kısaca yazıcam...çook kötüyüm şuan benim ailem biraz sorunlu sorunlu derken annemle babamın arası işde babam 8 yıldır yurt dısında ve gittiğinden beri çook değişmişti bende büyüdükçee kuşkulandım laptopunu,telefonunu falan kurcalıyodum yanılmıyodumm başka kadınlarn teelefonları başka kadınlarla resimler burda yazamayacagım biçokk şey ve zavallı annemin hiçbirşeyden haberi olmaması senelrdir içimde tuttup her gelip gidişinde yeni bişey gördüm gördükçee babamdan nefret ettim baba kelimesini ağzıma almak istemedim..yüüzüne bakmak istemedim sarılıp beni kucakladıgındaa geri çekildim gizli gizli ağladım ama anneme tek bişey bile demedim bu güne kadr..
bugun msj attı babam msne gir neyse annemde yanımda bende 3 gün önce facebook actım oda ekledi kabul ettim ben onlne deilken arkdaslarıma falan bakmıs bana msnde bagırdı cagırdı o erkekleri siliceksin dedi bende sınıf arkdaslarım hepsi cocuk değilim hem dedim annem sadece okuyo yanımda..
bana küfür etmeye basladı agza alınmayacak seyler ben aglamaya basladım sende yabancı kadınları ekleme dedım(ve sureklı eklıyo ama sıfresını bılıyorum ben sureklı gırıp siliyodum)neyse senı ılgılndırmez ddı bana halaa bagırdırr neler neler dedi annemde noluyo ya dedi ne kadınları dedi..o anlık sinirlee ağlıyorum bi tarafdan açtım babamın faceini kadınların resımlerınee yaptıgı yorumları falan okuttum laptopu kapayıp fırlattım vee başladım anneme herşeyi anlatmayaa kendimi tutamadım zavallı annem ağzı acık beni dinliyodu..yıllardırr seni kandırıyo benim ve kardeşlerimin rızkını gidip kadınlarlaa orda yiyo iyice bizden soğumasının sebebi o dedim öğren artık sende bil bana diyosun ya babanı sevmiyosun sen söylee anne ben bu adama nasıl baba diyeyeimm nasıl dedimm sevmiyorum da saymıyorumdaa lanet olsun dedim..annem hiçbirşey demedi odasına gitti ağlıyodu...keşke demeseydım bukadr sene tuttum içimde amaa bi tarafdan annem aldatılıyodu yaa bunu kabullenemiyodum daha fazlaa sizce demem doğrumu oldu yanlışmıı nolurr bişi diyinn banaa
Canim cok gecmis olsun lafim agir gelebilir ama kotu kisi kendinden bilir isi demisler. Babanda kizi yasindaki kizlarla gezmeyi marifet bildigi icin aynisinin sizin basinizada gelmesinden korkuyordur. Nasilsa genc kizlar nasil kandiriliyor bilen birisi... bence once kendi yaptigi pisliklere baksin sana karismadan once kusura bakma ama cok sinirlendim
profilinde evli yaziyor
esin bir sey demedikten sonra baban bir sey diyemez bence..
annnenede allah sabir versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?