- 4 Aralık 2013
- 14
- 2
- 86
- 36
- Konu Sahibi cokguzelolsun
Keske evlenmeseydim de dedim iyi ki evlendim de.. 5 yıl sevgili, 2 yıl nisanli kaldiktan sonra evlendim ve evleneli 3 yıl oldu. Toplam 10 sene hey gidi.. Severek evlendik ama cok sorunlu zamanlar geçirdik, evliliğin ilk 1 yılı etmediğimiz kavga kalmadı, ben ailemden uzakta olmama rağmen esim 2 günde bir ailesini gormek isteyen bir ana kuzusuna dönüştü, hafta sonları arkadaşlarıyla görüşemediği icin sinir olan biri haline geldi. Bende 7 sene bekleyisten sonra umduğu vuslata ulasamayan, ulaşamadıkça da agresif, sinir krizleri eşiğinde, bir yandan işte, bir yandan evde temizlikle yemekle uğraşan biri haline geldim, surekli kavgalı, ayni evin içinde günlerce küs kaldık, 1 yıl dolmadan evi terkedip ailemin yanına gittim, gider gitmez kv telefonda demedigini birakmadi, bir kaç hafta sonra eşim geldi konuştuk geri dondum. İlk seneki hataları ikimizde yapmıyoruz, ama hala oturduk diyemem, büyük hayal kırıklığı yaşadım, esime de soyledim, ikimizde bambaska hayallerle evlilik yapmisiz yani beklentiler apayri.. ve sanırım bunu anlamanın bir pratiği yok, şans, kader, imtihan artik nasil adlandiriliyorsa...