Keyif yapacaktim, stres yaptim

Hodrimeydan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2022
1.238
2.760
63
Kizlar bir anda kafama esti kendimi simartayim diye manikur yaptirdim. Cok arastirmadan gittim. Kiz aletlerini her musteriden sonra sicak sudan gecirdigini sonra da alkole batirdigini soyledi.
Yani yeni alet acma gibi bi durum yok. Kanatti da.
Simdi bana takinti oldu, bir hastalik kapmis miyimdir? Cok duydunuz mu boyle hastalik kapan?

Ameliyathane ekipmanları da bir şekilde sterilize ediliyor diye düşünüyorum. Ne bileyim herkes için yeni set kullanıldığını sanmıyorum. Lazerde bile yapmıyorlar bunu. 😞
Evham yapmayın siz gene de. Tırnaklarınız güzel duruyorsa seyredip kendinize moral verin.

Valla panpa iyice yorumlara bakıp gitmek gerekiyor mutlaka, özellikle kanatma işine iyice bakmak gerekiyor. Deriler yeterince yumuşamadan işlem yapılıyorsa, yapan kişi alelacele yapıyorsa, işini düzgünce bilmiyorsa oluyor. Biraz krem sür, geçer. Bu arada benim gittiğim yer her zaman tek kullanımlık kit açıyor.

Valla panpa iyice yorumlara bakıp gitmek gerekiyor mutlaka, özellikle kanatma işine iyice bakmak gerekiyor. Deriler yeterince yumuşamadan işlem yapılıyorsa, yapan kişi alelacele yapıyorsa, işini düzgünce bilmiyorsa oluyor. Biraz krem sür, geçer. Bu arada benim gittiğim yer her zaman tek kullanımlık kit açıyor.
Iyiymis o ya. Valla ins bir sey olmamistir. Normalde hic yaptirmiyorum. Bi anda kafama esti, karsimdaydi, girdim. Ondan sordum cok hastalik hikayesi var mi diye

Iyiymis o ya. Valla ins bir sey olmamistir. Normalde hic yaptirmiyorum. Bi anda kafama esti, karsimdaydi, girdim. Ondan sordum cok hastalik hikayesi var mi diye

Bir şey olmamıştır muhtemelen panpacım, çünkü tırnaktaki damarlar zaten çok çok ince, akan kan da çok az bir miktar bilemedim o sırada enfeksiyon bulaşması riski çok az geldi.

En son kendimi şımartmak için gittiğim cilt bakımı ve manikürden kızarmış ve şişmiş bir surat ve kanamış tırnak etleriyle çıkmıştım.

Ama hastalık kapma fikri aklıma hiç gelmemişti sağolun :KK14:

Kizlar bir anda kafama esti kendimi simartayim diye manikur yaptirdim. Cok arastirmadan gittim. Kiz aletlerini her musteriden sonra sicak sudan gecirdigini sonra da alkole batirdigini soyledi.
Simdi bana takinti oldu, bir hastalik kapmis miyimdir? Cok duydunuz mu boyle hastalik kapan?
Bir influencer Ankara'da en iyi yerde böyle bir sorun çıktığını ama emin olmadığını söylemişti. Bu yüzden kendi malzemesini alıp kendi yapmaya başlamıştı. Bu konularda biraz pimpirikliyimdir ben açıkçası. O yüzden her türlü bunu bilerek gitmelisiniz.
Aşısı bir şeyi varsa yaptırın yine de derim ben.

En korktuğum şeylerden birisi. Valla en iyisi bu işleri öğrenip kendin yapmak. Kaş bıyığı kendi çabamla öğrendim. Sırada saç kesmek ve manikür kaldı😁 Nette güzel videolar var.

Geçen cam törpü önerdi.Kozmetik mağazasındaki kız bende demir törpü sevmiyorum.Aldim ilk kullanimda rengi gitti.

yok kız bişey olmaz alkole batırmak yeterince sterilize ediyo zaten herkese yeni set açsa neye para dayancak

normal öyle temizlemesi gayet hijyen oluyo hele alkole koydu mu bişey olmaz cnaını sıkma :)

Kız en büyük derdin bu olsun.
Birşey olmaz, birdaha gitmessin olur biter.

ay ben de pediküre gitmiştim. kanattı da. hiç dikkat etmedim aletlerine sterilize etti mi etmedi mi bakmadım bile. şimdi içime kurt düştü:110:

Back
X