Keşke tavlayabilsem

alttarafı tur rehberi . kaç kişi olucak peşinde . öyle bir yazmışsın ki yani .. adam pilot falan olsa ok diecem de tur rehberinin peşinde neden olsun kadınlar .kadınların ilgi duyduğu karizmatik bir meslek mi sanki ...

Bende istiyorum ulan hoşlanıp hoşlanıp vazgeçmek
Milleti tavlayıp gelip burda hava atmayın
Bacim valla çok olmuyor Tavlama noktasinda sıkıntım yok ama Şimdiye kadar kimseyi terkedemedim mesela hep beni terkettiler bu çocukla sevgili olsam da durum aynı olacak

Bacim valla çok olmuyor Tavlama noktasinda sıkıntım yok ama Şimdiye kadar kimseyi terkedemedim mesela hep beni terkettiler bu çocukla sevgili olsam da durum aynı olacak
Tadında bırakayım dedin yani

@Defnehannn2 merhaba, konuyu görünce merakım nüksetti sorayım dedim. Nişanlıydınız ve mutluydunuz siz, neden ayrıldınız? Özel değilse tabii :)
Canim nasılsın
Nişanliydik mutluyduk ama aldatmis.
Garip bir şekilde sevgiliden ayrılmış gibi oldum yani hiç umrumda olmadı .
Ben hiç aşık olamıyorum biliyor musun ?
Hiçbir erkek vazgeçilmez olamıyor .
İyi bir şey ki kötü mü bilmiyorum. ilk 1 ay baya yordu beni ama su an aklıma bile gelmiyor . Odetmem gereken bir bedel var ona ki büyük olacak hayati kokunden degisecek .onun dışında sıradan bi insan benim için

Tadında bırakayım dedin yani
Bi tivit görmüştüm " sen de ağzıma edecek potansiyel yok sevgili olamayiz diye "
Belki de öyle düşündüm .
Bu kadar kolay elde etmemeliydim

Napcan kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…