Kestirip attim iyi mi yaptim sizce?

Ne tepki verirdiniz bu durumda peki o an da ?
Ne gerek simdi böyle konusmaya derdim. Derim de.. canımı sıkana anında tepki artik. En son, cok sevdiğim halam, çok gereksiz bir konuda canımı sıktı. Söylediği şeyin, bana dokunacagını bildiği halde söyledi. Biraz öyle laf sokmayı sever. Huyu öyle.yani zaten genel olarak.. Ne gerek var şimdi bunu demeye diye sordum anında. Eveledi geveledi, birsey de diyemedi. Bir kaç gün tavır yaptı sanki ben kabahatliymişim gibi bir de.. Sonra normale döndü tavırları..
Anında tepki bence iyidir. Içime atıp ne kadar biriktirecem..

Bence haklısınız. Ortamlarda sizi bozması son derece ayıp, bir derdi varsa çeksin kenara söylesin. Bir de utanmadan ''ben naptım benim olduğum ortama gelmiyor'' demiş. Ona buna soracağına sizi direk arayıp sorsaymış. Kestirip atmanız son derece normal.

Özrümü kabul etmiştin, ne gereği vardı bunun yapmanın diye mesaj atın.
Eskiden içime atardim ben. Hiç tutamiyorum artık, patlayacam gibi geliyor.
İçime de atmıycam aslında yani onun o yaptığı beni hiç bir şekilde etkileyememeli benim amacım bu kendimi bu yönde geliştirmek

İçime de atmıycam aslında yani onun o yaptığı beni hiç bir şekilde etkileyememeli benim amacım bu kendimi bu yönde geliştirmek
Duygusal degilseniz mumkun olabilir belki.
Ben duygusal bir insanım ve biri bana küçük bir tavır yapsa üzülürüm. Ilişkilerimde o noktaya gelmemek için konuşmalarıma, davranışlarıma cok dikkat ederim ki sevdiklerimle sorun yaşamayım. Tahmin edersiniz ki biraz da yorucu oluyor sürekli ölçüp tartmak.
Yalnız, kimseden benim kadar hassas olmasını beklemiyorum ama. O benim kendimce aldiğim, kendi davraniş kararım. Fakat bile isteye beni üzmelerine de müsade etmemeye karar verdim çok uzun zaman önce. O yüzden anında tepki koyuyorum. İcime atamıyorum.

Arkadaslar daha once de biraz bahsetmiştim. Bir arkadasimla tartisma yasamistim. Ben haksizdim
özrü mü diledim kabul etti. Ben kapandi sanirken toplu ortamda bile isteye beni art niyetli bir şekilde bozdu. Ve ondan sonra iletişimi kestim. başka bi arkadaşa da anlattım olayi.
Toplu buluşma durumu oldu. Ben de o kişiyle görüşmek istemiyorum dedim. benim bir şeye üzüldüğümü bildiği halde ne aradı ne sordu. Sonra benim gelmeyeceğimi duyunca da niye gelmiyor bişey mi oldu demiş. Arkadaşım da bilmiyorum kendiniz konuşun demiş. Ben de arkadaşıma söyleyebilirsin istersen dedim. Olayı bilmemesi de imkansız yaptığı az bişey değildi ve beni de tanıyor. Net bi şekilde bana böyle davranacaksa ben onun olduğu ortamda bulunmayacağım. Bunu da arayıp söylememe gerek yok zaten anlaması gerek dedim ve kapattım konuyu. Sizce iyi yapmışmıyım?
Siz ona haksizlik yapmissiniz. Oda size yapmis. Simdi odesmissiniz. (Eski konunuzu bilmiyorum).

Back
X