tur rehberi deyince aklima" fanaa" filmi geldi.orda amir khan bir kiza asik okuyor ya..Merhaba .
Bir kaç gün önce tatile çıktım turla beraber . Annem de yanimdaydi.
Evlenmek üzere olduğum ilişkim biteli 1 ay olmak üzere . Kötü bittiği için galiba acı çekmiyorum hemde hiç .
Gayet rahatım.
Neyse konuya geleyim tur rehberinden çok hoşlandim . Değişik bir his oldu. Aşk değil tabi ama görünce mutlu oluyordum. Iletisimimiz var . Birbirimizde numaralarimizda var . Beraber başbaşa bir yerlerde de oturduk bu 1 hafta içinde . Gel gör ki bana ilgisi olduğunu sanmıyorum. Konuşuyorduk , beraber yuzuyorduk filan ama yani onda bana karşı bir şey hissetmedim. Bugün bitti tur ayrildik. Bir okul kaydı meselesi var konusabilecegim tek konu da o zaten .
Ben bu adamın nasıl ilgisini çekebilirim ? Hiç sonradan hoslandigi kişinin dikkatini çekebilen oldu mu ? Nasıl oldu ?
kelin merhemi olsa kendi basina surer hesabi..
bu konuda engin tecrubelere ulaairsan veni de haberdar et olur mu??
Bence sizin gibi bi sürüsü vardır onun peşinde. Tur rehberi değil de o tarz bi meslek yapan arkadaşım vardı uzun süreli ilişkisi olmasına rağmen kızlarla konuşmaktan eklemekten kendisni almazdı samimi olurdu ama iş sevgili olmaya geldiğinde tüyerdi. Seçeneği fazla olan insanla ilişki çok zor. Başına iş alma aklın hep onda kalır. Takılır yoluma bakarım dersen başka.
Bisey olmamış galiba ses yok Bayadir
aferim ya sana helal olsun senin gibi istedigini bilen hatunlara..Tavladim kizlar =)
Ben bu konuyu açtıktan çok kısa süre sonra mesaj attı .
Nasılsın diye .
Konuşmaya başladık işte iyiyim falan filan . Ama öyle hal hatır sorup sustuk .
Aradan 1 hafta geçti sosyal medya hesabın var mı diye sordu oradan ekledi .
Sonra biraz daha zaman geçti aradı beni sohbet ettik sezon bitmiş istanbula donmus tatile gidecekmis ama dinlenmek için böyle şeylerden bahsetti .
Ben de tatile gidecektim arkadaslarimla Karadenize ondan bahsettim.
Ooo hiç haber vermiyosunuz bana sorsana gidilEcek yerleri boşuna mi tanıştık dedi .
Sonra işte Otel filan ayarladi bize tanıdık kişilermis Otel sahipleri . Hatta yengesi de oteldeydi zaten çocuk karadenizli yengesiyle tanistik
Bir şekilde sohbet kuruldu işte .
Bizim tatil bitince teşekkür için aradım nasıldı sevdin mi oraları dedi sevdim ama denize girmeyi daha çok özledim ege daha güzeldi dedim .
Sadece denizi özledin yani dedi anlamlı şekilde .
Başka neyi ozleyecektim dedim bilmiyorum ama şunu söyleyim dedi benim rehberlik ettiğim en güzel turdu seninle vakit geçirmek çok güzeldi sen de anlamissindir hep etrafında olmaya çalışıyordum vs. Dedi .
Velhasil işte öyle ^^
Tavladim çocuğu
Tavladim kizlar =)
Ben bu konuyu açtıktan çok kısa süre sonra mesaj attı .
Nasılsın diye .
Konuşmaya başladık işte iyiyim falan filan . Ama öyle hal hatır sorup sustuk .
Aradan 1 hafta geçti sosyal medya hesabın var mı diye sordu oradan ekledi .
Sonra biraz daha zaman geçti aradı beni sohbet ettik sezon bitmiş istanbula donmus tatile gidecekmis ama dinlenmek için böyle şeylerden bahsetti .
