keşke hiç mesaj atmasaydım.

Aynen öyle. Bir de benim babam da böyle. Ufacık şeyde küser konuşmaz bilmem ne . yıllardır çekiyoruz.

Bu konuşuyor, konuşmuyor değil ama surat. Yani peşinden koşacaksın düzelteceksin. Bilmiyorum belki yüz yüze farklıdır ama . İnanın 1.5 ayda yoruldum ya koşmaktan.

Neyse o dur. Yüz yüze daha da coşar.

Aynen öyle. Bir de benim babam da böyle. Ufacık şeyde küser konuşmaz bilmem ne . yıllardır çekiyoruz.

Bu konuşuyor, konuşmuyor değil ama surat. Yani peşinden koşacaksın düzelteceksin. Bilmiyorum belki yüz yüze farklıdır ama . İnanın 1.5 ayda yoruldum ya koşmaktan.
Yüz yüze farklı değildir kendinize bahane üretmeyin alt metinde. Kişi neyse odur. Gerçekten böyle bir tiple ömür geçmez. Ki bakın "babamdan yıllardır çekiyoruz" demişsiniz. Aynı şeyleri kendi hayatınıza taşımanızin bir anlami var mı? Bile bile lades olur sizin ki. Yol verin gitsin. Hatta sizi " elimde değil, seni kıskandım, merak ettim" vb. süslü sözlerle kandirmasi muhtemeldir. Kendinizi önemli hissettirip devam etmenizi sağlar, bunlara kanmayın. Zamanınız çok degerli, vaktinizi hayatınızdan çalacak, ömür törpüsü insanlara değil, size huzur verecek insanlara bahşedin. Zaman çabuk geçiyor ve çok kıymetli.

Daha bir buçuk aylık tanışmada böyle tepki veren bir adamın biraz ilerisini düşünemiyorum. Size tavsiyem yol yakınken bu adama kapılarınızı kapatın. Sanki siz çocukmuşsunuz gibi her şeyinize karışan, size surat asarak, tavır yaparak istediğini yaptırmaya çalışan bir adamla karşı karşıyasınız.
ben de öyle düşünüyorum ama son konuşmamızdan sonra hiç öyle bir hareketi olmadı. Gerçi hiç bir hareketi normal değil ya neyse :)

Ya kizmayin ama bu ikili diyalogunuz bana cok tatli geldi😍😍😍 ne bileyim, flort zamanlarimi hatirladim icim pir pir oldu🦋
Nasıl tatlı geldi ama :) teşekkür ederim.

Hiçte tatlı değil aksine sinir bozucu geliyor bana şuan o konuda iyi ama kafamda başka soru işaretleri var. Çok uzun sürmeyecek gibi.

Yüz yüze farklı değildir kendinize bahane üretmeyin alt metinde. Kişi neyse odur. Gerçekten böyle bir tiple ömür geçmez. Ki bakın "babamdan yıllardır çekiyoruz" demişsiniz. Aynı şeyleri kendi hayatınıza taşımanızin bir anlami var mı? Bile bile lades olur sizin ki. Yol verin gitsin. Hatta sizi " elimde değil, seni kıskandım, merak ettim" vb. süslü sözlerle kandirmasi muhtemeldir. Kendinizi önemli hissettirip devam etmenizi sağlar, bunlara kanmayın. Zamanınız çok degerli, vaktinizi hayatınızdan çalacak, ömür törpüsü insanlara değil, size huzur verecek insanlara bahşedin. Zaman çabuk geçiyor ve çok kıymetli.
evet babamdan çok çektim hala da çekiyoruz ailece. Bilinçaltı sanırım her ne kadar babam gibi birini istemiyorum desem de içimde bir yerde o karaktere olan sevgim var. Çünkü genelde böyle tip insanlara denk geliyorum hep.

Süslü kelimeleri yok öyle normalde hep nettir. Şuan hiç tekrar o sorunu yaşamadık ama bilmiyorum içime sinmeyen başka şeyler de var aslında.
Kafam o kadar karışık ki.

Nasıl tatlı geldi ama :) teşekkür ederim.

Hiçte tatlı değil aksine sinir bozucu geliyor bana şuan o konuda iyi ama kafamda başka soru işaretleri var. Çok uzun sürmeyecek gibi.
Uzun vadede boyle biriyle hayat,haklisiniz cekilecek gibi degil. Cunku bu flort donemleri evlenince kalmiyor,bizde kalmamisti en azindan😬

Uzun vadede boyle biriyle hayat,haklisiniz cekilecek gibi degil. Cunku bu flort donemleri evlenince kalmiyor,bizde kalmamisti en azindan😬
Bir tamam diyorum asla olmaz bazen de fikrim değişiyor. İyiyken çok iyi çünkü.
Gerçi bu aralar çok bir sorun yaşamadık .
Ben de zaten asla normalini bulmam :)

Valla ne desem bilemedim😃 yek kotu huyu alinganlik kaprisse. Ama evliyken hic cekilmez ya. Bilemiyorum🙄

Valla ne desem bilemedim😃 yek kotu huyu alinganlik kaprisse. Ama evliyken hic cekilmez ya. Bilemiyorum🙄
işte yan yana gelmek istiyorum o yüzden. Bakalım karşı karşıya nasıl olacak. Bazı insanlar telefondan daha sert duruyor ama bir türlü görüşemedik aksilikler

İyiyken çok iyi cümlesi bana oldum olası çok saçma geliyor.

