sen de git çekirge tam olsun..hayat zor be..tamam o kişiden ibaret değil de..niye güzel şeyler de bizim başımıza gelmiyor ki..neden çünkü ben haketmiyorum..Ben kaçayım bu konudan en iyisi
Esin öyle bi yazıyo ki her yorumundan sonra 'mavi ekran' verdim verecem gibi oluyorum
Arabeski seviyosun sen bencesen de git çekirge tam olsun..hayat zor be..tamam o kişiden ibaret değil de..niye güzel şeyler de bizim başımıza gelmiyor ki..neden çünkü ben haketmiyorum..
çok yalnızımmmmmmmm...onun geri dönmesini istiyorum..sanki o olmazsa kimse olmicakmış gibi geliyor hayatımda...Arabeski seviyosun sen bence
Ben kimim ki yani ne kadar tanıyosun bir nick kadarım hayatında
Bana bile ah be sende git çekirge tam olsun dramına girdin
Zaten asıl mesele buçok yalnızımmmmmmmm...onun geri dönmesini istiyorum..sanki o olmazsa kimse olmicakmış gibi geliyor hayatımda...
neden evlenemeyesinki neden sevemeyesin bi daha tabiki evlenceksin sen kendini şartlama böyle yıkılma dik dur lütfen körü körüne hayatını değmeyen birine heba etmenişanlımla tanıştıktan sonra iş yerimi değiştirdim.daha önce onla iş yerlerimiz yan yanaydı..ücreti daha iyi diye..böyle biraz şehir dışı bir yer..kendime ait odam var ama çook sıkılıyorum.önceki konumu belki bilirsiniz eski nişanlımla çok kötü süreçler geçirdim..yakınlaşmamız sonucu çok kötü bi şekilde ayrıldık..ben çok çabuk inanıp onu ailemizin içine katmıştım..şimdi sırf beni yanından uzaklaştırmak için her şeyi yaptığına inanıyorum..büyük bir boşluktayım..önceden de yalnızdım ama hiç olmazsa kendi içmde kalabalıktım..ailemi buralara kadar sürükledim..çalışmak için daha iyi yerlere gelebilmek için..o zaman inancım vardı..şimdi işe yaramaz ucube gibi bir terkedilişim var ki akıllara zarar..bir daha hiç evlenemiyeceğime mi yanayım..yoksa ailemi bu kadar çok üzdüğüme mi..işin içinden çıkamıyorum..onlara iyi gözüküyorum gülmeye hatta kahkaha atmaya çalışıyorum..aslında her şey maske..bu olayları saklayıp babamın yüzüne baktığım için kendimden tiksiniyorum..tek iyi bir şey öyle güzel yürekli anne babaya sahip olmam..
Geri gelsin istiyomuşneden evlenemeyesinki neden sevemeyesin bi daha tabiki evlenceksin sen kendini şartlama böyle yıkılma dik dur lütfen körü körüne hayatını değmeyen birine heba etme
ben onu okuyamadım hayatım yazıodum o sıra ona göre yorum yapardımGeri gelsin istiyomuş
o geri dönünce ne olcak sihirli değnekmi değecek size bırak gitsin ya seni ağlatan kıran inciten bi erkekten neden dönmesini istiyosunki millet kurtuldum der sevinir sende belanın içine girmenin derdindesinçok yalnızımmmmmmmm...onun geri dönmesini istiyorum..sanki o olmazsa kimse olmicakmış gibi geliyor hayatımda...
bana yaptıkları bu yazdıklarımdan daha fazla zarar verici..hem sözsel hem tepkisel olarak..beni bir çöp gibi dışarı fırlatan aşağılayan bir insanı kim ister ki haklısınız..belki daha çok psikolojik bunalıma giricem..o olmazsa kimse yanımda olmicakmış karşıma düzgün insanlar çıkmicakmış gibi geliyor..ben de kendimi onun istediği şablona yavaş yavaş oturtuyorum sanırım..işe yaramazlık ve yalnızlık şablonu..her şeyin suçlusu benim onu çok iyi biliyorum..böyle körü körüne güvenmemeliyim kimseye..Hem şerefsiz diyosun hem Onu istiyorsun.Sen ne istediğini gerçekten biliyor musun?
Kesinlikle bir Mugla-Marmaris daglari, Uludag veya Dogu Karadeniz gezisi,lazim. Yaylalarin buz gibi sulari, yemyesil cimlerde dolasan yerlere kadar yunlu koyunlar, masmavi bir deniz gunes ve spor lazim. arti vitaminler (B12, C ve D) o boculeri yerine getirecektir. Sonra da hayati cozme planlari baslayacaktir. Imkaniniz varsa hemen hersyi birakip bir terapi gezisine cikin. Anadolunun iyilestirici enerjisini icinize sindirin.Merhaba akıllı kadınlar kulübü..artık burayı okumadan yapamıyorum..her gün okuyorum..nasıl dertler varmış diyorum herkese sabır diliyorum..Rabbim herkesi aydınlığa ve refaha ulaştırsın inş..ailem şu an yanımda..çok sıkıntılı bir süreç geçirdiğim için ikisi de beni yalnız bırakmıyorlar..tabi başıma geleni anlatmadım onlara..kendi içimde eritmeye çalışıyorum..sanırım bir ömür boyu da unutamicam böyle bir şerefsizi..isteyince dağları yerinden oynatan ben şimdi kolumu kaldıracak bile dermanım yok..yanlış seçim yanlış insan sonucu psikolojik olarak çöktüm,,farkındayım çalıştığım işimi de sevmiyorum şu an..kendimi yapayalnız hissediyorum..kendi kabuğuma çekildim anlayacağınız..sadece ablamla dertleşiyorum..birinin sesini duymak bana iyi geliyor..ama hayat enerjim bitti..babamın tabiriyle içimdeki böcüler öldü..KEŞKEE evet KEŞKE diyorum bir dağa çıksam temiz hava orada yalnız başıma yaşasam..inan çok sıkıldım bu hayattan..
çok isterdim ama kendi başıma yaşamıyorum kii...şu an ailemin sıcaklığı yetiyor bana..Kesinlikle bir Mugla-Marmaris daglari, Uludag veya Dogu Karadeniz gezisi,lazim. Yaylalarin buz gibi sulari, yemyesil cimlerde dolasan yerlere kadar yunlu koyunlar, masmavi bir deniz gunes ve spor lazim. arti vitaminler (B12, C ve D) o boculeri yerine getirecektir. Sonra da hayati cozme planlari baslayacaktir. Imkaniniz varsa hemen hersyi birakip bir terapi gezisine cikin. Anadolunun iyilestirici enerjisini icinize sindirin.
istemiyerek derken zorlamı birlikte oldu seninleben onu iyi bilerek onu evime aldım..ben onun oldum yaa..istemeyerek..aileme anlatamadım..çünkü onlar bunu kaldıramaz..iğrenç insanın tekiymiş..hırsızlık,yalan,sapkınlık her şey var..ama hepsini başkalarının üstüne atarak çok güzel bir şekilde kapatıyor..nasıl tanımazsın sen böyle bir insanı diyebilirsin..işte iç yüzünü göstermemiş..insanlardan soğudum gerçekten..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?