Ben de tatile gidecektim arkadaslarimla Karadenize ondan bahsettim.
Ooo hiç haber vermiyosunuz bana sorsana gidilEcek yerleri boşuna mi tanıştık dedi .
Sonra işte Otel filan ayarladi bize tanıdık kişilermis Otel sahipleri . Hatta yengesi de oteldeydi zaten çocuk karadenizli yengesiyle tanistik
Bir şekilde sohbet kuruldu işte .
Bizim tatil bitince teşekkür için aradım nasıldı sevdin mi oraları dedi sevdim ama denize girmeyi daha çok özledim ege daha güzeldi dedim .
Sadece denizi özledin yani dedi anlamlı şekilde .
Başka neyi ozleyecektim dedim bilmiyorum ama şunu söyleyim dedi benim rehberlik ettiğim en güzel turdu seninle vakit geçirmek çok güzeldi sen de anlamissindir hep etrafında olmaya çalışıyordum vs. Dedi .
Velhasil işte öyle ^^
Tavladim çocuğu
Yok tatlım onlar hiç belli olmuyor .aferim ya sana helal olsun senin gibi istedigini bilen hatunlara..
bizde senin gibi olamam ya..
masaLlah ya..
hadi hayirlisi sevindim senin adina demekki erkekler ilgisini az da olsa gosteriyorlar degil mi??
burdan bunu cikardim tek kanatla kuş uçmuyor maalesef sekil A da goruldugu gibi
Bir de kışlık kaçamak yaparsanız daha da güzel olur sanki
Hayırlı olsun o zaman :)
Sen anlat durumunu sen kimi istiyosun?aferim ya sana helal olsun senin gibi istedigini bilen hatunlara..
bizde senin gibi olamam ya..
masaLlah ya..
hadi hayirlisi sevindim senin adina demekki erkekler ilgisini az da olsa gosteriyorlar degil mi??
burdan bunu cikardim tek kanatla kuş uçmuyor maalesef sekil A da goruldugu gibi
Şimdi o bana ilgi duymaya başladı ya o yüzden benim ilgim bitti
Bir şey hissetmiyorum
şaka misin ???Şimdi o bana ilgi duymaya başladı ya o yüzden benim ilgim bitti
Bir şey hissetmiyorum
bende senin gibi sansli olabilsem keskeYok tatlım onlar hiç belli olmuyor .
Kadın isterse yapıyor ya .
Ben öyle çok güzel mükemmel bi kız filan değilim .
Ben çocuğun başta dikkatini cekmeyip otursaydim öyle hiç öyle bana ilgi duymazdi .
Yani hep umut var
o watsabda cevrimici oldugu zamn bile ben seviniyorum anladin mi??Ciddi misin
Hahaha zor ask yani.
Sen anlat durumunu sen kimi istiyosun?
Ben bi kaş aldırıp gelicem .
Cevap yazarım mutlaka
tamm anlatirim ama istersen ozwlden anlatayim benimkisi biraz zor imkansiz..Sen anlat durumunu sen kimi istiyosun?
Ben bi kaş aldırıp gelicem .
Cevap yazarım mutlaka
Ne alaka şaka olsun?şaka misin ???
Hahahaha o zaman boşluktan kaynaklanmış, şimdi senin az biraz ilgi duymadığını hissetsin bu sefer onun ilgisi daha da çoğalır. Kaçan kovalanır derler yaŞimdi o bana ilgi duymaya başladı ya o yüzden benim ilgim bitti
Bir şey hissetmiyorum
ben cok sasirdim ya..Ne alaka şaka olsun?
Böyle oluyor yani biri birine ilgi duyunca o kişi duymuyorsa sonra duyuyorsa diğeri artık ilgisini kaybeder şaşılacak ne var ki?
Olur öyle şeyler şaşırmayın yav dünyanın sonu mu geldi duygu değişimi yaşadıysaben cok sasirdim ya..
yani ne bileyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?