kızlar merhabalar,
Güncelleme yapmak istedim. Hepiniz çok çabalayıp , yorum yaptınız . Ben olumlu yönden düşünmek istedim. Düzeldi sandım ama insanlar değişmiyor bunu anladım.
Olumsuz o kadar çok şey var ki aslında ama görmek istemedim herhalde.
Olayı anlatayım sizlere;
O: Naber, napıyorsun ?
Ben : İyi ne olsun ya , iş yeri hekimi çağırdı bazı sıkıntılar varmış . Onun için revire giriyorum.
O: Hayırdır ? önemli bir şey yok değil mi ?
Ben : Yok sanırım. Akciğerlerime baktırmama istedi. Bir de kaburgalarımda kireçlenme varmış. İş yerinde yapılan testler pek doğru olmuyor . Sanırım önemli bir şey değil ama hastaneye sevk yazdı.
O : Olur mu öyle şey? Akciğerden bahsediyoruz baktırmak lazım mutlaka. İyi bir doktor bulalım, gidelim.
Ben: Tabii ki baktıracağım zaten . Olur gideriz.
O : bu arada doktor erkek mi ?
Kızlar bu sorudan sonra şok oldum ama önce sandim ki hani kadın doktorlar için hep olumsuz şeyler söylerler ya ( hepsinden özür diliyorum tabi ki ben öyle düşünmüyorum. ) Sinirli olurlar vs vs. gibisinden halk arasında söylenir ya öyle anlamda söyledi sandım.
Sonrasında;
Ben: Neden soruyorsun ? anlamadım.
O: ???
Ben : hemşireler kadın, doktorumuz erkek. Umarım bunu erkek doktora gidilmesine karşı olarak söylemiyorsundur. Hekim o bu kadar sığ düşünüyor olamazsın herhalde?
O: Biz ne doktorlar gördük boşversene .
Buradan sonra film koptu . Kızlar resmen erkek doktora gitmemi istemiyor. Cahilliğe bakar mısınız ?
Level atladı ya. Sonrasında kıyamet kopardım tabi.
Söylediği şey şu; asla haksız görmüyor kendisini . Ben kıskancım, seni de kıskanırım net konu tartışmaya kapalı yazmış. Ya ölür müsün öldürür müsün ?
Günlerdir kadın cinayetlerini konuşuyoruz. Kadınları öldüren , beton döken, 20. kattan atan zihniyet bu değil mi ? Ne olur bir şey söyleyin. O kadar sinirlerim bozuk ki.
Bu tarz düşünen biriyle konuştuğum için , bu zamana kadar yaptığı psikolojik şiddeti amann ya tanımıyordur beni , tanıyınca düzelir diye sabrettiğim için o kadar pişmanım , o kadar suçlu hissediyorum ki.
Bir katille beraberdim sankı bu hissi atamıyorum üzerimden. Bir şeyler söyleyin lütfen. Ben yanlış anlamış olayım