.ama eşimle aram iyi diyosun iyi mutlu olman önemli değil mi bilezik takmadılar falan belki tamam ama hala şimdi senin üstünde mi geçniiyor eşin eviniz falan nasıl maddi durumunuz şuanda geçmişi unut artık geleceğe bak derim ben mutluysanız para durumunz şuan iyise olmuş bitmiş artık üzülme.. pişmanda olma
.belki de çok zengin biriyle evlenecektin evin olacaktı özel araban falan..ama o adamın gözü dışaarda olacaktı..çok zengin erkeklerin gözü dışarıda olabiliyor..bilirsiniz para var çare var onlar için..ama durumunuz benim durumuma çok benziyor..ben de evlendiğimde bütün eşyaları aldım düğünü yaptım hatta eşimin işini kurdu babam..üstüne de dayak yedim tekme tokat..sizden daha kötüleri de var rahat olun derim ben...
.sizi anlamadım doğrusu gerçekten eşinizi seviyormusunuz adam sizi kullanmamış ki siz onu sevmişsiniz ve yardım etmişsiniz yanlış anladıysam düzeltin lütfen ama bahaneyi eşinizde arıyor ve onu suçluyorsunuz gibi geldi bana kendi çevrenizdekiler gibi olamadığınız için.
.
Mutluyuz aslinda seviyoruz birbirimizi iyi bi es ev işlerin de de yardimci olur sevkatlidir maddiyati herseyi gecsemde o zaman boslugumda beni kullanmis oldugunu düşünmek bana dürüst olmadığını bilmek beni çıldırtiyo once mantkli geldim ona zamanla da sevdi beni sevdgini herkes söylüyor gözünün icine bakiyor diyo herkes...smdi tatile ailemn yanina geldim annemin evi cok güzel cok rahat eski arkadaşlarım biri avukatla evlendi diğeri dis hekimiyle biri fabrikatorun oğluyla evleri kendilerinin ve mis gbi esyalar almislar benm esim ayda 1500 tl kazaniyor evimiz yok esya da cok az kiradayiz aileme cok uzagim smdi esim benm memleketime gelmek istemiyor ben zenginlge cok ozenmiyorum yeterki sevileyim mutlu olaym hayrli bi eşim olsun dye evlendim ama beni kahreden eşim aslnda sevgi de degil mantık evliligi yapmis parcalari birlsstirince anliyor insan.. ablam soylemisti hem guzelsin hem isin iyi cok daha iyi taliplerin ckar dye ben kmseyi dinlemedm
.
Evet cok haklisn bu dediklerini de düşündüm ama cevremde durumu hem iyi hem mutlu sevilenleri görünce nye ben diyorum. Eşim gercekten iyi bana karşı bunlati soylerken bi yandan vicdan da yapiyorum aslnda ama.bakiyorum her yaz ve her kış en iyi otellerde tatil yapan yakin arkadaslarimi gördükçe onceden birlkte takilir kuaforden ckmazdik kaliteli kiyafetler alirken smdi 10 kere düşünüyorum ... ...
Yani yasam standartlarimi düşünce birazz depresyona grdim ben ama esim iyi bi es ve iyi bir baba olur o da olmasa bitrcem bu düşünceler le yasayamam cnku.
Senin durumuna cok üzüldüm smdi ne durumdasin ayrildiniz mi birlktemisiniz
.onsuz bir hayat düşün hayal et..eğer o olmadan yaşayamıyorsan sorun yoktur gerisi teferruat.böyle düşünerek üzme kendini..o değil de başkasıyla evlenseydin onu sevebildiğin kadar diğerini sevebilirmiydin..senin gönlün eşini seçmiş ötesi yok..kendini diğer insanlarla kıyaslarsan çok üzülürsün...çünkü hayatta mutlaka sizden daha iyi maddi durumda olan insanlar olacaktır.illa kıyaslama yapmak istiyorsan sizden durumu dha kötü olanlarla kıyaslama yap ..ben öğretmenim bütün maaşım ev eşyası ve düğün için çektiğim krediye gidiyor..senin eşin ayda 1500 tl para getiriyormuş..benimkisi sıfır tl getiriyor ve piyasaya 30 binlira borcu var..kendini benle kıyaslayarak rahat bi nefes al eşine sımsıkı sarıl derim ben:))
.
.. oncelikle bana onyargili yaklasmadan suclamadan anlamaya calistign icin bana moral verdiğin icin Cok Tesekkur Ederim
Sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?