Keske sarisin olsaymisim:(

Ama sizde de güzellikten ve zekadan bile daha önemli birşey var.

Özgüven!!!

Allah çirkin şansı versin demişler güzellik şu zamanlarda en önemli şeymiş gibi lanse edilsede değil

Güzellik anlayışı Kavramları sürekli değişiyor.
Eskiden şişman kadın makbulmuş zayıf kadını kimse istemezmiş eee şimdi herkes zayıf olma derdinde.
Önceden kalkık kaş favoriydi şimdi sokağa çık dümdüz kaşlar.

Saç rengiyle bi insan güzel yada çirkin olmaz. Önemli olan saç ve ten uyumu.

Ben çok beyazım doğalımda sarı ama ben manyak Olduğum için saçlarımı 1-2 ton açık sarıya boyuyorum. Bu yaşıma kadar hep yabancı sanıldım. Eşimin annesi ilk gördüğünde nerden buldu bu gevuru Türkler'e kıran mı girdi Demişti halada inanmaz türk olduğuma.
Güzel kadın hep kıskanılır hatta dışlanır bile.
Allah çirkin şansı versin diye boşa söylememişler.
Sen kendini sev saça başa tene takılma.

Ablanida senide cok merak ettim vallaa. Bu kadar kıyaslanacak ne denlk güzellik varmış ortadaa

Bazı insanlar sarışınlığı takıntı yapıyorlar aşağılık kompleksine giriyorlar oldukça saçma.

Ablan seni kendisiyle yarıştırıyor gibime geldi. Başka konularda nasılsınız? Her konuda mı senden üstün mesela eğiti vs. iş hayatı gibi konularda nedir durum.

Kusura bakma da senin sarışın olmak için değil sorunlu ailem diye başlık açman gerekirdi. Ne saçma sapan bir ailen varmış arkadaş, insan öz kardeşini yavrusunu böyle yerin dibine sokar mı? Aynı zamanda takıldığın tipler de ayrı sorunlu.

Ablan desen başına geleceği var, sırlar dünyasında bu konu işlense ablan kesin dizinin sonunda çirkinleşir, yüzüne bişey olur, güzelliği mafolurdu..

Benim anneannem torununlarini renklere göre ayırır, öyle severdi. "Küçük olan kara ,onu sevmiyorum" derdi acikca.
Sonra ikinci bebegim doğduğunda ünlü bir hastanenin nobetci doktoru büyük kızıma " sen güzelsin ama kardeşin çirkin, sen sarışınsın bak o esmer" dedi.
Maalesef böyle okumuş ve okumamış cahil dolu etraf.

ablanız kaç yaşında? yaşı ufak mı?
hayır, bu nasıl bir konuşma şeklidir ya ne kadar kırıcı.
sanki yetişkin birinden değil de 14-15 yaşındaki bir kızdan bahsediyorsunuz.
çok çirkin, kırıcı...
bu nasıl aile ilişkisi ben anlamadım.
ben kardeşime böyle laflar etmekten haya ederim. kırılır mı üzülür mü diye kendimi yerim kafamdan velev ki geçse bile.
çok garip geliyor bana bu. böyle aile ilişkisi olmaz.

Senin esmerliginden enistene ne?
Bence ozguven sorunu yasayan sen degilsin, ablan. Yoksa durduk yere niye sana "dugununde senden guzel olacam" desin. Demek ki ablanin dis guzelligi varsa sende de baska guzellik var.

Ablan sekiz yaşındayken topu inşaata mi kaçtı? O yilda kalmis, buyuyememis. Enişten evlere şenlik zaten. Sen tez elden çevrenden uzaklaş kardeş. Zira sorun senin saçının renginde değil ergenlikten arinamamis çevrende. Üniversite mi kazanırsın yurtdışına iş için mi gidersin bir şeyler yap en acilinden.

Konuyla alakalı olarak, keşke ile başlayan her cümlen ve düşüncenle ömründen çalarsin. Gerek yok bunlara. Bak pınar Altuğ da böyle dusunuyor olmalı ki fırında fazla kalıp tüyleri tütsülenmemiş tavuk gibi dolaşıyor yıllardır ortalıkta. Keşke esmer kalsa halbuki.

Bi kozmetik magazasindan toplu bir alısveris yap.
Makyaj bloglarina bak .
Kiloluysan kilo ver .
Bide kuaför.
Güzellik dedigin nedir ki.
Onlar kolay iş.

Hulya avsarda sarisin degil türkiyenin en guzel kadini diolar guzellik gorecelidir .insan kendini o kadar övermi canim.enistene ne demeli demekki ablanin guzelligine guvenior yaslaninca da arkasini donup gidecek demek.sen kafana nie böyle seyleri takion canim seni sen olarak ic güzelliginle sevecek birini bulursun ins.hem bence elin ayagin saglamsa sagligin da yerindeyse senden güzeli yoktur dünyada sükret canım. .

Ben napim öleyim mi iki tarafın da en en en çürük genlerini almışım : D
Aynen bende ablamdan once evlendim ,o bekar. Calisan ayaklari yere basan bir kadin tabi. Ben erken evlenme,erken anne olma ve yanlis adam secme vs.. Gibi nedenlerden ondan yasli duruyorum haliyle. Yorgunluk ve bozuk gen eklenince guzellikten eser kalmadi .ama kendine guvenim sonsuzdur guzellik gorecelidir ve kiyaslama yapilmasi densizliktir .konu sahibesi bu tip seylere uzulme hayat ve dna herkese adil davranmiyo yani tek sana degil

ablanın gerçek sarışın olduğu belli :) insan kardeşine böyle davranır mı? benim üç kız kardeşim var. Allah'ın onlara verdiği tek bir tele ölürüm yani. bence ablanızın da bir kompleksi var biraz uğraşırsanız bulursunuz. buradan bakınca olaya bulanlar olmuştur bile :)

çok gıcık bir durum. beni de kız kardeşimle böyle karşılaştırırlar. hatta benimle sevgili olmak isteyen biri kardeşimi görüp öyle iltifatlar etti ki en sonunda geç kalmışsın o çoktan evlendi dedim.ben şerefsiz değilim dedi def ettim başımdan gitti. bence hayatına almak istediğin kişi senin güzelliğine değil kalbine bakmalı. öyle bir durumda ablanmış sarışınmış önemli olmaz emin ol. güzellikten ziyade doğru insanları seçmelisin.ablan ama ablan hakkında böyle konuşan erkek arkadaşlarına güvenemezsin bence. ve özgüven meselesin gelince.. ben bu durumdan kendime bakarak kurtuldum.hala böyle karşılaştırma yaparnlar oluyor bende gidip aynaya bakıyorum.rabbim çok şükür elim yüzüm düzgün diyorum kendimi seviyorum allah beni böyle yarattığı için mutluyum.sende öyle düşün. hatta git arasıra değişiklikler yap kendine. saçını boyat yada ne bileyim hafif bir makyaj yap. sarışın,esmer,kumral ne farkeder ki çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. bence bunu bir düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…