keşke hiç mesaj atmasaydım.

Ya öyle ilişki mi olur ama. Ben babam bile dk dk sorsa sinirleniyorum ki o kadar sormazlar yani.

Karşınızdaki kocaman adam. Size şuradayım dese orada olmasa nereden bileceksiniz ki ?

Kendi kendinizi yiyip ve karşınızdakine hayatı zehir etmenin hiç bir faydası yok. Bakın bu sebepten bitiriyorum ben.

haklısınız zaten ben biraz daha devam edersem sevgilimde bunalıp bitirecek bu gidişle :/ ben sizin sevgiliniz gibi tavır yapıp bana yalvarmasını beklemiyorum ama. uzatmam asla uzatmayı sevmem konuyu kapattıysam da asla bir daha açıp yüzüne vurmam. törpülüycem bende inş. sevgilinizle açık açık konuşun bence bitirmeden önce

Evet bende kendim düşünmüştüm ama size yazınca kafamda iyice netleşti. Yazmayacağım.

Hatasını anlarsa yazar anlamazsa zaten bu şekilde ilişki yürütemem. Normlde işten eve gidince yazarım hep eve geldim işte sen ne yapıyorsun tarzında bugun yazmayacagım ve bundan sonra da tabii ki
Zaten yazarsaniz ,daha sonra aslaa başa cikamazsınız.Enn basindan belli edin bunu.Uymuyorsa ona ,kendine uygun ,nazini,tribini cekecek ,alttan alacak birini bulsun sürekli.Böyle ömür mü gecer Allah askina .

Zamanında böyle bir deliyle konuşmuşluğum oldu en son iş çığrından çıkmıştı bir akşam kız arkadaşımla konuşurken başka erkeklerle konuştuğumu iddia etti çok tehlikeli böyle erkekler. Sonradan aslında onun başkasıyla görüştüğünü öğrendim güvensizlik gösterenler kendileri yiyor o haltı. Hani sana demiş ya kimin için çektin o fotoyu diye. Aman diyeyim bir iki gün üzülür sonrada unutursun.

Bakın bir insan bir ilişkide her zaman özür diliyorsa (haksız haklı fark etmeden) o zaman o insanın karşı taraftan manipüle edilip bastirildigindan emin olabilirsiniz. Ilgi göstermemek, aramamak sormamak, sevgisini geri cekmek cezalandırma mekanizmaları o zaman. Sağlıklı ve sevgi dolu bir ilişkide öyle veya böyle iletişim koparilmaz. Yani bu adam sindirmeye çalışıyor sadece
psikolog gibi konuşmuşsunuz vallahi. O kadar haklısınız ki tamda bunu yapıyor.
Cezalandırma. Biliyor küs kalamayacağımı üstüme geliyor.
Konuşmuyor,soguk davranıyor,aramıyor,sormuyor bunların hepsi şiddet ve ben haklıyken özür diledim bir kaç kez maalesef :(

Zaten yazarsaniz ,daha sonra aslaa başa cikamazsınız.Enn basindan belli edin bunu.Uymuyorsa ona ,kendine uygun ,nazini,tribini cekecek ,alttan alacak birini bulsun sürekli.Böyle ömür mü gecer Allah askina .
Çok aşırı zor birisi. Bn ilk yazdıgımda bunu hissetmiştim biraz ama karşı tarafı tanımadığım için belki haklıdır dedim.

