- 13 Ağustos 2014
- 5.581
- 2.439
- 448
Biz de dün konuştuk. Adam bambaşka bir şeye alınmış.Kardeş, bundan 11 yıl önce yeni yeni sevgiliyiz eşimle. Aynı hareketleri yaptı bana ilişkinin başında, hayır sorun var soğukluğundan belli ama hayır yok deyip tavır yapıyor. Akşama doğru tepem attı, aradım. Bana bak, ben böyle triplere gelemem, bi sorunun varsa açıkça söyle ben müneccim değilim neye takıldığını nerden bileyim. Eğer her mevzuda böyle davranacaksan ben çekemem en başından ayrılalım bitsin gitsin dedim.
Saçmalama ayrılık falan yok dikkat ederim bundan sonra dedi. 9 yıllık da evliyiz daha o sorunu 2.defa yaşamadık.
Baştan tavrınızı belli edin yoksa bu ilişkinin manipüle edilen, duygusal şiddete maruz kalarak ezilen tarafı siz olursunuz.
E ne oldu dediğimde niye sorun yok diyorsun söyle o zaman dedim. Hayır yani nereden bilebilirim ki neye kızdıgını.
Ben bambaşka bir şey sanıyorum o bambaşka bir şeye kızmış. Kimsenin kimseden haberi yok.
Ben devam edemem böyle dedim.
O da işte zamanla olacak şeyler ben de nasıl davranacağımı bilemiyorum bazen tarzında konuştu.