- 5 Aralık 2022
- 1.238
- 2.760
- 63
- Konu Sahibi Hodrimeydan
-
Iyiymis o ya. Valla ins bir sey olmamistir. Normalde hic yaptirmiyorum. Bi anda kafama esti, karsimdaydi, girdim. Ondan sordum cok hastalik hikayesi var mi diyeValla panpa iyice yorumlara bakıp gitmek gerekiyor mutlaka, özellikle kanatma işine iyice bakmak gerekiyor. Deriler yeterince yumuşamadan işlem yapılıyorsa, yapan kişi alelacele yapıyorsa, işini düzgünce bilmiyorsa oluyor. Biraz krem sür, geçer. Bu arada benim gittiğim yer her zaman tek kullanımlık kit açıyor.
Iyiymis o ya. Valla ins bir sey olmamistir. Normalde hic yaptirmiyorum. Bi anda kafama esti, karsimdaydi, girdim. Ondan sordum cok hastalik hikayesi var mi diye
Bir influencer Ankara'da en iyi yerde böyle bir sorun çıktığını ama emin olmadığını söylemişti. Bu yüzden kendi malzemesini alıp kendi yapmaya başlamıştı. Bu konularda biraz pimpirikliyimdir ben açıkçası. O yüzden her türlü bunu bilerek gitmelisiniz.Kizlar bir anda kafama esti kendimi simartayim diye manikur yaptirdim. Cok arastirmadan gittim. Kiz aletlerini her musteriden sonra sicak sudan gecirdigini sonra da alkole batirdigini soyledi.
Yani yeni alet acma gibi bi durum yok. Kanatti da.
Simdi bana takinti oldu, bir hastalik kapmis miyimdir? Cok duydunuz mu boyle hastalik kapan?
Ya mahalle guzellik merkezi oldugu ici yaptim bu kadar stres. bir daha oyle bir yere asla! Sonucrqn da memnun degilim. Paramla rezil oldum yaniTakıntılı bir insansınız sanırım bence maniküre gitmeyin bir daha ha mikrop kaptığınızdan değil kafaya taktığınızdan diyorum.
Geçen cam törpü önerdi.Kozmetik mağazasındaki kız bende demir törpü sevmiyorum.Aldim ilk kullanimda rengi gitti.Kizlar bir anda kafama esti kendimi simartayim diye manikur yaptirdim. Cok arastirmadan gittim. Kiz aletlerini her musteriden sonra sicak sudan gecirdigini sonra da alkole batirdigini soyledi.
Simdi bana takinti oldu, bir hastalik kapmis miyimdir? Cok duydunuz mu boyle hastalik kapan?
yok kız bişey olmaz alkole batırmak yeterince sterilize ediyo zaten herkese yeni set açsa neye para dayancakKizlar bir anda kafama esti kendimi simartayim diye manikur yaptirdim. Cok arastirmadan gittim. Kiz aletlerini her musteriden sonra sicak sudan gecirdigini sonra da alkole batirdigini soyledi.
normal öyle temizlemesi gayet hijyen oluyo hele alkole koydu mu bişey olmaz cnaını sıkma :)Kizlar bir anda kafama esti kendimi simartayim diye manikur yaptirdim. Cok arastirmadan gittim. Kiz aletlerini her musteriden sonra sicak sudan gecirdigini sonra da alkole batirdigini soyledi.
Kizlar bir anda kafama esti kendimi simartayim diye manikur yaptirdim. Cok arastirmadan gittim. Kiz aletlerini her musteriden sonra sicak sudan gecirdigini sonra da alkole batirdigini soyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?