Keşke herşey kolay olsaydı...

Önce sakinleşmeye çalışın. Aceleyle alınacak bir karar değil bu.

Peki sizce doktor ameliyattan 1 ay sonra başlar degilmi tup bebege. Bunun bir iyileşme sureci varmi ? Bana adet olunca beni ara dedi adetliyken yapamaz zaten. Adet bittikten sonra da ilaç başlanmaz.. yanlismi biliyorum.

Tüp bebek tedavisi adetin 2. veya 3. günü başlar. Ameliyatı adetli değilken yapar. Ben geçen hafta Çarşamba oldum bir gece hastanede yattım. Salı’ya kadar dinlendim ve salı günü işe başladım. Öyle büyük bir operasyon değil. Benim hayatımda geçirdiğim ilk operasyon. Dediğim gibi korkmayın. Rabbim nasıl nasip ettiyse öyle olur. Biz 6 aylık evliyken başladık doktor kapılarında gezmeye. Şimdi 1,5 yıllık evliyim ve inşallah sonuna geldim. Ertelemeyin ve bir kaç doktora daha görünün içiniz nasıl rahat edecekse.

Aklimda bikac doktor daha var onlara da soracagim. Bugun kendi doktorumu aradim bana tup bebek yapacak olan doktorun daha uzman oldugunu onu dinlemem gerektigini soyledi...

Bir doktora daha gidin.
Sonuç ne olursa olsun umudunuzu kesmeyin.
Allah dilerse olur.
Siz öncelikle kendi sağlığınıza odaklanın.
Ne şartlarda olursa olsun o bebekler aşk bebeği olacak emin olun.
Çünkü eşinden onun için vazgeçmeyi göze alan biri eşine aşıktır.
Değil mi ama

Allahım size ve isteyen herkese nasip etsin evlat sevgisini.
Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…