadaşlıklar kurabilirsin.Değmez,kendini yıpratma bu kadar.