Keşke herşey kolay olsaydı...

Hıc o şekilde düsunme canim çocuk olucagi varsa anlamadan olur tupmüş yumurtaymiş gmhepsi sebep sadece.Sebepsiz iki düşuk yaptim. Sağlikliydim olmayinca olmuyor.

Hemen karar vermeyin bir başka doktora da danışın neler görüyoruz duyuyoruz.Saglık için tehlikeliyse tüpleri aldırın.Ha normal ha tüp bebek saglıklı olsun da yine aynı heyecan olur Tabiki evlat evlattır çünkü.Hiçbirşey seni yıldırmasın.Eşinle de birbirinize destek olun,moral bozarsan herşey kötü gider.İyi düşün iyi şeyler olsun.Çoğumuz imkansız denilen şeylerden sonra mucizemizi yaşadık.Rabbim ol Dedi mi olur tıp a da bir yerden sonra başka birşey düşüyor :) Tek doktorda kalma önerim bu.Şimdi baktım şansınızı baya arttırıyormuş tüplerin alınması.Önemli olan yumurtalar:) İçini ferah tut.

Son düzenleme:
Güzelim önce bir sakin ol ve olayın şokunu bi atlat. Eğer imkanın varsa üniversite hastanelerine malzeme olma . 4 yıldır olmuyor ve sorun var senin kaliteli bir tüp bebek merkezine gitmen gerekiyor . Sağda solda harcama paranı bos yere çünkü lazım olacak .

Hidrosalpenks ciddi boyuttaysa alacaklardır muhtemelen çünki o sıvı embriyo ya ulaşıp olumsuz etkiliyor ve tutunmayı engelliyor. Aldirmazsan zaten içerde ki sıvı dollenmeyi engelliyor. Zor olduğunu gerçekten biliyorum ama önce kabullenmek ve çözüm üretmek gerek . Herşeyin sonu değil sonuçta anne olabileceksin Rabbim nasip ederse . Sen önce bi hazmet bi sakinles kararını verirsin .
Dediğim gibi önce iyi bir merkez . Bir sürü topik ler var infertilite ile ilgili muhakkak bak fikir edinirsin. İstanbuldaysan şişli memorial ı önerebilirim şuan bende tedavi deyim . Rabbim yardımcımız olsun

Bence çok saçma bir yere takılıp kalmışsınız, hayirlisiyla bebek olsun da sürpriz gebelik haberi verememek kusur kalsın. Yalnız anlayamadım, daha önceki filmde sorun yokmuş ki tüp bebeğe baslayacakmissiniz. Nasıl birden bire 2 tüpü birden aldıracak rahatsızlık hasıl olmuş? Karar vermeden başka bir doktora daha mi görünseniz acaba

Daha yasin cok genc zamanin var... bu hastalik mi neymis agri sizi vb sikayerlere sebep oluyormu

Bu nasıl bir dünya daha dün haberlerde izledim. daha 1 günlük bebeği cami avlusuna bırakmışlar ..benim ikizlerden biri .anne bizim kapının önüne koysalardi onu petegin yanına koyar .isitirdim dedi allah isteyen herkese versin .vicdani olmayanlara @ nasip etmesin rabbim

3 uzman 2 doçente sordum hepsi aldirmani oneririm dedi. Doktorumun adini sordular soyleyince de cok iyi bir hekim oldugunu onu dinlemem gerektigini soylediler.

Digerini 3 sene once cekilmiştim.

Gecirilmis ameliiyat ve enfeksiyonlar diyor. Bekarken cok enfeksiyon gecirirdim ama evlendiktwn sonra hic hatirlamiyorum ameliyatta olmadim
Yani 3 sene önceki filmin temiz, tüplerin açık dediler şimdi ise hidrosalpenks mi olmuş? Kulağa çok normal gelmiyor. Acaba o ilk filmde mi hata yaptılar? Hepimiz HSG çektiriyoruz ve güveniyoruz. Kime neye güveniyoruz şaşırdım valla. :'( Bana da subatta polip var dediler aldırdım, ondan sonra 3 farkli dr defalarca ultrason muayene yaptı, 2 aşılama oldu 1 tüp bebeğe başladık tam yumurta toplanacak, polip var dendi yumurtalar toplandı transfer iptal edildi o ay. Yeniden oluşmuş dediler. Polip alındıktan sonra doktorum diyor ki bu yeni oluşmamış bu eski bi polip... şaştım kaldım. Eskiyse geçen yıl temizleyemediler mi yada o başka polipti de bu görünmedi mi bilmiyoruz. 3 Dr da görememiş. Ne zor işlermiş ya. Siz bir Dr a daha görün mutlaka. Gerekirse bir Dr a daha gidin. Büyük karar vermeden önce mecbur dolaşicaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…