KEŞKE EVLENMESEYDİM...

ben evlenirken beni saracak sevecek düşünecek demiştim, onun beli tutuldu kalkamadı yataktan nöbetçi eczane aradım hamile halimle ilaç getirdim, elimle beline sürdüm, 1 hafta sonra beni dövdü o artık iyileşmiş bedneiyle

ohoooo dayak da var....ablacım napıyosun ya!! aklın varsa boşan

Hani eşimi seviyorum aşığım o yüzden boşanmıyorum diyenleri bi nebze anlıyorum da
Eşini sevmeyen artık heyecan hissetmeyen önemsemeyen bayanlar niye boşanmıyorsunuz?
Eşinizin sevgisi olsa yine amenna diyeceğim ama çok iğrenç laflar etmiş eşiniz size kürtaj parası gibi.
Bilmiyorum çok zor..

Obur konuda baya atip tutuyorsunuz bana calis diyen adami ben birakir ceker giderim diye:KK76::KK76:
Siz bu dediginize kendiniz inaniyormusunuz..
Bu konuda dayak yediginizi belirtmissiniz ama hic ceker giderim dediginizi gormedim..
Ne yani size calis demesi dayak atmasindan daha mi onur kirici geliyor..
Anlamak mumkun degil hele birde tas devrinden ornek veriyorsunuz..
Hu huuu :KK3:uyanin tas devri coktan bitti 2015 kapida:KK73:
Umarim iyi uyumussunuzdur cunku hayatla yuzlesme vakti geldi catti sizin icin... Gunaydin:KK54:

Not: yazmasam catlardim:KK52::KK53::-)

Senin en büyük avantajın ne biliyor musun? ''Artık onu sevmemen.'' Eğer sevseydin aşık olsaydın bağlı olsaydın onsuzken acı çekseydin var ya asıl kabus o zaman olurdu. Çünkü ne yaparsa yapsın asla bırakamazdın ayrılamazdın bu cehennemi yaşamak onsuz yaşamaktan iyi gelirdi sana kendimden biliyorum.

Ama sevmiyorsun, ki böyle bi adam çocuğu olsa da boş.. Yarın bir gün bu adam çocuğuna da cimrilik yapar senle ilgilenmediği gibi onunla da ilgilenmez.

Üstelik sana ''hayatında başka biri varsa söyle ayrılalım benim saygınlığım var'' diyen bi adam bu ya?!

Yani senin bunu yapabileceğini düşünüyo. Eğer seviyor olsaydın şuan senin adına üzülürdüm.. Ama sevmiyorsun boşanmayı hayal ediyorsun.. onu boşamak çok kolay bu durumda senin için..

Lütfen sana tavsiyem, onu al karşına de ki ''lütfen sana söyleyeceklerimi sözümü kesmeden dinle, önce ben konuşmamı bitireyim, sonra sen bişey söylemek istersen söylersin'' de..
De ki senin sözünü kesmesin derdini anlatabil.

Ardından bütün bu üzüldüğün hayal kırıklığına uğradığın sebepleri anlat, içini dök, bağırıp çağırmadan. Geleceğin ve çocuğun hakkında endişelendiğini de söyle. Boşanmak istediğini söyle. ve boşan gitsin.

Kolaylıkla boşan diyorum çünkü sevmiyorsun diye rahatım.

İnan bana çocuğuna da yazık bu adamla. O çocuğu da mutsuz eder yarın. Üstelik onunlayken sende çocuğunu mutsuz eder iyi yetiştiremezsin. Unutma, bi kadın mutlu değilse etrafındakileri mutlu edemez...

Ayrıca kendine bak, doktoruna git, cildine sağlık sorunlarına herşeyine çözüm ara. Zaten hamilelik eziyetinden sonra eski güzelliğine kavuşursun. Karşına mutlaka iyi bi adam çıkacaktır.

