KEŞKE..

Ben kaçayım bu konudan en iyisi
Esin öyle bi yazıyo ki her yorumundan sonra 'mavi ekran' verdim verecem gibi oluyorum

Ben kaçayım bu konudan en iyisi
Esin öyle bi yazıyo ki her yorumundan sonra 'mavi ekran' verdim verecem gibi oluyorum
sen de git çekirge tam olsun..hayat zor be..tamam o kişiden ibaret değil de..niye güzel şeyler de bizim başımıza gelmiyor ki..neden çünkü ben haketmiyorum..

tamam arkadaşlarım her şey için teşekkür ederim teker teker yorumlarınız için..hepiniz çok yardımcı oldunuz..

sen de git çekirge tam olsun..hayat zor be..tamam o kişiden ibaret değil de..niye güzel şeyler de bizim başımıza gelmiyor ki..neden çünkü ben haketmiyorum..
Arabeski seviyosun sen bence
Ben kimim ki yani ne kadar tanıyosun bir nick kadarım hayatında
Bana bile ah be sende git çekirge tam olsun dramına girdin

Arabeski seviyosun sen bence
Ben kimim ki yani ne kadar tanıyosun bir nick kadarım hayatında
Bana bile ah be sende git çekirge tam olsun dramına girdin
çok yalnızımmmmmmmm...onun geri dönmesini istiyorum..sanki o olmazsa kimse olmicakmış gibi geliyor hayatımda...

çok yalnızımmmmmmmm...onun geri dönmesini istiyorum..sanki o olmazsa kimse olmicakmış gibi geliyor hayatımda...
Zaten asıl mesele bu
O hanzo geri gelsin, herşey tastamam olacak
Sonrada yetişin aldatılıyorum deme ama senin arzun onurlu mutlu bi hayat sürmek değil
Madem beraber olduk gelsin evlenelim üstü örtülsün kafasındasın

neden evlenemeyesinki neden sevemeyesin bi daha tabiki evlenceksin sen kendini şartlama böyle yıkılma dik dur lütfen körü körüne hayatını değmeyen birine heba etme

neden evlenemeyesinki neden sevemeyesin bi daha tabiki evlenceksin sen kendini şartlama böyle yıkılma dik dur lütfen körü körüne hayatını değmeyen birine heba etme
Geri gelsin istiyomuş

o geri dönünce ne olcak sihirli değnekmi değecek size bırak gitsin ya seni ağlatan kıran inciten bi erkekten neden dönmesini istiyosunki millet kurtuldum der sevinir sende belanın içine girmenin derdindesin

kendini baştan yarat

Hem şerefsiz diyosun hem Onu istiyorsun.Sen ne istediğini gerçekten biliyor musun?
bana yaptıkları bu yazdıklarımdan daha fazla zarar verici..hem sözsel hem tepkisel olarak..beni bir çöp gibi dışarı fırlatan aşağılayan bir insanı kim ister ki haklısınız..belki daha çok psikolojik bunalıma giricem..o olmazsa kimse yanımda olmicakmış karşıma düzgün insanlar çıkmicakmış gibi geliyor..ben de kendimi onun istediği şablona yavaş yavaş oturtuyorum sanırım..işe yaramazlık ve yalnızlık şablonu..her şeyin suçlusu benim onu çok iyi biliyorum..böyle körü körüne güvenmemeliyim kimseye..

Kesinlikle bir Mugla-Marmaris daglari, Uludag veya Dogu Karadeniz gezisi,lazim. Yaylalarin buz gibi sulari, yemyesil cimlerde dolasan yerlere kadar yunlu koyunlar, masmavi bir deniz gunes ve spor lazim. arti vitaminler (B12, C ve D) o boculeri yerine getirecektir. Sonra da hayati cozme planlari baslayacaktir. Imkaniniz varsa hemen hersyi birakip bir terapi gezisine cikin. Anadolunun iyilestirici enerjisini icinize sindirin.

çok isterdim ama kendi başıma yaşamıyorum kii...şu an ailemin sıcaklığı yetiyor bana..

Konu sahibi çok üzücü bir durum yaşamışsınız tövbe edin Rabbbim yar ve yardımcınız olsun lütfen aynı hataya düşmeyin ....Genç kızlara buradan seslenmiş olayım bu konu sahibi gibi bir olayın içinde kendinizi bulmak istemiyorsanız lütfen telli duvaklı Gelin olmadan saçınızın bir tek teline bile erkek eli değdirmeyin sizi seven sayan değer veren adam gibi adam böyle nahoş çirkin şeyler beklentisinde bulunmazlar haa bulunmakmı istiyor niyeti bellidir seni kullanmak için hertürlü çabayı sarf etmekten kaçınmaz ilerde KEŞKE demememek için öyle sapkın erkeklerden uzak durun .Allahım tüm genç kızlarımıza hayırlısını versin amin

istemiyerek derken zorlamı birlikte oldu seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…