Keşke ......... olsaydı ?

yaşadığım şu hayatta doğru ve yanlışlarım için ödediğim bir bedel var iyi veya kötü . pişmanlıklarım için keşkelerim yoktur.. anı yaşarım ve üzerinde yaptığım tek yorumum iyiki... yapmışım..konuşmuşum..aramışım vsvs..dir. eğer yanlış giden bir şey varsada geç olmadan özür dilerim kim olursa olsun.telafi etmek için uğraşırım böylece ''keşke '' ifadesini kullanmam.

sadece kızdığım,sinirlendiğim veya başka birine yol göstermek için onu kırmamak adına ''keşke'' ile cümleye başlarım.

Hic bı zaman keske demedım hayırlısı buymus dedım.. cunku keske demekle gelen gerı gelmez :)

Kader inancı çoğu kez yardıma koşar ve kul hatasından kaynaklanan üzüntü içinde, “Hayır ve bereket, Allah’ın takdir ettiği ve benim için seçtiği şeydedir.” der, teselli bulur.

Eğer başına bir iş gelirse, ‘Keşke şöyle yapsaydım; o zaman şöyle olurdu.’ deme. ‘Allah’ın takdiri böyleymiş; O dilediğini yaptı.’ de.

HZ MUHAMMED

Keşke aynı şehrin havasını soluyor olsaydık... Aramızda mesafeler olmasaydı.

Keşke geçmişte o hatayı yapmayarak şimdi yalan söylemek zorunda olmasaydım.

Huzur Allah'ta...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…