Lütfen bırak bu adamı.

ay bide kulaklık takıp film izleyip kendime vakit ayıracam ne demek ya?? eve gelirken al şöyle meyve falan. sonra karına de ki sen bunları hazırla getir bende film açıyorum birlikte izleyelim de. ama o napıyor sen yokmuşsun gibi davranıyor !!! bunu da söyle mümkünse ona.. ay bi gün böyle erkeklerden birini öldürmekten hapse giricem yaaa :KK62:

Ya ben bu konuya hiç inanmadım. Konu sahibinin anlatımı çok garip, sanki başkasının başına gelmiş gibi anlatıyor.
Anlattıkları aslında kötü şeyler ama zerre üzülmedim, hiç duygu yok içinde dümdüz anlatmış çok sakin kontrollü. Anlatıyo anlatıyo sonunu hep boşanamam hazır değilime bağlıyor. Bunları yaşayan helede doğumu yaklaşmış hamile bir kadın bu şekilde sakin sakiiin anlatamaz bunları. Sinirlenir öfkelenir vs. Yani uzun lafın kısası ....
Fake bu konu....

Birde banlanmış niyeki acaba, bakıyım bi profiline...

Kariyeri, parası benden önemli, geçende bir dükkanda kavga ettik, neymiş işyerine kadar gider diye evde bir güzel o da beni haşladı, daha önce işyerinde çalışan sekreter ona selam veriyormuş da benimle gördüğünde vermiyormuş da, saygınlığı azalmış da, sekreter günaydın demedi diye bana bağırıyor.

bazen de şunu diyor, hayatında başka biri varsa söyle,dövmicem, hiçbişi yapmıcam, benim bir kariyerim var, göze alamam.boşanır gideriz diyo
Neden böyle sacma supheleri var durduk yerde? Cok kotu yakistirmalar yani bir erkek nasil esine kondurur bir de dile getirir anlamadim. Belki sevgisizligini disari ilgisizlik olarak vuruyorsundur o da ilgi bekleyip bu durumun altinda birsey ariyordur. Ama iste uzaklarda aramasa keske o ilgisizligin sebebini.

Konu fake falan degil bence
Yazan kisinin duygularini nerden bileceksiniz yazilarla konusulan bir sitede?

Herneyse konu sahibi arkadas lutfen bosan ve kendi hayatinin pesinden kos kisacik omurden gidiyor giden cunku..
Zaten bosanmaya hazirmis zorluk cikartacagini sanmam..
Allah yardimcin olsun...

o değil de diğer konu niye kilitlenip konu sahibi banlandı? ben onu çok merak ettim.

o değil de diğer konu niye kilitlenip konu sahibi banlandı? ben onu çok merak ettim şahsen.

Konu fake falan degil bence
Yazan kisinin duygularini nerden bileceksiniz yazilarla konusulan bir sitede?

Herneyse konu sahibi arkadas lutfen bosan ve kendi hayatinin pesinden kos kisacik omurden gidiyor giden cunku..
Zaten bosanmaya hazirmis zorluk cikartacagini sanmam..
Allah yardimcin olsun...
Konu sahibinin duygularını kurduğu cümlelerden anlarım. Burada ne konular okuyoruz, herkeste konusunu anlatırken ne hissettiğini yazıyor. Ben burada dümdüz bir anlatım gördüm. Bana göre gerçek değil.

