İnşallah, evet şişlik konusunda ve değişikliğe alışma konusunda bir sorun yaşamadım. Çünkü değişim az oldu, tabii az olması biraz canımı sıktı![]()
benşmde aynı vanım birde derim kalın .. daha beter
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah, evet şişlik konusunda ve değişikliğe alışma konusunda bir sorun yaşamadım. Çünkü değişim az oldu, tabii az olması biraz canımı sıktı![]()
Kızlar benim brun ucundan cuma günü ameliyat oldumKavisli olmuş ama burun ucu çok kötü. Moralinizi iyice bozmak için söylemiyorum. Objektif olup sizi kandırmamak için söylüyorum.Bu burnu beğenenlerde görsellik ve yalancılık sorunu var. Aynısı benim başımda da var. Ameliyat oldum sözde ama hiç memnun değilim sonuçtan. Beğeniyorum güzel vs diyenlere inanmayın aklınızla oyun oynatmayın
Kalın derililerde iğne ile ödemi alıyorlar diye biliyorum . Çünkü kalın deride ödem atmak pek mümkün olmuyor. .benşmde aynı vanım birde derim kalın .. daha beter
Kalın derililerde iğne ile ödemi alıyorlar diye biliyorum . Çünkü kalın deride ödem atmak pek mümkün olmuyor. .
Göremiyorum. Ama hiç bir şey moral bozmaya değmez . Her şeyin bir çözümü var .yeni konu açtım bakın fotoğraflı
Göremiyorum. Ama hiç bir şey moral bozmaya değmez . Her şeyin bir çözümü var .
Evetsen gösterebildin mi benim foto:) dr
Geçmiş olsun. Burun ucundan ameliyat nasıl oluyor??Kızlar benim brun ucundan cuma günü ameliyat oldum
Kemiğe dokunmadan burun ucu düşüklüğü toparlanıyor. Ama javline yapması da ayrı bi hoş oldu .Geçmiş olsun. Burun ucundan ameliyat nasıl oluyor??
Benim burnum içinde doktor sadece bir saatlik bir işlem bir yıl dolunca burun ucuna operasyon yaparız dedi ama ben düşüklüğünden değil uzunluktan şikayetçiyim ama şöyle de bir şey var burun sırtım vs de uzun yani komple büyük kaldı burnumKemiğe dokunmadan burun ucu düşüklüğü toparlanıyor. Ama javline yapması da ayrı bi hoş oldu .
[QUOTE="black1111, post: 62476160, member: 569408
Revizyon ameliyati gerekli dedi . Gördüğüm kadarı ile yalnis işlem dedi.
Fotoğraf gönderebilir misinizKızlar benim brun ucundan cuma günü ameliyat oldum
Aynı sorundu zaten güldüğüm zaman uzun duruyordu .Benim burnum içinde doktor sadece bir saatlik bir işlem bir yıl dolunca burun ucuna operasyon yaparız dedi ama ben düşüklüğünden değil uzunluktan şikayetçiyim ama şöyle de bir şey var burun sırtım vs de uzun yani komple büyük kaldı burnum![]()
Burdanncok etik olacağını düşünmüyorumFotoğraf gönderebilir misiniz
Özelden gönderinBurdanncok etik olacağını düşünmüyorum
ben neden göremedim resimKavisli olmuş ama burun ucu çok kötü. Moralinizi iyice bozmak için söylemiyorum. Objektif olup sizi kandırmamak için söylüyorum.Bu burnu beğenenlerde görsellik ve yalancılık sorunu var. Aynısı benim başımda da var. Ameliyat oldum sözde ama hiç memnun değilim sonuçtan. Beğeniyorum güzel vs diyenlere inanmayın aklınızla oyun oynatmayın
foto göremeyince yardımcı olamam