alttarafı tur rehberi . kaç kişi olucak peşinde . öyle bir yazmışsın ki yani .. adam pilot falan olsa ok diecem de tur rehberinin peşinde neden olsun kadınlar .kadınların ilgi duyduğu karizmatik bir meslek mi sanki ...Bence sizin gibi bi sürüsü vardır onun peşinde. Tur rehberi değil de o tarz bi meslek yapan arkadaşım vardı uzun süreli ilişkisi olmasına rağmen kızlarla konuşmaktan eklemekten kendisni almazdı samimi olurdu ama iş sevgili olmaya geldiğinde tüyerdi. Seçeneği fazla olan insanla ilişki çok zor. Başına iş alma aklın hep onda kalır. Takılır yoluma bakarım dersen başka.
Olur öyle şeyler şaşırmayın yav dünyanın sonu mu geldi duygu değişimi yaşadıysa
ben cok fazla boyle seylwr yadigom icin sasirdim dogrusu..Olur öyle şeyler şaşırmayın yav dünyanın sonu mu geldi duygu değişimi yaşadıysa
Bende istiyorum ulan hoşlanıp hoşlanıp vazgeçmekOlur öyle şeyler şaşırmayın yav dünyanın sonu mu geldi duygu değişimi yaşadıysa
Ahaha onun için ikizler burcu olmalısınızBende istiyorum ulan hoşlanıp hoşlanıp vazgeçmek
Milleti tavlayıp gelip burda hava atmayın
valla aynen ya..Bende istiyorum ulan hoşlanıp hoşlanıp vazgeçmek
Ama bunu size yaşatanlar illa ki olmuştur...valla aynen ya..
ben simdiye kadr hiç boyle birsey yasamadim ya..
Kaderimse çekerimAhaha onun için ikizler burcu olmalısınız
Hep o reddettiklerimin bedduası tuttuvalla aynen ya..
ben simdiye kadr hiç boyle birsey yasamadim ya..
Bacim valla çok olmuyorBende istiyorum ulan hoşlanıp hoşlanıp vazgeçmek
Tadında bırakayım dedin yaniBacim valla çok olmuyorTavlama noktasinda sıkıntım yok ama Şimdiye kadar kimseyi terkedemedim mesela hep beni terkettiler bu çocukla sevgili olsam da durum aynı olacak
Canim nasılsın@Defnehannn2 merhaba, konuyu görünce merakım nüksetti sorayım dedim. Nişanlıydınız ve mutluydunuz siz, neden ayrıldınız? Özel değilse tabii :)
Bi tivit görmüştüm " sen de ağzıma edecek potansiyel yok sevgili olamayiz diye "Tadında bırakayım dedin yani
Evlenelim diyor ^^ ama ben de his yok şu an@Defnehannn2 varmı bir gelişme :))
Ahaha evlenelim miEvlenelim diyor ^^ ama ben de his yok şu an
Benim için tavlamak kolay da devamını getirmek zor beBende istiyorum ulan hoşlanıp hoşlanıp vazgeçmek
Napcan kızCanim nasılsın
Nişanliydik mutluyduk ama aldatmis.
Garip bir şekilde sevgiliden ayrılmış gibi oldum yani hiç umrumda olmadı .
Ben hiç aşık olamıyorum biliyor musun ?
Hiçbir erkek vazgeçilmez olamıyor .
İyi bir şey ki kötü mü bilmiyorum. ilk 1 ay baya yordu beni ama su an aklıma bile gelmiyor . Odetmem gereken bir bedel var ona ki büyük olacak hayati kokunden degisecek .onun dışında sıradan bi insan benim için
Bende kolay etkiliyorum ama hiç ilgimi çeken biri olmuyor kiBenim için tavlamak kolay da devamını getirmek zor be
Aaa Ryan'ı niye saymıyorsun sen deeBende kolay etkiliyorum ama hiç ilgimi çeken biri olmuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?