• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ki arada kaldm

onetimes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
767
16
118
44
Bursa
97 yılında benim düğünüme van'dan gelen sevgili kuzenim (uzaktan akrabam ve yakın arkadaşım) bu pazar eskişehirde evleniyor. geçen hafta sonu bir düğünü bursada oldu. bursadaki düğününe gittim. hatta cumarteside evde kınası vardı onada gittim. bu hafta sonu eskişehirdeki düğüne gidememem için bir sürü engel var. hem nöbetçiyim ilk sorun bu.. sonrasında eşim gelmiycek eğer gidersem tek başıma ve hiç bilmediğim bir şehre gidicem. üstelik kızımda var onuda götürmiyeceğim yani gidersem gidip (arabadan inip düğüne gidip 2 saat kalıp tekrar dönmem gibi) hemen dönmem gerekecek. çünkü o kadar iznim yok. üstelik izin aldığım gün pazar nöbeti ve eczanedeki arkadaşlar zor durumda kalıcak. yanlız kuzenin bana ben vandan geldim, sen eskişehire gelemedin demesini istemiyorum. ne yapıcam bilemiyorum.

Bursa da ki düğününe gitmişsin........
telefon açıp mazeretini anlatırsan seni anlayışla karşılayacaktır............

bencede bursadakine gitmisin
hic gitmemis olsan belki kizabilirdi ama bence ara ve mazeretini bildir
eminim anlayacaktir

Ayy ne olacak sankı eger oyle bısey derse zaten kendısı ayıp etmıs olur..sonucta cocugun var benım dugunumde ıkı yerde oldu..halamın kızı bırıne geldı dıgerıne gelemedı,cocugu hastaydı sonucta bende anlayısla karsıladım..

benim de en çok sevdiğim kuzenimin iki yerde düğünü oldu... zaman ve maddi yönden tek yere gitmem daha uygun olacaktı... o da anlayışla karşıladı... çok isterdim gitmeyi ama olmadı...

sen kınaya da gitmişsin ; bursaya da... önemli olan mutluluğunu paylaşman... düğün günğ ararsın ; sonra da ararsın... hiç değilse yanında olduğunu anlar...

bursaya gitmişsin.kınasına gitmişsin..buna gitmesende olur.sonuçta git ,gel bir sürü yol masrafı oluyor.hemde saatlerce yolculuk..gerek yok..bişi demeyede hakkı yok zaten..derse bursaya geldim,kınaya geldim dersin

81 ilde düğün yapsa şimdi hepsine gitmen gerekmeyecek herhalde.

Bursa' da yapılan düğüne gitmişsin işte keyfi istedi Eskişehir' de düğün yaptı diye il il dolaşacak değilsin ya herkesin bir takım sorumlulukları ve zorunlulukları vardır anlayışla karşılar herhalde.

Back
X