inşallah ya bu gerçekten çok stres ve sıkıntılı bir durum,
herşeyden önce hareket etmeyi de engelliyor,
ayrıca pco hastasıyım ve mutlaka vermem gerekiyor, çocuk düşünürsem zayıflamam gerekiyormuş vb birsürü sıkıntı var,
inşallah arkadaşlar cok teşekkür ederim değerli yorumlarınız için,,
çikolataısıyla başlayalım diyorum,
bu konuda başka bir bilgisi olan varsa ve aydınlatırsa çok sevinirim..
Yorumları okumadım bence SAKIIN kullanmayın onları. Ben onlarla zayıflamaya çalıştım 3-4-5... derken ideal kiloma geldim. Artık normal kahvaltı, normal öğün derken benim kilolar pıt pıt geri gelmeye başladı. Şekerden başka bir şey değil ve protein olmadığından tok tutmuyor... Birazcık boğazımızı tutacağızz demek kii. Kendini tut ve 2 günde bire indir kilo verdikçe insan zaten insan o güzel vücuduna kıyamıyor ve yiyemiyor. İllaki kahvaltılık gevrek alacağım diyorsan Eti'nin Lifalif Yulaf Ezmesi var diğerlerine göre daha uygun ve porsiyon olarak küçük ve daha doyurucu.
26 yasınadayım bende 75 kıloydum suan55 kıloya dustum ınş sende dusersın
bende aldım mükemmel bir tadı var çilekli aldım ben müsli nasıl aldn mı onu da.Kızlar ben nesfit cilekliyi kullandım uzun süre.Bir öğün de onu yiyordum genelde.Kilo verdirmez aldırır diye birşey yok ölçülü yemen lazım gayet tok tutan bir besin.Üstelik gerçekten tatlı ihtiyacını karşılıyor.Genelde nesfit i bimden alırım bu sabahta öyle yaptım.Paketi değişmiş sandım.Yediğimde tadının farklı olduğunu görünce 'allah allah tadı muthis formulunu mu değiştirmişler ne' diye paketi inceledim ki farklı bir ürün almışım.Ürünün adı funny club fitness.Üstelik uygun fiyatlı.
bende aldım mükemmel bir tadı var çilekli aldım ben müsli nasıl aldn mı onu da.
birde fiyatı ucuz diye aşağılıyorlar ama ucuz değil aslında nesfitin yarısı kadar olduğu için yarısı fiyatına tabi 101 dışındaki marketlerde nesfitin fiyatı uçuyor 8.75 mi neydi. A 101 de 6 75. bim de bulamadm kaldırmışlar sanırım nesfiti. bende yeni başladım bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?