- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.824
- 798
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Önce sakinleşmeye çalışın. Aceleyle alınacak bir karar değil bu.Bugune kadar hep dogal yoldan olsun diye bekledim sabirla bekledim. Tup bebegi asilamayi hep erteledim cunku biliyordm zamani gelmemiş. Ama sorun başkaymiş. Doktora neden diye sordugumda gecirilmiş ameliyat ve enfeksiyonlar diyor. Hic ameliyat olmadim 5 sene once her ay idrar yolu enfeksiyonu gecirirdim siddetli tedavimi de olmadim kendiliginden geçti. Ama 5 sene onceki enfeksiyonlarimda degildir diye dusunuyorum. Kafamda o kadar soru isareti varki. Suan tek mantikli gelen esimle bosanmak ve tuplerimi asla aldirmamak... ama esimden de ayrilamam ki yapamam onsuz , ama onun da hakki var baba olmaya bilmiyorum psikolojim çoktu rahatlatamiyorum kendimi acele karar vermekten korkuyorum
Benim cocuklarimda tedaviyle oldu yani hic biri ask cocugu degil :) amaaa ilk cocugunda kan testi yaptrdm gizlice ve supriz yaparak acikladim esime:) nasip bazi seyler..
Asilama cnm..cok zorluk cektim cnm yedigim hormonlarin haddi hesabi yok:) ama simdi guluyorum.. cok iyi anliorum seniHemen tuttumu zorluk cektinizmi allah bagislasin yavrularinizi.
Peki sizce doktor ameliyattan 1 ay sonra başlar degilmi tup bebege. Bunun bir iyileşme sureci varmi ? Bana adet olunca beni ara dedi adetliyken yapamaz zaten. Adet bittikten sonra da ilaç başlanmaz.. yanlismi biliyorum.
Asilama cnm..cok zorluk cektim cnm yedigim hormonlarin haddi hesabi yok:) ama simdi guluyorum.. cok iyi anliorum seni
Tüp bebek tedavisi adetin 2. veya 3. günü başlar. Ameliyatı adetli değilken yapar. Ben geçen hafta Çarşamba oldum bir gece hastanede yattım. Salı’ya kadar dinlendim ve salı günü işe başladım. Öyle büyük bir operasyon değil. Benim hayatımda geçirdiğim ilk operasyon. Dediğim gibi korkmayın. Rabbim nasıl nasip ettiyse öyle olur. Biz 6 aylık evliyken başladık doktor kapılarında gezmeye. Şimdi 1,5 yıllık evliyim ve inşallah sonuna geldim. Ertelemeyin ve bir kaç doktora daha görünün içiniz nasıl rahat edecekse.
Bede tüp bebeğe başladım bu ay
Hsg çekindim daha önce
Sonucu gösterdim
tekrar istemedi doktorum
Acaba doktorunu mu değiştirsen ?
Sehir disindan gidiyorum tup bebek merkezine burdaki doktor cekememiş.. ondan tekrar istedi
Nasıl çekmemiş
size açık veya kapalı demedi mi?
Bende şehir dışına gidiyorum
Tekrarlanmadı
Tuplerim acikti ilk filmde sorun yoktu doktor rahminin seklini goremiyorum dedi birdaha cekilmemi istedi.
Canim sen eğitim ve araştırma hastanesine git oraya göster devlet gerçekten çok iyi böyle Konularda sonra yine tedavini özelde yaptırırsınTuplerim acikti ilk filmde sorun yoktu doktor rahminin seklini goremiyorum dedi birdaha cekilmemi istedi.
Canim sen eğitim ve araştırma hastanesine git oraya göster devlet gerçekten çok iyi böyle Konularda sonra yine tedavini özelde yaptırırsın
O zaman iyi çekilmemiş film
Benim doktorum gayet iyi dedi
Nerde çekinmiştiniz ?
Başka bir doktora daha git derimOzel bir hastanede cekilmistim bugune kadar kimse sorun var demedi
Başka bir doktora daha git derim
3 doktor arastirdim gidecem ama aldir derlerse ne yapacagimi blmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?