KEŞKE..

Bununla ilgili zilyon tane konu açtın, arada ısıtıp ısıtıp neden aynı konuyu açıyorsun? Daha önceki yazılarda herkes sana yardımcı olmaya çalıştı, binlerce mesaj yazdık, onları oku; sana daha farklı bir şey yazan çıkmayacak. Son kez söylüyorum, kendine gel artık yeter....

çok yanlış bir insan tanıdım..ilk önce birlikte evlilik hayali kurmuştuk,en çok istediğim bebek hayali..ama onun istediği neymiş..sadece bir kız nasıl yatağa atılır..ben seni babamla tanıştırdım seni yedirdim içirdim..bunları boşverde ben senin kurduğun evlilik hayaline kendimi kaptırdım be..sen ne istedin yanında çok güzel bir bayan..kariyeri yüksek..parası bol..peki sen bunlara değecek dürüst bir adammıydın..bunların hepsini sana sunabilirdim..ama benim hayalimle benim duygularımla ve değer yargılarımla neden oynadın..peki ben..ben neden bu kadar aptal ve acizim ki..neden bu kadar sevgiye aşka aç..

Esin yeter
70 lik nineler gibi başa sarıp duruyosun
Bak kötü şeyler yaşamışsın tamam ama seninde rızanla olmuş yani
Tecavüze uğramış gibi davranmana gerek yok
Ha sen devamında evleniriz sanmışsın o terk etmiş, orası tabi hayal kırıklığı
Ama 10 tane böyle konu açınca ne değişecek ?
Kendine acımayı bırak
Ailene anlat rahatlarsın biraz diyroum yok cıks diyorsun
Sonrada kimseye söylemiyorum babamın yüzüne masummuş gibi bakıyorum ama kendimden bu yüzden tiksiniyorum diyorsun
Çalış didin çabala birine güvenmeden 10 kez daha düşün kalan ömründe, yeni bişeyler üret, insanlara yardım et, çiçek büyüt
İçindeki nineden kurtul

onları okuyorum zaten arkadaşım..kendimdeyim..ara ara onun iş yerine iş görüşmesi için tel açıyorum..onun sesini duyuyorum..arkadaşlarınkini duydum..aynı iş yerindeki ortak olan arkadaşlarının sesini..kim bilir ne anlattı.benim hakkımda hangi iftirada bulundu..sesleri o kadar soğuktu ki..artık hayata dönüp merhaba ben geldim..sen yıkamadın beni..ben tekrar daha güçlü doğdum demek istiyorum..BEN BU HAYATTA KİMSENİN İSTEMEDİĞİ DEĞERSİZ BİR VARLIK GİBİ YAŞAMAK İSTEMİYORUM..YALNIZ KALMAK İSTEMİYORUM..BU HAYATTA..

Dediğim gibi kendini asla aciz hissetme. O pisliğinde iki yakası bir araya gelmez İnşallah.

Sadece yaşayacağın sıkıntı güven kaygısı olur. Umarım ilerde çok düzgün bir adamla karşılaşırsın.

Ve lütfen bu pislik dönmeye kalkışırsa onu kabul etme aslaa

Kız ben böyle değildim..başıma bunlar gelince kötü oldum..anneme anlatsam ne değişcek daha kötü olacak.yazık diyorum babamın verdiği emek yazık...akrabalarım daha ilk görüşte bilmişler ii bir insan olmadığını..bir ben bilememişim..

Umarim cabuk atlatirsin.kendini isine ver .guvendigin insanlarla daha fazla vakit gecir ve hatta güvenilir bir uzmandan psikolojik destek al derim.hayatta hersey imtihan bundan sonra guzel insanlarla karsilasirsin inşallah. ..

Ya yapma
Ya utanma
Sen çok çelişkilisin
Hadi anlatmıyosan da anlatma ailene ama kendine acımaktan vazgeç
Olan olmuş artık ne yapabilirsin saydırdıkça geçecek bişey değil
Her sakallıyı adam sanma her evlenecem diyene de olur deme

Umarim cabuk atlatirsin.kendini isine ver .guvendigin insanlarla daha fazla vakit gecir ve hatta güvenilir bir uzmandan psikolojik destek al derim.hayatta hersey imtihan bundan sonra guzel insanlarla karsilasirsin inşallah. ..
hiç umudum yok biliyormusun..güzel iyi niyetli insanlar yok hayatta..bir de en son ayrılık konusundaki konuşmamızda ne diyor biliyormusun..artık sen kimseyle evlenemezsin..sağol teşekkür ederim hayatımın içine ettiğin için..ne diyeyeyim

O evlenebilirse sende evlenebilirsin
Ama şimdi bunu sana anlatmak çoook zor

ben zaten kimseye bu yaşıma kadar olur demedim.ama benim elimi hiç bir zaman bırakmayacaktın hani.beni hiç yanlız bırakmıyordun en başta..hepsi yalan işte..bundan sonra da kimseyi hayatıma sokmak istemiyorum zaten karşı cins olarak..