Aldatıldım diyor belkide o bile paranoya.
Bana bile hemen bu fotoyu kim için çektin sorgulamalar falan. Kendimi ortada hiçbir şey yokken açıklama yapıyor olarak buluyorum . Çok çirkin

Lisede olurdu böyle şeyler hala saçma gelirdi
+canım ben denize gidiyorum.
-tamam canım
+ben denize geldim gireceğim şimdi
-tamam
+ben denizden çiktim şimdi birazdan gireceğim tekrarrr:ukala:
Böyle istiyor heralde.Kaçarak uzaklaşın çekilmez

Zamanında böyle bir deliyle konuşmuşluğum oldu en son iş çığrından çıkmıştı bir akşam kız arkadaşımla konuşurken başka erkeklerle konuştuğumu iddia etti çok tehlikeli böyle erkekler. Sonradan aslında onun başkasıyla görüştüğünü öğrendim güvensizlik gösterenler kendileri yiyor o haltı. Hani sana demiş ya kimin için çektin o fotoyu diye. Aman diyeyim bir iki gün üzülür sonrada unutursun.
Evet kime çektin dedi başta anlamadım açıkladım. Sonra hmm değişik enteresanmış ,ne alaka aile grubu falan hani çokta inanmadım sana gibi.
Resmen suçlandım yani yine bir şey demedim.

Elim kolum bağlanıyor sanki ya

Lisede olurdu böyle şeyler hala saçma gelirdi
+canım ben denize gidiyorum.
-tamam canım
+ben denize geldim gireceğim şimdi
-tamam
+ben denizden çiktim şimdi birazdan gireceğim tekrarrr:ukala:
Böyle istiyor heralde.Kaçarak uzaklaşın çekilmez
heh tam bu. Ben yürüyüşe gidiyorum. Evden çıktım. Siteden uzaklaştım. Şuan yürüyorum. Ayagıma ayakkabı vurdu durdum şimdi gibi gibi :)) ay rezalet ya

haklısınız zaten ben biraz daha devam edersem sevgilimde bunalıp bitirecek bu gidişle :/ ben sizin sevgiliniz gibi tavır yapıp bana yalvarmasını beklemiyorum ama. uzatmam asla uzatmayı sevmem konuyu kapattıysam da asla bir daha açıp yüzüne vurmam. törpülüycem bende inş. sevgilinizle açık açık konuşun bence bitirmeden önce
bence de yapmayın . Dediğim gibi bunları size haber veriyormuş gibi yapabilir. Demem o ki yanlış yapacaksa böyle engel olamazsınız. Her dakika takip edemezsiniz. Sizi de onu da yorar bu.

Konuşmak için adım atmak bile onu haklı gibi gösterecek. İstiyorsa kendi yazsın.
Yazmayacağım

psikolog gibi konuşmuşsunuz vallahi. O kadar haklısınız ki tamda bunu yapıyor.
Cezalandırma. Biliyor küs kalamayacağımı üstüme geliyor.
Konuşmuyor,soguk davranıyor,aramıyor,sormuyor bunların hepsi şiddet ve ben haklıyken özür diledim bir kaç kez maalesef :KK43:

İnsanın severken bu hataya düşmesi maalesef cok kolay. Önemli olan bunu bundan sonra sürdürmemeniz. Bu adam ile ciddi bir ilişkiye girseniz bu tür davranışların dozu artacaktır çünkü biliyor ki işliyor. Üstüne git giderek siz ilişkide aynı seviyede olmayacaksınız. Heleki ciddi adımlar atıldıktan sonra elinde hep bir tehdit malzemesi olacak. O zaman nişanı atalım, bitsin vs. Bence her insan sağlıklı ve huzurlu bir ilişki hak eder. Her ilişkide anlasamamazliklar oluyor. Ama bunun üstesinden o kişinin davrandığı gibi davranmakla gelinmez. Yani davranışları olgun ve sağlıklı değil kesinlikle.

Evet kime çektin dedi başta anlamadım açıkladım. Sonra hmm değişik enteresanmış ,ne alaka aile grubu falan hani çokta inanmadım sana gibi.
Resmen suçlandım yani yine bir şey demedim.