İyiyken herkes iyidir.

Yiğit öfke anında belli olur.

30 yaşındaki bir kişinin kendine bu çizgide bir ilişki kurmuş olmasına inanmak istemiyorum..

İyiyken çok iyi cümlesi bana oldum olası çok saçma geliyor.

İyiyken herkes iyidir.

Yiğit öfke anında belli olur.

30 yaşındaki bir kişinin kendine bu çizgide bir ilişki kurmuş olmasına inanmak istemiyorum..
iyiyken iyi derken. Normal hali benim karakterime yakın anlaşabileceğim bir karakter demek istedim.
Çok iyi biri de olsa insan bazen anlaşamaz ama iyiyken karakterlerimiz yakın anlaşıyoruz demek istedim.

Ayrıca şuan herhangi bir ilişki kurmuş değilim. Sadece tanımaya çalışıyorum en baştan dediğim gibi zaten bu şekilde ilerlerse devam etmeyeceğim. Şuan sevgili gibi bir durum söz konusu değil, olamaz.

Bence sinirlenmekte gayet haklısın. Hatalı olduğunu da kabul etmiyor. Napçan tuvalete gittim çıktım şimdi diye mi mesaj atacaksın ileride. Haberdar olmak istemek başka bir şey ama bu arkadaş doz denen bir şey bilmiyor sanki fırındaki keki kontrol ediyor. O size söylüyor mu her an naptığını? Yanlış anlamadıysam bu kişi genel olarak da hatalı olduğunu kabul etmiyor. Sanki 5 yaşında çocuk bi de atar yapıyor. Çok yorar sizi bu inanın.

Bence sinirlenmekte gayet haklısın. Hatalı olduğunu da kabul etmiyor. Napçan tuvalete gittim çıktım şimdi diye mi mesaj atacaksın ileride. Haberdar olmak istemek başka bir şey ama bu arkadaş doz denen bir şey bilmiyor sanki fırındaki keki kontrol ediyor. O size söylüyor mu her an naptığını? Yanlış anlamadıysam bu kişi genel olarak da hatalı olduğunu kabul etmiyor. Sanki 5 yaşında çocuk bi de atar yapıyor. Çok yorar sizi bu inanın.
2 Gün önce bir olaydan dolayı tartıştık ve kesinlikle haklıydım. Neye kızdıgımı gayet güzel anlattım. Bir kaç saat sonra arayıp özür diledi. Şaşırdım. Belki de detaylıca kırıldıgım seyleri anlatmam gerekiyor.

Aslında ben haber vermememe kızdı sanmıştım ama o başka bir şeye bozulmuş sonradan konusunca ortaya cıktı.
Genel sorunumuz bir şeye kızınca veya kırılınca direkt söylemeyip, benim anlamamı beklemesi.

o kadar diyorsunuz :)

Böyle olursa bırakın evlenmeyi sevgili bile olmayacağız :)
Olmayın zaten ayy ne o öyle şimdiden hesap soruyor. Onun devamı bana sormadan niye onu öyle yaptın bunu böyle yaptın? Sanki sahibimiz gibi davranıyorlar. En iyi ihtimal o haddini aşacak, siz haddini bildireceksiniz. Tahammülünuz tükenince de ya susup her şeye tamam diyeceksiniz ya yolunuzu ayıracaksiniz

kızlar merhabalar,

Güncelleme yapmak istedim. Hepiniz çok çabalayıp , yorum yaptınız . Ben olumlu yönden düşünmek istedim. Düzeldi sandım ama insanlar değişmiyor bunu anladım.

Olumsuz o kadar çok şey var ki aslında ama görmek istemedim herhalde.

Olayı anlatayım sizlere;

O: Naber, napıyorsun ?

Ben : İyi ne olsun ya , iş yeri hekimi çağırdı bazı sıkıntılar varmış . Onun için revire giriyorum.

O: Hayırdır ? önemli bir şey yok değil mi ?

Ben : Yok sanırım. Akciğerlerime baktırmama istedi. Bir de kaburgalarımda kireçlenme varmış. İş yerinde yapılan testler pek doğru olmuyor . Sanırım önemli bir şey değil ama hastaneye sevk yazdı.

O : Olur mu öyle şey? Akciğerden bahsediyoruz baktırmak lazım mutlaka. İyi bir doktor bulalım, gidelim.
Ben: Tabii ki baktıracağım zaten . Olur gideriz.

O : bu arada doktor erkek mi ?

