Keşkelerin artık bir önemi yok.

tgcege

Me and you just us two
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2011
876
4
46
K.K.T.C.
Bugün çok sevdiğim ablamı toprağa verdim .Öz ablam olmasada onun kadar yakındı benim için.35 yaşındaydı ve daha 8 aylık bebeği var 20 gün içerisinde ellerimizden kayıp gitti.Bunları yazdım çünkü şunu söylemek istiyorum.Kızlarr ablam doktora gitmekten çok korkardı hep kötü birşey söylücek diye çünkü kendi ablasıda o lisedeyken kemik kanserinden ölmüş,kendiside vücudunda çıkan şeyleri bizden sakladı son güne kadar hemde kötüleşince acile kaldırdık cilt kanseri teşhisi konuuldu.Demek istediğim kızlar vücudunuzu boşlamayın kontrollerinizi yapın doktora gitmekten korkmayın.Hayat yaşamak için çok güzel lütfen kendi kaderinizi kendiniz yazmayın

allah rahmet eylesin, çok acı. kendisi korksa da minik yavrusu için gitseymiş keşke ama artık yapacak bir şey kalmamış. başınız sağolsun, allah rahmet eylesin.

Sağol canıM.Hep dedik ama bir türlü yenemedi o korkusunu araştırılınca aslında belirtileri bebek doğmadan 1 bucuk sene onceden cıkmıs ama ne bize nede kocasına soylemiş.Çok zor gerçekten o gitti ama o bebiş annesini hiç tanımayacak .Hiçbirşeyi sonraya bırakmayalım yalvarırım sağlıkkk çok önemli korkunun ecele faydası yok

basiniz sag olsun.Saglik problemlerini aksatmamak gerek,ve hic degilse her yil bir tarama yaptirmak gerek.Doktora gitmekten korkmamaliyiz...

kesinlikle canım işin garip tarafı bende bir kanser hastalıgını atlattım hemde 2 kere.Karşısında ornek olarak ben vardım ama benim cektiklerimi gördü ama sonrasında nasıl mutlu sağlıklı oldugumu gördüüydüüü

canım benim okuyunca tüylerim diken diken oldu benimde 3.5 aylık bebeğim var ne denir ki çok zor allah geride kalanlara sabır versin allah rahmet eylesin çok üzüldüm

Allah rahmet eylesin size de sabır versin inş.

Allah gani gani rahmet eylesin. Ardında kalanlara da sabırlar versin...

Sağolun canlarım.Herkesi bilinçlendirmeye çalışıyorum bayanların sıkıntısı göğüsler oldugundan boşvermeye gelen bişi değil bu tarz şeylerrrr

başın sağ olsun. sabır versin Rabbim geride kalanlara.

vefat eden kardeşimizinde toprağı bol olsun. mekanı cennet olsun. gerçekten çok zor bir durum. ölüm her zaman acı verir geride kalanlara ama genç ölümler insanı daha başka üzüyor =(

kesinlikle canım ölümün hertürlüsü çok zor ama genç ölüm bir başka gerçektenn..Hele arka bir çocuk varsaaa

Back
X