M
melikegny
Ziyaretçi
- Konu Sahibi AkdenizHandan
-
ellerine saglik canim ,arkadasim Turkiye'den gelirken getirmisti annesi yapmis cok guzeldi ,bir gun deneyeyim arkadasima surpriz olsun
mesela ben hamileyim canım çekti şuan ....avucumu yalayım bari...bende cok severim keteyi bayılırım çayla...zaten karslıyım....bu keteyi kars erzurum erzincan doguda bircok ilde yapılır...fakat asıl karslılar cok yapar...erzurum ve erzincanlılar içine un harcı pek koymazlar...sert ekmek tarzı hafif sekerli yaparlar...ama karslılar daha kıtır kıtır ısırdınmı içindeki unlar agzına dökülür offfffffffff süperdir...hele sacta olan sana yaglı yufkalar içenede cecil peynirini tereyag yada tulum peyniri koy kıvırr bi güzel cayla offff yıkılıyorr...annemi bulun bana...babannemi getirin bana....benim annemde trakyalıdır yapmayı ögrendi ama babannemler kadar değil...offffffffffffffffffffffff bebeişimin canı cektiii valla...
iyide sen şimdi böyle resimleride koymuşsun
çayın yanındada ne güzel gider hani deeeee
ya niye demiyonuz belki gariban ve hasta kalkıp yapamayacak bir hamiş vardır ya canı çekerse
duyuyorum sende girip bakma diyosunuz ama ilk defa yemek köşesine girdim
yemekten iyi anlarım ama kete bilmem hiç kete yazısını görünce dikkatimi çekti dayanamadım:1no2:
ee hani pismis halinin resimleri,onuda görseydik yoksa ben mi karistirdim?
denemedin hic, mutlaka denicem ama.
çok güzel görünüyor ya ben çok severimmm ..............
mesela ben hamileyim canım çekti şuan ....avucumu yalayım bari...bende cok severim keteyi bayılırım çayla...zaten karslıyım....bu keteyi kars erzurum erzincan doguda bircok ilde yapılır...fakat asıl karslılar cok yapar...erzurum ve erzincanlılar içine un harcı pek koymazlar...sert ekmek tarzı hafif sekerli yaparlar...ama karslılar daha kıtır kıtır ısırdınmı içindeki unlar agzına dökülür offfffffffff süperdir...hele sacta olan sana yaglı yufkalar içenede cecil peynirini tereyag yada tulum peyniri koy kıvırr bi güzel cayla offff yıkılıyorr...annemi bulun bana...babannemi getirin bana....benim annemde trakyalıdır yapmayı ögrendi ama babannemler kadar değil...offffffffffffffffffffffff bebeişimin canı cektiii valla...
Durucum bende erzincanliyim ve biz icine hic seker koyarak yapmadik.Hep unlu harc koyariz.Hatta senin dediign gibi sert ve hafif sekerli yapildigini ilk defa senden duydum.
Ama karslilarda cok güzel yapar vallahi.Ketenin en sevdigim yeridir zaten unlu ici.Babaannem önce harci yapar sobanin arkasina koyardi sicak kalsin diye.Sonra hamuru yogururdu.Bende o arada unl harctan kasik kasik yerdim.Off offsenağlama[/QUO
tatlım birde sen yap bakalım babaanneninkinden daha güzel olacaktır umarım a.s.
tatlım birde sen yap bakalım babaanneninkinden daha güzel olacaktır umarım a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?