Kekler - Pastalar Kestane ekerli ilik Kek-Resimli

canım çekti şimdi ha...çok harika görünüyo canım.....
ellerine kollarına sağlık arkadaşım...

Valla gece gece bunlari gormek hiç hos olmadi benim için hamile hamile...Sadece kestane yeter zaten..Ellerinize saglik...

opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan
canimsin ya ne bakiyosunki baskasinin sözüne demekki o zaten kestaneyi sevmiyomus yakistirmamasida gayet dogal ama senin damak zevkine hitab etdiyse ve begendiysen yapmaya devam et canimyerimseniben
herkezin damak zevki farklidir tabiikide
valla ben komsularimada verdim begenmisler saolsunlarzemuszemus

canım süpersin sen yaa bursada da çok kestane var sağol tam benlik tariffopuyorumnanaktan

:kedi:tskler canim benim:kedi:
zemuszemusooooo sen tam yerindeymissin oranin kestane sekeri hastir tadida baskadircokacimcoook
bana bir iki defa gelmisdi burda aldiklarima benzemiyo parmaklarimi yedim bursanin kestane sekerleriyle

harika görünüyor canım ellerin dert görmesin
:kedi:tskler canim benim saolasin

canım cekdı ama ama ama ..
haksızlık bu ..

:teselli:gel balim gel yapiim cayin kahvenin yaninda yeriz nasil fikiryerimseniben

canım çekti şimdi ha...çok harika görünüyo canım.....
ellerine kollarına sağlık arkadaşım...

opuyorumnanaktantskler canim benim saolasinopuyorumnanaktan

Valla gece gece bunlari gormek hiç hos olmadi benim için hamile hamile...Sadece kestane yeter zaten..Ellerinize saglik...

opuyorumnanaktantsklerrrrrrrrrropuyorumnanaktan
:teselli:kiyamam ben sana birde hamilesin iyisimi sen uzak dur yemek bölümünden canim:teselli:
yada gel bana ne istersen yapip yedireyimyerimseniben
:CüvCüv::ecrin_bebek:bebisimizinde seninde canin kalmasin

çok severim kestaneyi pastalarada çok yakışıyor kesinlikle muhteşem
görüntüsü bukadar güzelse tadı nasıldır kimbilir

Ellerine saglik muhtesem gozukuyor masallahin var cok beceriklisin.Kizima bir supriz yapip bu keki mutlaka yapmaliyim bayliyor keklere birde cikolata kestane.a.s.

çok severim kestaneyi pastalarada çok yakışıyor kesinlikle muhteşem
görüntüsü bukadar güzelse tadı nasıldır kimbilir

:kedi::kedi:
canimsin tskler bu güzel yorumun icinopuyorumnanaktan
kestaneyi bende cok seviyorum hele kestane sekerini ama ilk defa kekde denedim ve cok begendim bende gec bile kalmisim hattacokacimcoook

Ellerine saglik muhtesem gozukuyor masallahin var cok beceriklisin.Kizima bir supriz yapip bu keki mutlaka yapmaliyim bayliyor keklere birde cikolata kestane.a.s.

:kedi::kedi:
canim cok tskler utandim hatta simardim yorumun karsisindazemuszemus
ama emin ol öyle cok asiri becerikli diilim inan sadece cok merakliyim ve yeni tadlara tariflere acigim ama genelde pratiklere isliyo elimkaydirigubbakcemile3
öyle cok emek isteyen lezzetleri yapamiyorum nedense özürlüyüm bu konudakaydirigubbakcemile3
canim yaparsan eger yorumunuda bekliyorum:kedi:

canım ellerine sağlık maşallah cok guzel gözüküyor ben kestaneye sade yemeyı daha cok sewerım ama çikolatalı olan denemege deger canım ellerıne sağlık kaydettım kardeşim kek delisi geldiği ilk fırsatta yapıcam ona bu keki canım saol ....

opuyorumnanaktancanimsin ilgini cektiyse ne mutlu banaopuyorumnanaktan
opuyorumnanaktaninsallah begenirsiniz canimopuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5yapicak olursan fikrini bekliyorum tatlimkaydirigubbakcemile5

çok süper olmuş valla canım ellerine sağlık pek de üzel süzlemişssiniz nasıl çerçeveli yapıyosunuz adınızı falan ekliyosunuz hayran oluyorum yaptıklarınıza

çok süper olmuş valla canım ellerine sağlık pek de üzel süzlemişssiniz nasıl çerçeveli yapıyosunuz adınızı falan ekliyosunuz hayran oluyorum yaptıklarınıza

opuyorumnanaktantskler canim benimopuyorumnanaktan
yerimsenibenonlar sir dermisimyerimseniben
kaydirigubbakcemile5saka bir yana program var orda yapiyorum tatlimkaydirigubbakcemile5

burda kestane sekerlerini ekledigim hali canlarim

bu bittercukulatasi eklenmis hali

firindan cikmis hali

servis edilmis hali

buda icini görmeniz icin kesilmis hali :)

umarim begenirsiniz canlarim

canim bi cekti iki cektiki sormaaa.....bu saate hem kilo yapar hemde teyzosum trden yeni gelince alisverise cikamadik malzeme kitligi var malesef.....yaparim bi ara insallah:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…