Elim kolum bağlanıyor sanki ya
Niye bağlı ki? Aşık mısın? Yani hayatında olmasa ne kaybedersinki şu tablodan sonra hayatını sürekli suçlanarak özür dileyerek geçirmezsin

İnsanın severken bu hataya düşmesi maalesef cok kolay. Önemli olan bunu bundan sonra sürdürmemeniz. Bu adam ile ciddi bir ilişkiye girseniz bu tür davranışların dozu artacaktır çünkü biliyor ki işliyor. Üstüne git giderek siz ilişkide aynı seviyede olmayacaksınız. Heleki ciddi adımlar atıldıktan sonra elinde hep bir tehdit malzemesi olacak. O zaman nişanı atalım, bitsin vs. Bence her insan sağlıklı ve huzurlu bir ilişki hak eder. Her ilişkide anlasamamazliklar oluyor. Ama bunun üstesinden o kişinin davrandığı gibi davranmakla gelinmez. Yani davranışları olgun ve sağlıklı değil kesinlikle.
Bir kaç kez söyledim. Bak dedim bir şeye kızabilirsin, kırılabilirsin konusur , çözer hallederiz.
Günlerce küs kalmak , soğuk olmak beni yoruyor. Ben bu şekilde bir ilişki istemiyorum . Cocuk değiliz konuşur hallederiz. Ufacık sorunları büyütüp , uzatmaya gerek yok dedim. Dedim de duvara konuştum sankı.

Kızlar merhaba,

Pandemi sürecinde gelip burda sizden yardım istemiştim. Özet geçeyim hemen. Liseden arkadaşımdı bu kişi daha dogrusu ben onu tanıyordum ama asla muhabbetimiz olmamıştı o dönem. Şuan 30 yaşımdayım yıllar geçti yani üzerinden öyle söyleyeyim.

Yaklaşık 2 ay önce falan beni sosyal medyadan eklemişti ama hiç yazmadı. Burada gelip yazayım mı diye sizlerden fikir istemiştim.
Sizler de yardımcı oldunuz . Gayet normal bir şekilde konuşabilirsin demiştiniz. Ben de yazmıştım . Beklediğimden iyi geçti gayet sıcakkanlıydı. Biz whatsappa falan geçtik ilerlettik samimiyeti.
Yaklaşık 1.5 aydır ara vermeden konuşuyoruz. Pandemi sebebiyle henüz yüzyüze görüşemedik ( başka bir şehirde . Bayramda gelecekti.)
Her şey iyi hoş birbirimize bişiler hissettiğimiz baya belli ama ikimizde yüzyüze görüşmeyi bekliyoruz. Hemde tanımak için bize bir süreç.

Fakatttttt asla olmuyor ya ben mi yapamıyorum anlamıyorum. Her şeye çok çabuk alınıyor bir kere. Yani kızıyor ok ama soğukluğu günlerce sürüyor. İlla suçluyum diyip özür dileyeceksin tarzı biri. suçlu olsam zaten özür dilerim o ayrı.
Ama her ufak şey de affet özür dilerim bana abartı geliyor.

olayı anlatayım siz söyleyin.Birbirimizden gün içinde haberimiz olsun diye konuşmuştuk. Ben bir yere gitsem ya da bir şey yapsam işte böyle böyle oldu tarzında. İzin almak gibi değil yanlış anlaşılma olmasın.
Ben de dün işten izin almıştım. Konuşma aynen şu şekilde geçti ;

Ben : Günaydın, nasılsın bakalım ?
0: iyiyim canım yeni uyandım sen nasılsın ?
Ben: Bugün daha iyiyim ( dişim ağrıyordu biraz ) toparladım baya . Bugün de izinliyim . Ailecek serinleyelim dedik denize gideceğiz.
0: tamam canım. iyi olmana sevindim.

Sonrasında yaklaşık bir 10 dk sonra . Bi görseydim seni ( foto atıyoruz birbirimiz gün içinde ) ben de msjdan yaklaşık 2 saat sonra falan güneşlenirken bir foto attım. Devamı şöyle ;

0: Benim niye haberim olmuyor.
Ben: Söyledim ya gideceğim diye. O 2 saatlik sürede denizde olduğum için şimdi gördüm msjını .
0: hayır gidiliyor ama geldim denmiyor .

