- 8 Mayıs 2008
- 8.605
- 524
- 363
- Konu Sahibi incitanemtuana
-
ellerine saglik canim benim cok guzel bi tarif
ben daha once ozel bi tarif dgildide topkek yapiyodum, evde hazir kestane sekeri vard dedim icine bikac koyum, guzel oldu, bi misafir geldi dedim bak icinde sana bi suprizim var ,oda bi bakti kestaneyi sevmezmis heralde
ayyyy bunun nesini yiyosun ben hic sevmem ,icine pek iyi olmamis dedi, ona sinir oldum bidaha koymadim icine
ayria kestane sekerine bayiliyorum bende
canım süpersin sen yaa bursada da çok kestane var sağol tam benlik tariffopuyorumnanaktan
:kedi:tskler canim benim saolasinharika görünüyor canım ellerin dert görmesin
canım cekdı ama ama ama ..
haksızlık bu..
canım çekti şimdi ha...çok harika görünüyo canım.....
ellerine kollarına sağlık arkadaşım...
Valla gece gece bunlari gormek hiç hos olmadi benim için hamile hamile...Sadece kestane yeter zaten..Ellerinize saglik...
süper bi tarif teşşekürler cnm ellerine sağlık opuyorumnanaktan
çok severim kestaneyi pastalarada çok yakışıyor kesinlikle muhteşem
görüntüsü bukadar güzelse tadı nasıldır kimbilir
Ellerine saglik muhtesem gozukuyor masallahin var cok beceriklisin.Kizima bir supriz yapip bu keki mutlaka yapmaliyim bayliyor keklere birde cikolata kestane.a.s.
çok güzel ellerine kollarına saglık
canım ellerine sağlık maşallah cok guzel gözüküyor ben kestaneye sade yemeyı daha cok sewerım ama çikolatalı olan denemege deger canım ellerıne sağlık kaydettım kardeşim kek delisi geldiği ilk fırsatta yapıcam ona bu keki canım saol ....
çok süper olmuş valla canım ellerine sağlık pek de üzel süzlemişssiniz nasıl çerçeveli yapıyosunuz adınızı falan ekliyosunuz hayran oluyorum yaptıklarınıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?