KFlakes, Nesfit, Special K....

Canimn bn sagliksiz oldugunu dusunmuyorum sonuc olarak arkasinda etiketi var bak bakalim 100 gramindaki lif oranina aadeyle karslastir cok abarti yoksa dene derim buarad cok tatli ihtiyacin oluyosa annem bana sekersi recel yapti sekersiz asure yapti ki o bi ogun yerinede gecer hem saglikli hem inan bna cok tatli ve cok tok tutuyo tarifini verebilirim bi dene:))

Öncelikle inşallah istediğin kadar kilo verirsin. Benim kilo problemim yoktu geçen seneye kadar fakat bir süre evde durdum çalışmıyordum, sonuç olarak kilo aldım. Diyete başlayayım dedim artı olarak egzersiz yaptım biliyorum inanmayacaksınız ama kilo vermem gerekirken kilo aldım 70 oldum. 2 haftada 3 kilo aldım. Special k yedim sabahları. Ara öğünlerde elma fındık üzüm yoğurt. Öğlenleri salata. Akşamları sebze yemeği. Gün içinde bolcana su. Her gün en az 10-15 dk egzersiz ama faydasını görmedim. Bende psikolojik olarak çöküntüdeyim. Hiçbir kıyafetim olmuyor artık. Bende bilmiyorum ne yapacağımı. İnşallah bir an önce kilo veririz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…