Kızlar şaka mı bu? Gideceğim demişim zaten. Yola çıktım , yoldayım son 5 dk. tarzında anlık bilgilendirme mi yapacağım.
Ben mi yanlış düşünüyorum ya.
Sonrasında ben gayet normal konuşuyorum falan. Beyfendi dünden beri bi suratlar bi tripler sankı kıyamet kopmuş gibi.
Bugün sabah dayanamadım sonunda konuşmak için niye böyle davranıyorsun tarzı yazdım.

Paşam iyice coştu. İşte Yok kızgın değilmiş bana ( normal kızacak bir şey yok çünkü)
Bende dedim ki sürekli en ufak bir sorunda günlerce tavır yapıp konuşmuyorsun ( ki en nefret ettiğim şeydir. Babamın bu huyundan dolayı yıllardır çekiyoruz .)
Bana cevap olarak senin hatalı davranışların yüzünden oluyor bunlar. Ya görende bu kız ne yapmış der ya inanılmaz.
Ben de suçlu olduğumu düşünmüyorum yazdım.
O zaman konuşacak bir şey yok yazmış. Bence de yok dedim bende .
Anlaştık yazmış.

Kızlar Allah aşkına ne şimdi bu ?
30 yaşımdayım ben ya 30 . Ergen ergen tripler falan. Ben mi yanlış düşünüyorum. Sinirimden çatlıcam olduğum yerde ya.

Düzgün gitsin bir şeyler olabilir diye bir taraflarımı yırtıyorum adama bak ya. Keşke baştan hiç yazmasaydım. Bir de burnu düşse yerden almaz asla yazmaz yani biliyorum.

Ben şimdi ne yapayım siz söyleyin.

Seni benimsemiş de bu kadarı komik yani erkek trio mi atarmış yahu bir arkadaşım var onunla eşi böyle anlatır 😂 kız mısın oğlum sen de deli mi ne

Niye bağlı ki? Aşık mısın? Yani hayatında olmasa ne kaybedersinki şu tablodan sonra hayatını sürekli suçlanarak özür dileyerek geçirmezsin
Tabiiki aşık değilim. Yüz yüze görmedim bile. Gün içinde yapışık gibi de değiliz . sabah günaydın gün içinde ne yapıyorsun . aksam telefon konuşması yarım saatlık . Şimdilik yaşadıklarımız bunlar.

Gerisi özür dileme, niye böyle yapıyorsun konusalım tarzı yalvarma şeklinde. Yalnız nasıl yapıyorsa etki altına alıyor o an bir şey diyemiyorum resmen. Sonra dank ediyor.

Seni benimsemiş de bu kadarı komik yani erkek trio mi atarmış yahu bir arkadaşım var onunla eşi böyle anlatır 😂 kız mısın oğlum sen de deli mi ne
Sormayın ya. Kadınlar değil erkekler yapıyor tribi :)

Onun gönlünü almaktan kendim hiç naz yaptıgımı hatırlamıyorum gerçi sevmem de ama fırsat olmadı yani :))

Bir kaç kez söyledim. Bak dedim bir şeye kızabilirsin, kırılabilirsin konusur , çözer hallederiz.
Günlerce küs kalmak , soğuk olmak beni yoruyor. Ben bu şekilde bir ilişki istemiyorum . Cocuk değiliz konuşur hallederiz. Ufacık sorunları büyütüp , uzatmaya gerek yok dedim. Dedim de duvara konuştum sankı.

Çünkü adamın davranış şekli bu. Sizi bu şekilde istediği şekile sokacak çünkü biliyor siz bunu kaldıramıyorsunuz. Konuşmakla olmuyorsa uzatmanin anlamı yok. İnanın olgun bir insan asla günlerce uzatmaz. Beraber çözüm aramanın yoluna girer

Back
X