Yaş 30 olduğunda alelacele, doğru dürüst tanımadan etmeden yaptığım evlilik başlangıçta eğlenceliydi, aradan 10 ay geçti,eşim için de benim için de kabus oldu.
İlk tanıştığımızda o an için kabullenip evlenince değişir demiştim,cimri idi,ayrılalım dediğimde 200 lira kadar telefon parasını benden istemişti, her yemeğe çıktığımızda benim param yok, sen parayı ver, bankadan çekip sana vereceğim demişti mesela( tutar da 25 lira),ilk tanıştığımzda öğretmenevi lokalindeyiz, bu kayıt yaptıracak, gece orada kalacaktı, hiç tanışmamışız bana dedi ki'para çekmeyi unutmuşum bana 20 lira verir misin oda kayıt ücreti, sana para çekip verecem' demeler, hakkaten paramı verdi ama itici gelmişti.İlk tanıştığımızda önceki görüştüğü kızın kendisine zorla 25 liralık müzik kutusu aldırdığını sinirle anlatmıştı.Bense değişir demiştim.Halbuki ayrılmamız gerekliymiş.Bilemedim.30 yaşında ilk ilişkimdi, ailemden uzak memlekette memurdum, artık bir evlilik yapmak istiyordum, yuvası olunca karısına böyle davranmaz dediğim adam, evlenip aynı eve çıktığımız ilk gün tabi ki ortak hesap mevzusunu açacaktı, ben şaşkınlıkla hayır olmaz diyecek ve kollarım morarıncaya kadar dövülecektim, bilemedim...
33 haftalık hamileyim, midem yanıyo, sevgili kocam uyumakla meşgul, kocam vücuduna iyi bakar, arkadaşlarıyla koşuya spor salonlarına 33 haftalık hamile eşini evde yalnız bırakarak gider, beni sevmediğini hissediyorum.'Aldığımda bu kadar kilolu değildin' diyor, hamilelik dolayısıyla 92 kiloyum, yüzümde garip döküntüler çıktı ve artık güzel hissetmiyorum.
Çok cimridir, aldığı en pahalı hediye boncuk kolye, paraya kıyıp da şöyle altın bir kolye almadı hiç, sorun para altın değil, değer verilmediğimi hissediyorum.
Akşam kulaklıkla film seyreder, beni dinlemez, kendime vakit ayıracam der, benimse yeni geldiğim bu şehirde kimsem yok.
Çok mutsuzum, keşke evlenmeseydim, bana ailen bizde kalsın diyo ama içten içe benim ailemi istemiyormuş gibi bir his var, son geldiklerinde 8. gün buraya iyice kuruldular demişti, engelli kız kardeşim var, Allah geçinden versin anneme babama bişi olsun tabi ki ben bakacam, o zaman sorun çıkaracak, kardeşimi dışlıcakmış gibi geliyor ve kendimi çaresiz hissediyorum.Sözde kız kardeşimi de çok seviyor ama ona inanmıyorum.en iyi arkadaşlarının ardından onlarla gezip tozup arkalamrından neler dediğini bildiğimden sürpriz olmaz yani, konuştuğu farklı, yaptıkları çok farklı.
Arkamda şöyle güvenilir dağ gibi bir adam görmedim, onunla bazı şeyleri konuşmaktan çekiniyorum, çünkü kavga ettiğimzde o detayları kullanmasını iyi bilir.
Kısacası sevmiyorum artık bu adamı, dşyorum ki uyusam uyansam ve bekar olduğum geçen sene bu günlere geri dönsem, kötü bir rüyaymış diyerek, ama maalesef.

Kollarım morarana kadar dövdü dediktem sonrasını okumaya gerek yok...:(
Bazı erkekler çalışa kadınlara para makinesi gibi bakıyorlar...keşke evlenmeseydiniz. Ama evlenmişsiniz. Eşiniz uzlaşılabilecek değişebilecek bir erkek mi? Belki aile terapistine gitmelisiniz. Çocuk doğduktan birz büyüdükten sonrasına kadar bekleyin bol bol dua edin inş durum düzelir...:(

İlkk aşkın olmasından dolayı adamdaki defoları görememişsin böyle adamla 10 dakiki kalmak istemem bencilin biri

keşke hemen hamile kalmasaydın....
o zaman daha kolay olurdu senin için herşey...
ama çocuk var diye sakın kendini mecbur hissetme...

hepsini okuyamadım ama bu adamla ömür geçer mi ya.
resmen ömür törpüsü.
elle tutulacak tarafı yok.

Yazdıklarınız doğru ise gerçekten zor bir hayat, zor bir evlilik..

Allah yardımcınız olsun.

Otuzlu yaşlara gelmiş ve evlilik için strese giren bayanlara ders niteliğinde.

Ama birşey dikkatimi çekti, daha önce 'internetten 1 ay içinde evlilik yaptım'' diye konu açılmıştı. Ordaki yazılanlara çok benziyor sizin anlattıklarınız. Ya aynı kişisiniz ya da konu fake ??

Back
X