Sen bu adamı seviyorsun bence. ..birak onun laflarini onemsemeyi neden evlenemeyesin ki...var dunyada cok güzel insanlar da...gozunu ac onune bak artik...arkana bakarak devam edemezsin

O evlenebilirse sende evlenebilirsin
Ama şimdi bunu sana anlatmak çoook zor
benim beynim ve bedenim bu yapılan saygısızlığı kaldıramıyacak..hep kendimle konuşurdum ben evlenmicem evlenmicem diye..al işte söylediği gerçek oldu esin..istesen de evlenemiyeceksin artık..unutamıyorum..belki o kişiyi saplantılı olarak yıllarca yaşatıcam beynimde..ben niye böyle birisine güvendim vs diye..

Senin eski nişanlı böyle dedi sende inandın . Bu dünyada ayıp günah vs. açanlar kadar örten gizleyenlerde var. Bu herkes içinde nişanlınla aynı tanımı anlamı taşımaz birçok kişi önemsemez bile .

Son düzenleme:
Sen bu adamı seviyorsun bence. ..birak onun laflarini onemsemeyi neden evlenemeyesin ki...var dunyada cok güzel insanlar da...gozunu ac onune bak artik...arkana bakarak devam edemezsin
ilk zamanlarımız çok güzeldi..ama çift karakterliymiş..arkadaşı esin evlenince çok kilo alır demiş 50 kiloyum oysa ki..onu kafaya takmış..ben kimsenin elini tutmamıştım kimsenin böyle gözünün içine bakmamıştım..aşkla..o beni her zaman başkasıyla kıyaslamış..tabi inanıp birlikte olduktan sonra her şey sarpa sardı.ne zaman evlenicez diyen sendin ne oldu..vay biz nasıl geçincez vay çocuk yapmayalım vay sen böylesin bla bla..kuzenime sakmasıda cabası oldu..beni diğer erkek kuzenimle yakıştırması..

Ay içim şişti... önceki konunu bilmiyorum yada hatırlamıyorum. İstemiş birlikte olmuşsun şimdi bu ızdırap niye?
Hoşuna mı gidiyor birinin seni bu kadar yıkması aciz hale düşürmesi?
Ben güçlüyüm de , itiraf et olanları kendine. Sen gerçeklerle yüzleşmedikçe asla kabullenemezsin
Ömür boyu böyle avare gibi melankolik yaşayamazsın
İstedim yaptım ve bitti. Bu kadar.
Adam sana evlenemezsin hep böyle ezik kalacan diyo sen teşekkür ediyorsun
Şakası bile bilinaçltını çöplüğe veriyor bazı şeylerin
Kendine gel...

Kuzenine sarkiyor
Seni kuzeninle yakistiryor.
Ciddi anlamda kurtulduguna sukret ailene alacaktin bu adamı oyle mi? birak evlenmesin zaten ...aman Allah im...

Senin eski nişanlı böyle dedi sende inandın . Bu dünyada ayıp günah adı herneyse işte açanlar kadar örten gizleyenlerde var.
ben bana yapılanı kaldıramazken bir erkek beni beğense ve olur ya karakter vs için ciddi düşünse benim başka birine yakınlaştığım için güvenir mi bana..bana söyleyecekleri şu..belki ağza alınmayacak şekilde küfürler..sen anne olmayı haketmiyorsun vs olarak..ilk yapmışsın evlendikten sonra da yaparsın..kim bilir kaç kişiyle birlikte oldun..bir erkekten bunları duyacağıma eminim..hadi evlendim..sen doğrubir insan olsaydın bunları yapmazdın diyen bir erkek beyni olacak hayatımda..hayat trilyon kere daha zor olacak benim için..

neden en iyi sandıklarımız bile art niyetli niye sırdaş olamıyorlar. ya arkads deyip paylastıysak ne var bunu bir baskasıyla paylaşmaya. zaten paylasacak olsaydım gider o insanla konusurdum. anladım arkadaş bundan sonra herkesle hatta eşinle annenle bile mesafe koyacak herşeyi paylaşmayacaksın sonra önüne geliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…