Kızlar bu sorudan sonra şok oldum ama önce sandim ki hani kadın doktorlar için hep olumsuz şeyler söylerler ya ( hepsinden özür diliyorum tabi ki ben öyle düşünmüyorum. ) Sinirli olurlar vs vs. gibisinden halk arasında söylenir ya öyle anlamda söyledi sandım.
Sonrasında;

Ben: Neden soruyorsun ? anlamadım.
O: ???
Ben : hemşireler kadın, doktorumuz erkek. Umarım bunu erkek doktora gidilmesine karşı olarak söylemiyorsundur. Hekim o bu kadar sığ düşünüyor olamazsın herhalde?
O: Biz ne doktorlar gördük boşversene .

Buradan sonra film koptu . Kızlar resmen erkek doktora gitmemi istemiyor. Cahilliğe bakar mısınız ?
Level atladı ya. Sonrasında kıyamet kopardım tabi.
Söylediği şey şu; asla haksız görmüyor kendisini . Ben kıskancım, seni de kıskanırım net konu tartışmaya kapalı yazmış. Ya ölür müsün öldürür müsün ?

Günlerdir kadın cinayetlerini konuşuyoruz. Kadınları öldüren , beton döken, 20. kattan atan zihniyet bu değil mi ? Ne olur bir şey söyleyin. O kadar sinirlerim bozuk ki.
Bu tarz düşünen biriyle konuştuğum için , bu zamana kadar yaptığı psikolojik şiddeti amann ya tanımıyordur beni , tanıyınca düzelir diye sabrettiğim için o kadar pişmanım , o kadar suçlu hissediyorum ki.

Bir katille beraberdim sankı bu hissi atamıyorum üzerimden. Bir şeyler söyleyin lütfen. Ben yanlış anlamış olayım :(

kızlar merhabalar,

Güncelleme yapmak istedim. Hepiniz çok çabalayıp , yorum yaptınız . Ben olumlu yönden düşünmek istedim. Düzeldi sandım ama insanlar değişmiyor bunu anladım.

Olumsuz o kadar çok şey var ki aslında ama görmek istemedim herhalde.

Olayı anlatayım sizlere;

O: Naber, napıyorsun ?

Ben : İyi ne olsun ya , iş yeri hekimi çağırdı bazı sıkıntılar varmış . Onun için revire giriyorum.

O: Hayırdır ? önemli bir şey yok değil mi ?

Ben : Yok sanırım. Akciğerlerime baktırmama istedi. Bir de kaburgalarımda kireçlenme varmış. İş yerinde yapılan testler pek doğru olmuyor . Sanırım önemli bir şey değil ama hastaneye sevk yazdı.

O : Olur mu öyle şey? Akciğerden bahsediyoruz baktırmak lazım mutlaka. İyi bir doktor bulalım, gidelim.
Ben: Tabii ki baktıracağım zaten . Olur gideriz.

O : bu arada doktor erkek mi ?

Kızlar bu sorudan sonra şok oldum ama önce sandim ki hani kadın doktorlar için hep olumsuz şeyler söylerler ya ( hepsinden özür diliyorum tabi ki ben öyle düşünmüyorum. ) Sinirli olurlar vs vs. gibisinden halk arasında söylenir ya öyle anlamda söyledi sandım.
Sonrasında;

Ben: Neden soruyorsun ? anlamadım.
O: ???
Ben : hemşireler kadın, doktorumuz erkek. Umarım bunu erkek doktora gidilmesine karşı olarak söylemiyorsundur. Hekim o bu kadar sığ düşünüyor olamazsın herhalde?
O: Biz ne doktorlar gördük boşversene .

Buradan sonra film koptu . Kızlar resmen erkek doktora gitmemi istemiyor. Cahilliğe bakar mısınız ?
Level atladı ya. Sonrasında kıyamet kopardım tabi.
Söylediği şey şu; asla haksız görmüyor kendisini . Ben kıskancım, seni de kıskanırım net konu tartışmaya kapalı yazmış. Ya ölür müsün öldürür müsün ?

Günlerdir kadın cinayetlerini konuşuyoruz. Kadınları öldüren , beton döken, 20. kattan atan zihniyet bu değil mi ? Ne olur bir şey söyleyin. O kadar sinirlerim bozuk ki.
Bu tarz düşünen biriyle konuştuğum için , bu zamana kadar yaptığı psikolojik şiddeti amann ya tanımıyordur beni , tanıyınca düzelir diye sabrettiğim için o kadar pişmanım , o kadar suçlu hissediyorum ki.

Bir katille beraberdim sankı bu hissi atamıyorum üzerimden. Bir şeyler söyleyin lütfen. Ben yanlış anlamış olayım :KK43:

İnanamıyorum ya :/ yuh yani.
Demekki kendi zihniyeti böyle adamın.
Ne yaptınız bu durumu konu sahibi?

Adam bildiğin hasta ablacım

Diyorsun yüzünü bile görmedim, adam diyor ki ailenle dışarı çıkarken niye bana haber vermedin ??? Bu ne yahhuu kimsinnn ??

Sen diyorsun ki kireölenmem var adam diyor ki doktor erkek mi???

Utanmadan bir de doktorlara iftira ediyor şerefsiz ruh hastası

Adam hasta manyak gerçekten . Kaç yahu kaç

Back
X