keşkelerimiz...

keşke 1994 yılına dönsem ortaokul son sınıf meslek lisesine seçmemiş olsaydım.
keşke üniversite okusaydım
o kadar gereksşz insan oldu ki hayatımda şimdi ki aklım olsaydıda hiçbirini hayatıma almasaydım.
aileme destek olup bir ev alsaydım.
keşke zamanında tavrımı koysaydım bazı insanlara
şimdi ki aklım olsaydıda kocama bu kadar taviz vermeseydim
keşke bir meslek sahibi olup kocamın eline bakmasaydımda onun kendini bişey sanmasına izin vermeseydim
keşke hamileyken, emzirirken sigara illetini içmeseydim.vicdan azabı çekiyorum kızıma her baktığımda...
keşkeler o kadar çok ki sabaha kadar yazabilirim yaş 30 bu yaşa kadar hep keşke dedidim artık keşke demek istemiyorum.
bundan sonra bütün hedeflerime ulaşmak istiyorum.

umarım bundan sonra tüm hedeflerine ulaşırsın arkadaşım.. hayat bizi çok kez sınıyor..

hayatta hep keşke yerine iyiki demek istedim fakat keşkelerim iyikilerimizde götürdü ,
keşke o gün sonrada aklıma gelen herşeyi yapsaydım :50::50:

keşkem o kadar çokki....tatlım hepsini sıralamak geldi içimden...mahsuru yoktur inşallah...

keşke 19 umda nişanlandığım kişiden ayrılmasaydım...ailesi ve kendisi beni gerçekten seviyordu...
keşke üniversite öğrenimime devam etseydim değmeyecek insan yüzünden eğitimimi bırakmasaydım...
keşke oğlumun babası olan varlıkla hiç evlenmeseydim hatta onu ve ailesini hiç tanımasaydım....
keşke allah onun hakkında işaretler verirken görmezden gelmeyip bile bile lades demeseydim....
keşke kafamı kullansaydım kalbimi değil ama ozamanlar kalbim kafamdan büyüktü....:14::43::14:
bu keşkeler yüzünden gözyaşlarım hiç dinmedi...

o işaretler neydi canım o adamın yanlış olduğuna Allahın verdiği işaret neydi

Keşke o hödüğe bu kadar değer vermeseydim. Gençliğimi, bedenimi, aklımı, kalbimi zamanında ona heba etmeseydim:47:
Çok şükür o keşkeler devam etmiyor. Allah'a yatıp kalkıp dua edebileceğim biriyle hayatımı paylaşıyorum...

senin gibiyim bende diğeri unutuluyor mu peki

Son düzenleme:
keşke uzun ilişki yaşamasaydım keşke iş güç olmadan sorumluluğa başlamasaydım keşke ne onun hayatını nede kendi hayatımı heba etmeseydim keşke ondan soğumasaydım eskisi gibi sevseydim keşke ilişkime onun gibi sahip çıkıp ona sarılsaydım

Keske aileme yasadiklarini yasatmamis olsaydim..
keske ailemin sözünü zamaninda dinlemis olsaydim..
keske hic karsima cikmamis olsaydi..
keske hayatimin degerini daha önce anlamis olsaydim..
KESKE, KESKE, KESKE... okadar Keskeler varki

keşke kelimesini kullanmayı sevmeyen biriyim..

iyikide hata yapmışım diyorum ben bunun yerine .. yanlışlarımı göremezdim yoksa..hatalarımdan derste çıkaramazdım..

veya evet yaa çok ta doğru bir karar vermişim aslında da diyemezdim..

geçmiş gitmiş ve bir daha düzeltme olanağımız olmayan olayları sürekli hatırlamak , beynimizinde tazecik tutarsak ilk günkü gibi ozaman yaşadığımız AN'larımızı kaçırırız.. geleceğe doğru ilerleyemeyiz ,,ve eğer ruhi bir bunalım geçiriyorsak bu durumun geçmeside zaman alacaktır buda hem zihinsel hemde bedensel olarak bizi daha çok yoracaktır..

o yüzden benim keşkelerim yok...

keşke o gün hiç yaşanmasaydı..
keşkeee o gün de yaşanmasaydı.
keşke bu geçen 4 yıl geçmeseydi

keşke o gün hiç yaşanmasaydı..
keşkeee o gün de yaşanmasaydı.
keşke bu geçen 4 yıl geçmeseydi

nolmuştu ki:43::43:

keşke uzun ilişki yaşamasaydım keşke iş güç olmadan sorumluluğa başlamasaydım keşke ne onun hayatını nede kendi hayatımı heba etmeseydim keşke ondan soğumasaydım eskisi gibi sevseydim keşke ilişkime onun gibi sahip çıkıp ona sarılsaydım

neden soğudun:43: çok özel değilse bahseder misin:26:

nolmuştu ki:43::43:

neden soğudun:43: çok özel değilse bahseder misin:26:

çünkü zaman herşeyi değiştiriyo beklentiler karşılanmadıkça hayal kırıklıkları artıyor ve zamanla aşk bitiyor uzun ilişkilerin çoğunda bu oluyor kim ne derse desin alışkanlığı aşk sanıyoruz zamanla o alışkanlıkta tatmin etmeyince yıllar heba oluyor uzun ilişkiler zordur zamanla bi taraf eskisis gibi sevmez sour bu böyledir

Back
X